87

до 70

преди 3 години

Има и такива дето на 4 места работят.На 2 или 3 места всички работят.Хората икономисват от отопление,осветление вода,храна.Клиниката на Гайдарски отдавна не е негова а и не е клиника.То и болницата отдавне не е съвсем болница,ама така се води.

86

лекар

преди 3 години

Години наред срещу лекарите имаше такава кампания,че сега никой млад човек не е луд да следва медицина.То не бяхме убийци,крадци-въобще по големи престъпници от нас нямаше.Мислех,че това няма да свърши никога.Сега няма и няма да има лекари.Заради мизерията точно във Видин избягаха и млади и стари лекари кой където намери-в други градове,в чужбина.Това е непрестижна професия и младите няма да я харесат и след век!С големи усилия медии и управляващи убиха това съсловие!

85

до16

преди 3 години

Ако още се чудиш *** ги са станеш лекар и да работиш за ...пари, ама трябва да се ожениш за продавачка в Лидл ,за са изкарате месеца, че те са два пъти по-платени.Затова закъсаха във ВидинМедиците работеха на 2-3места, както и софиянци, но като излязоха в карантина, се наложи да напуснат второто и третото си работно място.Физически лекарите си работят и Хипократ е спокоен за тях, ама дефицитът на кадри сега лъсна.

84

до анонимен 13

преди 3 години

Вярно е взеват 650 лв ,които стигат за 3 дни.И като лежат повече от 3 дни ? Лекуват ги по пневмония -700 лв. , които едва стигат да 6 дниЕдин леглоден в интензивното струва средно 350 лв.Престоят е средно 38 дни. Касата плаща около 1000 лв за лечение на остра дихателна недостатъчностЗа 10 дни 3500 лвза 20 - 7000 лвза 30 -10500 лвза 40 - 14000 лвВ частната болница ще доплатиш дарение от 14000 лв минус 1000 лв по здравна каса или 13000лв. Иначе частното фалира.

83

====

преди 3 години

горките жители на Видин... :(

82

Анонимен

преди 3 години

Има едни печалбари които дават само акъл,предлагам проф.Иво Петров,проф.Генчо Начев,доц.Мангъров да вземат да ударят едно рамо на бедният северозапад(Видин)!

81

ПроСоТо

преди 3 години

не мога да взема никакво отношение по въпроса,защото не съм запознат..Но:-За пръв път в живота си чувам призиви АРМИЯТА да върши работата на медиците..

80

Армията

преди 3 години

Армията ако ще помага на болницата във Видин , Гешев да ПОМОГНЕ НА д-рГАЙДАРСКИ ДА СИ ОПРАВИ СМЕТКИТЕ С ДЪРЖАВАТА!

79

Армията

преди 3 години

Ако армията ще харчи държавни пари за да лекува народа от ковид-19, ТОГАВА СПРЕТЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ НА ЧАСТНИТЕ КЛИНИКИ ВЪВ ВИДИН!ЗА КАКВО ДА ХАРЧИМ ПАРИТЕ НА НАРОДА?

78

Анонимен

преди 3 години

Имаме хиляди професори и доценти ,да работят в Видин без пари))

77

Уж частно,а

преди 3 години

Чака и краде от държавата.Туй в коя държава го има.Изнасят си ценоразписа и на който му оттърва и има възможност отива и си плаща.Другото е грабеж.

76

Анонимен

преди 3 години

До веднагаДа. Щом искат пари от държавата. Пък и ситуацията е екстрена. Няма аристокрация в лекарската професия.

75

Пижо

преди 3 години

Къде пише , че при пандемия , частните клиники , може да не взимат участие в лечението на хората?ТОГАВА ЗАЩО ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА , ЗА БЕЙДАВА...КОГАТО ПАРИТЕ СА КЪТ..?

74

Анонимен

преди 3 години

До поплювковецИмам си друга работа не да чета народни умотворения за палачинки и тям подобни. казах, всеки да мисли за себе си и за това доколко изобщо има потенциал - умствен или какъвто и да е. Аз повече с теб работа не искам да имам. Твърде ниска топка си за мен, че да ти обръщам внимание.

73

Анонимен

преди 3 години

Вижте хубаво на снимката как лекар носи маската, която трябва да го защитава.И после не се чудете, защо там има толкова заразени.

72

Анонимен

преди 3 години

Клиниката на Гайдарски защо да не помогне? Защо се чудиш, човекът е убеден комунист, той е свикнал да получава, не да дава! Иначе на думи ще те омайва с леви идеи и частни медицински услуги!

71

веднага

преди 3 години

Държавата трябва СПЕШНО да задължи частните болници да приемат и лекуват заразени с коронавируса, така както и държавните. Иначе моментално да им се спрат държавните пари.

70

Анонимен

преди 3 години

Не, те лекарите казват ! - ще направим НЕЩО да ти помогнем ама ще ти струва еди колко си.Човека казва , ама аз съм осигурен защо да плащам ? - и отговора е , ами за избор на екип.А той , ама какъв избор аз никой не познавам от цялата болница а те му отговарят ! - познаваш , не познаваш екипа си е екип.И хоп , парите отиват на някой в джоба а този някой няма нищо ама нищо общо с лекарите та даже и със санитарите ! - частна фирма някаква.

69

АНТИ

преди 3 години

Клиниката на др Гайдарски е частна....ама и тя взима пари от Държавата!ЗАЩО ДА НЕ ПОЕМЕ МАЛКО ОТГОВОРНОСТ?

68

до 68

преди 3 години

Много си неумен и това, че повтаряш едно и също го доказва.*** и събирай по хиляда проби на ден, какво ти пречи? Има дни в които лабораториите изследват по малко от максималния си капацитет. Тъкмо ще им уплътниш работата. Услугата вече е заплатена от здравната каса. Само дето трябва да станеш я лекар в болница, я инспектор в РЗИ, ама да пишеш не умности е по лесно.