27

Анонимен

преди 4 години

Като напуснат ще закрият болницата и проблема е "решен" ! - и после хората ще ходят на лекар в Плевен или в София а като напуснат и там ще ходят направо при Свети Петър.Няма човек няма проблем беше казал някой !

26

Анонимен

преди 4 години

На б0чко от управлените берем плодовете. Да напуска персонал на цяла болница, вие си преценете...

25

Анонимен

преди 4 години

щото щъкат безпридорно без маски ,реват че им ограждали копторите с огради ,а после първи се нареждат да ги лекуват -естествено без стотинка платени здравни осигуровки ....за това ще избягат всички медици .Да дойдат от хелзенския да ги лекуват!!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

До помощ от армията?Абе вие нормални ли сте? Армията има лекари, военни лекари. Ето с какво може да помогне. От тези хора се очаква да работят и в екстремни ситуации. Доколко го могат, не знам. Ако и те са като цивилните медици не знам докъде ще я докараме. Що се отнася до политиканстването както винаги тъпо и не на място. сякаш някой ви караше да се държите като *** да крещите срещу мерките сега сте седнали да защитавате медиците. Наистина ли ви пукаше за тях?

23

Анонимен

преди 4 години

***, ако им стиска... да отиват там да помагат.Нали разбират... от всичко.

22

Анонимен

преди 4 години

""Обърнах се към Националния щаб и към министъра на отбраната и здравеопазването със апел за помощ за дезинфекция"----------------------------Тези едва ли ще те чуят и помогнат. Обърни се направо към Путин. Той днес започва да изтегля РХБЗ-контингента си от Италия. Да отбият във Видин за седмица.

21

Анонимен

преди 4 години

Видин е комунистически град с много просто население. Каквото и да кажеш е малко.

20

Анонимен

преди 4 години

А иначе важното е да се помага на съседните държави в тяхната борба с вируса. А пък те имат доста по-малко заразени от България

19

Обнаджеден

преди 4 години

Очаквам новият "елит" на нацията - фудбалерите, мутрите и *** им плеймейтки да посетят Видинската болница като доброволци.

18

Да

преди 4 години

Армията ще долети с новите самолети.

17

аз

преди 4 години

Епа те като са на по 50 години и повече и 1000 лева заплатя я им дават я не, не е учудващо.

16

Потресен

преди 4 години

Аз им се чудя на лекарите само едно - КАК ИЗДЪРЖАХА ДОСЕГА НА ТОЯ ТОРМОЗ, ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ И ПОДИГРАВКА СЪС ЗАПЛАТИТЕ И УСЛОВИЯТА НА ТРУД???КАК?Една продавачка в магазин печели повече от вас и е по цял ден на топло, чисто и дъра бъра с клиентите!

15

до анонимен

преди 4 години

Браво на Радев С една негова месечна заплата болницата е платила заплатите на лекарите и са изкарали месецаПрезидентът сам каза,че съпругата му е дарявала мартенички . И така заедно спасиха положението през м.март

14

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера тези хора които са станали лекари какво са си мислили че представлява тази професия? Оказва се че това не е само да си стоиш на сигурно в кабинета и да чакаш само уважение и внимание от пациентите без понякога въобще да ти пука за тях. Сега се оказва че не само е отговорна но и рискова тази професия. Иска се много смелост и самоотверженост. Не знам сега вече трябва да разчитаме само на военните лекари -те със сигурност притежават тези качества За другите ....

13

Анонимен

преди 4 години

Да съберат платените герберски троове от форумите и да ги пратят във Видин, та да си оправдаят поне малко заплатите - пропагандата им без друго не струва !

12

59581

преди 4 години

И отново въпросът, останал без отговор през всички тези дни - Кой контролира разпределението на предпазните средства и дезинфектантите за болниците в страната?

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1На тиквата лекари не му трябват, трябват му полицаи да му пазят зад.ника затова по стар мутренски тертип си плаща такса спокойствие с тези пари които им раздаде.

10

Анонимен

преди 4 години

Не напускат от лесно, да знаете.

9

Анонимен

преди 4 години

Аболницата взима от здравната каса по 650 лева на заразен за 3 дена престой,да не говорим за други средства .

8

Анонимен

преди 4 години

Частните болници да поемат случаите.Те също са на договори с Касата и най-важното - министърът на здравеопазването ги е лицензирал