67

АНТИ

преди 4 години

А , защо , клиниката на бившия министър от БСП , др.Гайдарски не поеме ръководството на видинската болница?За украшение ли го пазите , или се крие...?

66

АНТИ

преди 4 години

Да забранят на медици от Спешна помощ да работят на 2 места !!Не искам здравето и живота да ми зависят от преуморени хора !

65

Анонимен

преди 4 години

Много е лесно. В частната болница обираш каймака, а останалото в държавната. Не слушате като Ви обърна внимание премиера, че инфарктно болните са намалели с над 30 %. Глупав, глупав, колко да е глупав. И ако в тежка ситуация не застанат зад държавата и системата, от тях има ли полза? Или когато прибираме едни пари те са заслужени, а когато трябва да се напънем да спасим системата която ни ги осигурява, изведнъж ни откликваме. Няма да стане, като пророк ви го казвам.И има как да Ви намерят цаката

64

Пижо

преди 4 години

И това са САМО изследваните! Които, както знаем, са по 60-80 на ден!Отделен е и въпросът, че Правителството си прави оглушки за очевидно опасно огнище по простата причина, че освен кметове на ГЕРБ, други кметове и градове за Борисов не съществуват! Което граничи с престъпно бездействие в условия на извънредно положение, в каквото все още сме! Гешев да да започне незабавно разследване срещу Ананиев!

63

Армията

преди 4 години

Да помогне!А кой ще помогне на армията?Лека и пръст.Тя отдавна умря,преди 30 години.Лошото е,че за дълго,сега там има некакви заплатаджии,мерак кариеристи и др. ***.Това не е армия,а военнопленници без война.

62

Анонимен

преди 4 години

Те тия по махалите са разпространителите на всички зарази.

61

Анонимен

преди 4 години

В трудна ситуация всеки показва истинския си характер.

60

Анонимен

преди 4 години

Освен медиците има още 100 - 150 души заразени (според информацията). И вече изнемогвали :) :) Представлявате ли си наистина да стане много страшно???? Отличниците на бате Бойко Даже и похвали търсят от щаба от запада

59

Анонимен

преди 4 години

Аз пак с риск да съм досаден да питам за един преятел - какво стана със заплатите на медицинските сестри?

58

Анонимен

преди 4 години

"Апел е отправен и до лекари от частните медицински центрове в града, но нито един не се е съгласил да работи в болницата." А защо частните болници получават пари наравно с държавните? Те винаги приемаха само и единствено ЛЕКИТЕ СЛУЧАИ!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Те това ще да е фалшива новина , нали по рано Боеко се би в гърдите " Че сме правили най доброто в светът"

56

Анонимен

преди 4 години

Модела показва несъстоятелност в ситуации като тази. А има и други модели. Кой е казал че ще съществуват частни болници. Ресурса е стратегически се оказа, значи ще премине в държавни ръце. Още повече че се очаква това да се случва доста редовно.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54В тази болница, ще бъда груба, са останали само лекари които не стават кой знае колко. Много са малко истински качествените лекари в България. Тъжна констатация. И страхливци на всичкото отгоре. Да излязат смело и да заявят позицията си - но не първата им работа е като плъхове да напуснат потъващия кораб. Този коронавирус ако не друго показа много от недъзите на обществото, и на хората в частност. А лекарите са също хора. Разбирайте го както искате.

54

Анонимен

преди 4 години

Как ще реагирате, ако има пожар, дойдат пожарникарите и ви кажат - не, не, много е голям пожара, няма да си рискуваме живота.

53

АНТИ

преди 4 години

Мангъров да отиде, със най-върли мангъровци от сектата !

52

кака Мара

преди 4 години

До Пунта МараСтаршен ''доктор'' е ген.Коджак!

51

Пунта Мара

преди 4 години

Видинската болница ще бъде оглавена лично от генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски! Заместници ще му бъдат д-р Дариткова и др- Лъчо Мозъка!

50

dart vader

преди 4 години

Армията - само до 13 - 05 -2020 - 00.00 часа . . . . . . после идват клонираните ! ! ! ! !

49

House M.D.

преди 4 години

Този прокурист в какви отношения е с крематориста?

48

поплювковец

преди 4 години

До АнонименАбе Унуфри, ти самия обсъждаш и се чудиш на умствения потенциал на народа на България, а сега врътна палачинката!