156

Все тая

преди 3 години

Хаха смешници. Те ни дискриминират постоянно!!! На тези дето питат колко наши стоки има по техните магазини ще им кажа. Николко! Нашите стоки, както и много други се препакетитрат, преетикират и стават тяхни. Докато държим евроGейски *** във властта така ще е. Ще ни казват как ще мрем, как ще ни слагат в чували, ковчези заради някъв измислен вирус. Ще ни ваксинират уж, ще ни сложат и чипове. Ще ни наричат не само толупи, ами и каквото се сетите още.

155

Анонимен

преди 3 години

До K6Нашите сънародници първо трябва да информират какво се изнася за Европа.

154

Анонимен

преди 3 години

България към ЕС. Дискриминирате българския автотранспорт. Дискриминирате българските сезонни работници. Субсидирате производства и селско стопанство но на БГ забранявате да субсидира. Що не си.... Родител N1.

153

K6

преди 3 години

Ами нека наши сънародници да информират колко български продукти са в магазините в Европа

152

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВъртеше се, .... в ритъма на кючека и нови .... ъъъъ ... казачока.

151

Всичко помним

преди 3 години

До Анонимен 174Когато дойде демокрацията българския пазар се наводни първо с китайски, а след това и с турски ментета. Западните компании въобще ги нямаше тук, тъй че за какво "ликвидиране" бълнувате? Вие ги ликвидирахте, с това че си купувахте "евтинко". Лозаро-винарството ни изпадна в пълна разруха:не заради Запада, а защото българите го разбиха. Същото се случи и със земеделското производство. Всичко помним,тъй че си вземайте опорките и се разкарайте.ЕС от години налива в БГ производството

150

Анонимен

преди 3 години

Когато в страната ни се ликвидираше нашето производство като дрехи , обуща , консервни предприятия , кооперативни стопанства произвеждащи храни за вътрешен и външен пазар , лекарства , вино и други необходими за обществено ползване на тях им беше безкрайно удобно , че ще купуваме тяхни стоки и ще печелят добре .Да , но за нас не беше добре защото хората останаха без работа и тръгнаха да слугуват и да станат сезонни работници . Веднъж помислихме за себе си и станахме лоши .Всеки мисли за себе си.

149

Анонимен

преди 3 години

Наще са наивно добродушни, а не се прави така. Трябва си здрав протекционизъм както си е навсякъде в ЕС. Във френски супермаркет стоките са около 90% френски! Минимум 90%, а другото е просто екзотика. Как става това? Номерът е да се измислят творчески разни уйдурми и да се прикриеш зад екология, био производство, условия на труд на работниците... Както Макрон ни го извъртя за тираджиите- да се прибирали при жените си и да се къпели...

148

Анонимен

преди 3 години

Това беше ясно че ще стане. Нашите са изключително *** парчета, не могат да нарушават законите защото така им е кеф. Бг *** без контрол и качество като през комунизма не щем!

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Е как, няма ли да ти хареса българската "моцарела" от Бургас, примерно? Оригинална! Не тва менте биволска моцарела от Кампаня.

146

Анонимен

преди 3 години

Ти представяш ли си да изхвърлят моцарелата и камамбера от бг магазините и да ме карат да купувам само бг саламурено. Ха ха или па да ми продават български варианти които нямат вкус на нищо.Добре че са Лидъл иначе бг веригите тотално ще клекнат.

145

Анонимен

преди 3 години

До БаиАко не беше ЕС още щеше знайни и незнайни фирми да ти продават неща без да знаеш какво има вътре, а ако утре държавата ти каже не 50 а 100% от площите да са за български стоки ще пищиш, че ти отнемат правото да решаваш ти.

144

Анонимен

преди 3 години

Голям фен съм на украинският шоколад.Евтин хубав без палмови глупости които слагат дори в скъпуте швейцарски шоколади и най-вече спонсорирам бойците срещу руските ***.

143

xaxsas

преди 3 години

Напоследък следя какво купувам и забелязах че над 95% са български стоки. При положение че не пия алкохол и газирани напитки какво освен банани и авокадо мога да си купя от чужбина? Другите плодове умишлено си ги избирам български. Не е от национализъм, а от благодарност към всички български производители.

142

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХахахахаха. Колко си зле. Черен ШОКОЛАД, не пралини, не пълнеж и др подобни.Представям си как отчаяно си ровил за да намериш НЕЩО, а той неграмотника не прочел какво му се пише. Виж сега моето момче, разликата между мен и теб, е че аз почти всеки ден ям такива шоколади и по-специално тези на Линдт. Ти ровиш по сайтовете за да разбереш какво представляват. То не че и с други неща не ти е такава работата. Хайде, отивай да потърсиш още малко. :))))))))

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163Социализма го бутнахме, щото беше отвратителен във всичките му форми. Тва че социалистическите продукти на индустрията бяха ужасни е само едно малко проявление на цялата мизерия, която тоя строй представляваше, но да храните също бяха ужасяващи по западните стандарти за начилчност, разнообразие и качество.

140

Анонимен

преди 3 години

Заради вносните западни храни бутнахме социализма. Имахме родни храни, нямахме вносни и не бяхме доволни. Искаме вносно.Евросъветският съюз знае, че обичаме вносни храни и всичко вносно и ще продадем и родината за вносни стоки и храни.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160На русофилите в България това им е мечтата. Даже един днес се правеше сметка да влизаме в Евразийски съюз. Размечтал се беше човека. Друг пък Народен съд за враговете на Партията готвеше. Абе, като цяло никога повече няма да допуснем тия да решават каквото и да било, иначе ще се затрием окончателно.

138

Анонимен

преди 3 години

Украаинските постсъвветски шоколади на Порошенко нямат палмово масло. Съветски шоколад, украински шоколад. Яжте съветски шоколад.

137

Анонимен

преди 3 години

Да вземат да ни изритат от ЕС,ще си живеем като скотове в скотобойна.