67

Анонимен

преди 4 години

Пиите си хапчетата !Вуируса не се лекува и напълно излекувани няма !

66

Анонимен

преди 4 години

За огнестрелните рани не разбрахме............

65

До 63

преди 4 години

И на кой плаж си се "заразил" на 30 градуса без хора около теб? Що дрънкаш глупости - UV лъчите убиват всички вируси! Що мислиш, че еднокнижниция рязко почерня, а не е ходил на плаж?

64

Тонката

преди 4 години

Андрей Райчев,абе Червеният Шаман Андрей Райчев развя бялото знаме вече,а вие тук ми говорите глупости:):):):)Най смешни обаче са реформаторчетата:):):)На последните избори направиха уйдурмата с БСП и на първия тур си гласуваха за районни кметове:):):)На втория тур искаха да върнат услугата и да помогнат на Мая Манолова,но не им се получи:):):):)Поверваха си нещо реформаторчетата,но Парламентарните избори са съвсем друго нещо:):)Моята прогноза е,че ше гледат НС пак само по телевизията:):):)

63

Миии

преди 4 години

До ТонкатаПлати си. Това си е платена публикация.Андрей Райчев е пияница-непукист. Не му дреме ни от студенти, ни от медии. Голяма личност!

62

Анонимен

преди 4 години

Заразих се при 30 градуса на брега на морето в заведение на открито!!!!!Най-близката заета маса беше на 3 метра.Отварянето на заведенията в София ще отприщи АдаКойто се надява че топлото време ще изгони вируса много се е объркал.П.П. Ако *** беше прав че 500хил са минали вируса значи тук трябваше да е бъкано с боледували САМО че никой тук не го е изкарал. Това е и причината Андрешко Ганьов да го дава бабаит.Скоро това ще се промени.

61

Ти лекар ли си?

преди 4 години

До до 52Какво мнение изказвам - лично.Имам 50 сужители - знам за какво говоря.А ти си ***. Ако не си - представи се поне с професия и поприще, семейство, патила? Никой не пита за три имена и домашен адрес?Само мрънкате, докато ние работим.

60

До 53

преди 4 години

Хайде ти, като доктор компетентно да ни обясниш според теб от кое е по вероятно да се е споминал пациента - коронавирус или перитонит.... И възможно ли е според теб да е лпнал вируса, докато го лекуват в болница от другите болести?

59

Анонимен

преди 4 години

Тонката, разходи ли кучето?

58

до 52

преди 4 години

Като не си лекар, какво мнение изказваш? Така, да си приказваш, колкото да не заспиш?!

57

Тонката

преди 4 години

Аз искам,ако може пак да публикувате статията с изказването на Андрей Райчев от вчера:):):):)

56

Анонимен

преди 4 години

А този 80 годишен пациент случайно да се е заразил в болницата, защото той е приет там за други заболявания.

55

До 52

преди 4 години

Може да е брутален примера ти, но си прав! Представяш ли си клетника със "съпътстващо" заболяване на Ковид - перитони!?

54

Анонимен

преди 4 години

А колко са болните от затъпяване?

53

Анонимен

преди 4 години

"В областната болница във Велико Търново е починал мъж на 80 г. Пациентът е страдал от диабет, бил е с перитонит и перфорирана язва."Съвсем изперкахте. Не знам дали се умира от короната, но явно се оглупява от нея.

52

Доктор

преди 4 години

Спрете да пишете глупости. Животът е доста по- сложен...... Ще го разберете когато е късно!

51

И?

преди 4 години

Какво? Сега всеки внук в населените места може да удуши баба си и да каже, че е вирус?Предишни години грипните вируси ДОВЪРШВАХА стари и бални хора. Сега е същото, но по-драматично и масово.Айде успокойте се малко.Не съм лекар. Лично мнение.

50

Мутреняк

преди 4 години

Парите ги лапнахме. Цирка свърши и кой от къде е.

49

Анонимен

преди 4 години

Сега усърдно се тестват хората в огнищата (клъстерите на Вируслав Мурафетчийски) за да се поддържа плашеща бройка поне още 10 дена.

48

Анонимен

преди 4 години

ба си с перитонит и перфорирана язва, но умрял от вируса ама вие чувате ли се