16

Това беше

преди 3 години

последно малоумие на ГРОБ. Откраднахте субсидиите и ще ми налагате монопол не става!!!! В Германия и Испания литър прясно мляко е 57 цента май евтиното, хубава марка 75 цената има субсидии!!! Мляко PRESIDENT (живеещите в България мислят за велика марка). В Испания в Carrefour е 82 цента!!! 5лв е Била може да го видите още днес!!! Маслото същата работа 8лв в Била в Испания 2 евро да продължавам ли. Каква държава е България, пардон ***

15

Анонимен

преди 3 години

Товарите си си ги заврете у дълбоките ***, като не ви харесваме излизайте от ЕС не сме ви задържали насила, цялата ЕК да подава оставки

14

Анонимен

преди 3 години

Субсидиите ни също дискриминационни

13

Сатира

преди 3 години

Хахаха, че то в България 70 - 80% от това което се предлага по магазините е вносно от Западна Европа. Сега сме ви били дискриминирали. А това че Ви ядем *** не е проблем нали?? Това че за страните от Източна Европа изнасяте 2-ро и 3-то качество продукция, не е проблем за вас налиии ? Мръсни капиталисти!

12

Анонимен

преди 3 години

В богата западна Европа, като отказваха здравни грижи на български роми и така ги принуждаваха да напуснат страните им не беше дискриминация.

11

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че ЕК е против това да има квота на БГ стоки по магазините? Ми да премахне тогава всички квоти, да няма двоен стандарт дет се вика.

10

Анонимен

преди 3 години

*** си е *** и лесно се поддава на глупости.

9

Анонимен

преди 3 години

Следва навеждане на Биби за преглед от генерала мъпет

8

Анонимен

преди 3 години

Аман от Брюксел! Какво точно искат тия - фалит и ликвидация на българските производители? Каква дискриминация, бе?! Що не идете да кажете на французите, че не трябва да пият родно вино, а италианско? Идете да кажете на белгийците да не ядат брюкселско зеле, а българско.И хич не им минава през акъла, че всички граници са затворени. Как да се внася бе, брюкселски зелки такива?!Аман от простотиите на тия бюрократи.

7

Анонимен

преди 3 години

Защо ЕС не започне процедура и срещу големите вериги, които дискриминационно намират начин да не продават регионалните продукти, позовавайки се - малки количества и други още по-глупави причини. Като по този начин нанасят щети на българските дребни производители, за които уж прехваления ЕС така радее. Нищо дискриминационно няма да се задължат веригите да отделят малко място и за малките местни производители. На тях и така им е трудно да се конкурират ценово с пресубсидираните хранителни стоки от западна европа...Отделно утре пак ще има: изколи кравите за син език, убий прасетата за чума, загро

6

Иван

преди 3 години

Сега разбрахте ли в прав текст какво ви казват: ще купувате от НАС на цени, които НИЕ определим. Същото ще стане и с въвеждането на Еврото, ТЕ ще ни определят кое колко струва! Събудете се най-накрая!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Влизането на България в ЕС беше еквивалент на Ньойския договор.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами да така правим да не искате да се заразим със коронавирус дайте ни вие обяснение и искаме 100 млрд евро за да се справим с кризата.

3

Анонимен

преди 3 години

Във Франция дават в пъти по-големи субсидии(държавна помощ) и така продукцията им е по-конкурентна от българската, която е обречена на гибел. Да престанат с тези непазарни практики.

2

Анонимен

преди 3 години

Щом считате, че е дискриминация, махайте ни се от главата ще си купуваме и правим каквото си искаме.

1

Анонимен

преди 3 години

Е да нормално.Истинската цел на ЕС е разпад на България и населване на територията с бежанци и роми на социални помощи.Надявам се по-бързо да го разпаднат тоя скапан катун.