107

Баи

преди 3 години

Да се блокира - софия цялата зараза пьлзи от тук - всекидневно летището работи кацат самолети откаде ли не - не се ли блокира софия пламва цяла бьлгария

106

Стар Бургазлия

преди 3 години

Ограничителните мерки да продължат да се прилагат ЛОКАЛНО в районите с по-голяма концентрация на заразени и да отпаднат за градовете и областите с по-малко заразени, за да се върне страната постепенно към нормален живот. Не е неоходимо цяла България да бъде наказвана заради 2-3 областни града. В Бургас с 250 000 население (450 000 за област Бургас) има само 47 случаи, от които половината вече са оздравели.

105

Анонимен

преди 3 години

По-често се заразяват там, където живеят повече хора заедно. Например в Швеция това са пришълците, сред които са 60% от заразените, въпреки че са по-малко.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Въпросът е, че тези без симптомите могат да предават вируса. И после не се знае от заразените кой какви последици ще има.

103

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Разбра се ,къде живеят най-нечистоплътните в България.София,Плевен,Видин---давай Борисов затвори ги да не пламне България.

102

Анонимен

преди 3 години

Пика тепърва предстои. Тепърва ще се появяват заразени в последен стадии. Ако си мислите че сте се спасили в голяма грешка сте. В момента има над 600 000 заразени. Кои без симптоми кои с леки симптоми и вече започват да се появяват и тези със силните симптомите. Знаете ли колко се прибраха от Италия Испания и Франция които минаха през летището без да се тестват. Гледаха ги само на термо камерата и толкоз. Ужаса тепърва предстои.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Е, нали нямаше страшно? Какво като живеят нагъсто?

100

Анонимен

преди 3 години

Към всички, обрисуващи "Апокалипсис":А как ще обясните, че 50 % са без симптоми, т.е. не са болни.Други 48 % са с леки симптоми - като лека настинка.Само 2 % са със сериозни симптоми. Вижте статистиката във worldometer - само 2 % са сериозни. В някои дни Испания и Италия обявяват по 3-5 хиляди излекувани на ден. Престанете с тая паника!!

99

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябваше да отпаднат април.Сега няма, как да стигнем Швеция... Водят ни с 22000 повече заразени и 2500 повече мъртви...

98

Анонимен

преди 3 години

А някой поинтересувал ли се е кои са заболели в Швеция. Две групи са. Първата обхваща 80% от заразените и са от т.нар. нови шведи с азиатско, африканско и западнобалканско потекло. Те живеят в анклави в някои от шведските градове и са нагъсто почти като нашите мургавелци в гетата. Втората група за възрастните по домовете. Те са около 20% от заразените и най-често са над 80 г.

97

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 93Пич, ти миришеш на страх и злоба, дано да те подмине смъртта от страха за вируса.Правиш стъкмистика, но не плаши хората в България.Забравяш за хигиената и сравняваш вируси в страни без хигиена.Явно си там и пиеш преварена или дистилирана вода, успех!

96

Анонимен

преди 3 години

Кога ще стигнем Швеция?485 заразени и 85 починали за последното денонощие...Притеснявам се, че до юни месец няма как да се доближим до този резултат, дори с това отпадане на мерки...

95

Анонимен

преди 3 години

спрете бе, спрете се вече с тези глупости, не разбрахте ли че мнозинството от хората вече не вярват на измислицата наречена не знам си какъв вирус...до кога ви дадоха заповед да броите всеки ден заразени умрели и не знам си кво ?

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Важното е, че тук се смята, че такова нещо няма и не може да има у нас.

93

Анонимен

преди 3 години

В Расия нещата не са добре.Има снимани камиони за трупове пред болници. Властите казват, че е превантивна мярка. В Англия официално признаха за 32213 жертви. Според английските разследващи журналист жертвите са на 57 000.

92

Анонимен

преди 3 години

Кювлиев, Зюмбюлев, Харсъзов, Зандански, Хайдушки и т.н.Такива управляват Бг и пре и сега и завинаги.Долно и просто племе.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73"За злобарите, които продължават да плашат хората.Нека да знаят, че респираторния вирус умира при високи теператури и сух въздух"ХА-ХАКажи го на бразилците....8 хиляди нови случаи при 31 грауса или на Саудитска арабия36 градуса 21% влажност и 2 хил нови на ден като заразата расте експоненциално.Ти си ПЪЛЕН Т.ЪПАК от село !!*** 100%НЕГРАМОТЕН но пък нагъл като Боко.П.П. Леш ви чака в Бг !!1 Много СКОРО !

90

Анонимен

преди 3 години

Какъв опит да имаш, като това е съвсем нов щам, непознат до сега! Как да лекуваш нещо, като няма доказано лекарство срещу него! Как може да твърдиш че стадния имунитет е най доброто решение, при положение че здравната ни система и без covid 19 ни е пълна трагедията! Таков нещо, като групов имунитет при тоя вирус НЯМА! и кога ще спрете да слушате медийната звезда Мангъров, дето принципно не е и помирисал болен от Ковид-19 не знам! някъде доктори умират, а тоя не престава да бръщолеви глупости, вместо да ходи да помага като лекар!

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Защо тогава масово се събират пари за лечение на този или онзи като така му е писано?

88

Анонимен

преди 3 години

Медицината не е наука, а си прави експерименти с хората на принципа-които оцелеят.Така че баста на професори и псевдо-доктори.На кой каквото е писано, това е!