47

Анонимен

преди 4 години

Хей, паникьори.... Ако едно време дядовците ви са били, като вас докато са падали снаряди и куршуми в окопите им по време на войните, като болестите и студа са били "между другото", едва ли щеше да има днес българска държава, а и нас да ни има! Недай си Боже днешно време война да стане всички паникьосани епилирани "мъже" ще се покрие те в дън земя щом един грип така в панира...

46

Юнга

преди 4 години

Огнище на заразата ще станат автобусите по линията Сл.бряг-Несебър, например.Вие очаквате ли, че вътре ще има дезифектант за всеки пътник ?

45

Анонимен

преди 4 години

Къде са 80, къде са 28000 кат при жаба ри те? А? Здрави да сме!

44

Анонимен

преди 4 години

Стига вече. Не искам да слушам повече. Карантината пада другата седмица. Желанието на масата ще се изпълни. Но сега става по - сложно, всеки трябва да се пази сам и да пази живота и на другите. Наистина много сложно като знам що за манталитет имат повечето хора. Дано нещо извън нас ни опази, само на това можем да се надяваме. И най - вече на тези които търсят медицинско решение на проблема.

43

Х

преди 4 години

А въобще има ли корона вирус? Или от телевизора пак ще слушаме ударен по главата, но умрял от корона вирус??? ***, даже и народа не могат да измамипулират!

42

Анонимен

преди 4 години

52 днес браво на пристигналите от Холандия, оправиха ни бройките - к-ре-тен-и

41

кратък Виц

преди 4 години

-Ще има ли на морето Сезон ?!-До 15-ти юни ще се лее бетон.

40

Анонимен

преди 4 години

То пък и нашето карантина ли беше това?! 2 месеца лигавщини, народът си щъкаше насам-натам, магазини всякакви си работеха - и левчета, и железарии, и втори употреби. Градският транспорт и той...

39

Анонимен

преди 4 години

Заразените се увеличават, КПП - та падат, и то баш на празника, колко е хубаво в родната България!!!

38

ПАЦИЕНТ 0

преди 4 години

СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА БЕ-ВЪВ ВАРНА ОТ МЕСЕЦ ВЕЧЕ НЯМА НИКОЙ ЗАРАЗЕН А ЦИФРАТА СИ СЕДИ 26...НАПИШЕТЕ КОЛКО РЕАЛНО СА БОЛНИТЕ

37

Анонимен

преди 4 години

Ще минем точно по пътя очертан от доц. Мангъров и ще бъдем последната страна в Европа, която ще се справи със заразата.С имитации на карантини, псевдомерки и тупане в гърдите колко сме велики ще си бъдем все последни!

36

Клоунски Свят

преди 4 години

До 35....Сингапур (30+ градуса от месеци) и Австралия те търсят по ВъйФона....И да, положението става бата мата.Очаквам точно до края на Май да сме подобни на Еквадор, ако някой тука е гледал какво е там.... Или можеби Манаус, Бразилия където Катерпиларите не могат да смогнат да заравняват място на гробищата за нови места за вечна почивка....А да - последните изследвания показват че това е болест на кръвта а не белодробна такава, Англия, САЩ, Франция казват че има масово Кавазаки при младите

35

До 34

преди 4 години

Стиска ми, ама ти ако подпишеш декларация, че ще се хвърлиш от 14-ия етаж, ако не се заразя или ако се заразят не потърся лекарска помощ в болница!

34

Анонимен

преди 4 години

До този дето писал , че другия месец ще върнат мерките.Другия месец ще става за плаж и вируса ще е пукнал от жега.Така че, освен на баба ти фърчилото, ако е бумеранг, то само ще се върне.

33

кака ви

преди 4 години

Грешен беше стартът - той ни държа изкуствено и сега е началото на правилния процес. Другите свършиха ние ще се повторим.... Бъдете здрави и се пазете. Не се страхувайте!

32

OneMoreLight

преди 4 години

Тези които искат живота да продължи по времена на обявена пандемия, да подпишат декларация, че се отказват доброволно да бъдат лекувани в болница, ако се установи, че ги е тръшнал вируса.Стиска ли ви? :)

31

Анонимен

преди 4 години

28, нещо друго да измислиш?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26"Какъв народ сме?"Ами поета отдавна го е КАЗАЛ : "Не народ а MЪPША и с това ще свърша"

29

Анонимен

преди 4 години

30, еднотипни са ти коментарчетата, лаладжия

28

Анонимен

преди 4 години

"Гледайте само другия месец как ще върнат к щаба и мерките и извънредното положение!"-----------------Не се връща туй, що си е заминало безвъзвратно...а пробвай да се върнеш там от където си излязъл? Ни стаа... !!