56

Анонимен

преди 3 години

Българското се консумира, но го унищожават, къде умишлено къде не справка с прасетата миналата година, козите преди това и т.н. В ЕП преди времедаже предлагаха да се забранят кривите ни домати и краставици независимо от чудесните им вкусови качества в пъти по добри от западняшки добре, че поне това не мина.

55

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДаже съм те цитирал. Щом мислиш за излизане, че и вече знаеш към кой съюз искаш да се присъединиш си ясен.

54

Анонимен

преди 3 години

Клиента трябва да избира !!!!!!!!!!Налагането на български стоки е в ущърб на качеството и цената.Българският производил ако произвежда качествено хората сами ще му търсят стоките.

53

Анонимен

преди 3 години

До До 18Нашите зеленчуци са по-вкусни защо да им ядем западните пластмаси?

52

Мхм

преди 3 години

До Анонимен 54България също "налива държавни помощи в производството си", или ти си мислиш че винопроизводството, млекодобива, животновъдството и земеделските насаждения не се субсидират?Ироничното е, че тая забележка пази българския потребител, защото, кои проиизводители ще се наместят на тия щедро отпуснати "площи" мислиш? Ами, индустриалните. Малките производители с качествена стока няма да помиришат, щото хем са им по -високи цените, хем не могат да захранват големите играчи.

51

Анонимен

преди 3 години

Имам приятел германец и веднъж го заведох на село и му набрах домашни домати и краставици.Като ги опита , особено домата и загуби ума и дума ! - вика , аз такова домато никога не съм ял , много вкусно.Нашите в Германия казва са като пластмаса и няма никакъв вкус ! - знам , казвам му.

50

Анонимен

преди 3 години

До До 18Хубаво, ама колко марки българско масло предлагат и ако не предлагат не е ли дискриминация това?

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 53Ти въобще схвана ли какво съм написал ?

48

Мхм

преди 3 години

До Анонимен 49"А защо в Германия в Лидл няма български продукти ? - и защо там качеството на продуктите е по-добро от Лидл в България а и цените в Германия са по-ниски."Защото има Испански, Италиански и Гръцки. С други думи, това което може да пробие с характер и качество. И разнообразие. Кои са продуктите, с които ще смаем германския потребител? Продуктите които се произвеждат за Лидл са абсолютно еднакви (с изключение на надписа, а понякога и надписа е еднакъв).

47

Анонимен

преди 3 години

Искат насила да ни накарат да ручаме българските *** а и лятото да ходим на българското бетонирано море в хотелите на мутрите.

46

Д-р Исня

преди 3 години

Развитието на родното българско производство застрашава *** ценности. Западните нации са ограничавани да си пласират отпадната продукция и стоките трето-пето-осмо качество. В законодателството на ЕС ясно пише - славянските народи имат право да умрат колкото се може по-скоро!

45

Анонимен

преди 3 години

Тоя съюз е тотално лицемерен едни могат да наливат държавни помощи в производството си и това не се счита за държавна намеса, ама тук, ако искаме да защитим родното от нелоялна конкуренция започват да размахват пръст, че сме ги дискриминирали. Иначе хора работещи там и плащащи там данъци да се лекуват тук от ковид19.

44

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ" ... че ако продължава да се държи в същият стил, България ще стане втората страна напуснала ЕС и първата присъединила се към Евразийски съюз."Ох, миличкия, вие за това ли се пънете в такива статии. Само чакам и Христо Христов да се появи да почне да пее за "брюкселските ценности" и направо дует можете да направите.Гладна кокошка просо сънува.

43

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя как Орбан напуска ЕС и заменя завода на Ауди с този на Москвич.Ама няма да стане.Ще купувам каквито си продукти искам ще пия френско италианско или австралииско вино може и българско но никой няма да ми дава наклон.Това е важното!

42

Анонимен

преди 3 години

А защо в Германия в Лидл няма български продукти ? - и защо там качеството на продуктите е по-добро от Лидл в България а и цените в Германия са по-ниски.

41

Анонимен

преди 3 години

Ако водата не е във френски ръце досега да сте измрели.Българските фирми освен некадърност и с парите за ремонти да ми финансират леФски Цска и тн за друго не стават.

40

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

И понеже Борисов няма и грам от смелостта на Орбан, веднага ще даде "заден" . ИЕ ако е умен ( което де факто е недостижимо за него) може лекинко да намекне на Брюксел, че ако продължава да се държи в същият стил, България ще стане втората страна напуснала ЕС и първата присъединила се към Евразийски съюз. Но не е умен и му липсват топ-ки за да го направи !

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (33),На кого, къде са отказали лечение? Ако нямаш застраховка и ти кажат, че трябва самичък първо да си платиш по 1000 и кусур евро на ден за легло в болница, и после да си търсиш парите от Здравната Каса в България, и в тази ситуация ти сам си решиш, че в БГ ще ти е по-евтинко... Кой те дискриминира? Плащай си осигуровки - вземи си здравна застраховка както в повечето държави където те "дискриминират", че се правиш на луд...

38

Слуги на Сатаната

преди 3 години

ох, че Убава Снимка на Вавилонската Кула! Луцифер е доволен!!

37

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли защо плащате пренос превоз на тока. Вудяхте ли защо водата е във френски ръце видяхте ли защи фалира селското стипанство защо нямаме крави овци телета. Ами сами видяхте кои ни унищожават. Уж сме независими. Да независиме сме щото от нас нищо не зависи. Честито.