87

Мен

преди 4 години

Стига бе, перитонит и спукана язва, и го пишат починал от Короната?

86

Анонимен

преди 4 години

Утре съм пред ТV_то да гледам втори сезон на сериала "генерал Майтапчийски", че взе да ми липсва.

85

Така мисля и аз...

преди 4 години

До Анонимен 63Мутафчийски, Кунев, Кантарджийски и дори тоя Мангъров, са хора, които знаят за какво говорят. Не сме огромна държава, та като ни казват какво се случва, да се правим на неразбрали, да чакаме още резултати...Всички разбрахме - не е грип, не е инфлуенца.Да се съобразим.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77Ми, по мое време казармата беше 2 години и имахме някакви учения. После си закупих лично ловно оръжие, което имам и до днес и го използвам по предназначение.

83

Анонимен

преди 4 години

България с нови решителни стъпки към увеличаване на тази бройка...като премахва мерки, които досега бяха целесъобразни...Нови хиляди заразени и още повече под пълна карантина заради тях...14 дни без право на излизане от домовете...

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80А нещо за мерките "прочете" ли, или реши, че ти стига толкова четене за месеца?

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80А не видя ли съседната статия, че в Гърция нямат ни е един починал. Така могат да бъдат готови за отваряне на сезо Ама си бяха по къщите на Велиден и спазиха мерки.

80

Анонимен

преди 4 години

Мангаров къде е да даде акъл?Липсва ми

79

Анонимен

преди 4 години

институт по расова биология 1922година

78

Анонимен

преди 4 години

Тонката, разходи ли кучето?

77

Анонимен

преди 4 години

Четох преди малко статия в 24 часа, от германският институт "Роберт Кох" заявяват, че ще има и втора, и трета вълна на заразяване по света, докато не преболедуват 60-70% от населението, т.е. същото, което говори и нашият Мангъров.

76

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда никой да се плаши. Който им ум, сам разбира какво следва.Вируса ще се развихри, но вместо мерки на общо държавно ниво, ще има такива на локално ниво.И то много по сериозни, щото няма начин да е по друг начин.И икономиката пак няма да тръгне щото не зависи от *** и ***, а от други фактори които ги няма. Има една притча за крадец откраднал два чувала с лук.Съдия го пита що? Гладен съм. Добре или тояги или ядеш лук.Почнал с лука, не издържал поискал тояги, не издържал. и две изял

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Леко бе мачкащия,Годжи точно на такива като теб се подиграваше открито наричайки ги диванна армия. Война щял да изнася той на плещите си,сме*шник. Я да те питам аз някой стелял ли е по теб,знаеш ли какъв звук издава куршум когато мине близо до теб,п(осе рко?

74

Тонката

преди 4 години

Другари са като падна карантината некое протестче на чист въздух?:):):)Костя от Варна не го бройте вече,че с тази къща яко закъса и не му е до протести:):):):)

73

До 69

преди 4 години

Знам, че със сироп за кашлица може. Не знам с кой точно. Аз мога и без. Мисля, че вече всички можем.

72

Анонимен

преди 4 години

За злобарите, които продължават да плашат хората.Нека да знаят, че респираторния вирус умира при високи теператури и "сух" въздух.Край с тоя корона-паникьор вирус.Лятото атакуват други вируси свързани с бързо разваляне на хранителните продукти.

71

само минавам

преди 4 години

До Анонимен 63Борисов, ти ли си? Пак ли ад и чували ти се привиждат? Пий си хапчетата и малко по-спокойно го давай :) И правиш ли разлика между заразени и болни от короната? Щото може да си заразен, но без симптоми и да не си болен....Ама....Айде със здраве!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48 Виж се само колко си *** бе! Да не мислиш че на тези хора за които говориш им се е искало да проявяват героизъм.Къде ще идат след като не са имали избор. Докато сега ти имаш. Можеш да се предпазиш и от болести и от войни стига да имаш достатъчно акъл. Друг е въпросът че човешкият материал се е изродил , станал е прекалено безхаберен и лекомислен. Именно поради факта че не знаят какво е истинска епидемия и какво е истинска война.Щрауси с голи ***. Толкова.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Точно такива като теб при война ще се скриете в миша дупка, а "епилираните", понеже знаят кога се налага да се рискува и кога не, ще изнесат войната на плещите си, докато ти се търкаляш пиян под някоя маса в някоя военна канцелария и ще се тупаш по косматите гърди какъв тарикат си, че си прецакал останалите. Такива сте доволно много. А, и, между другото, това че не си "епилиран" не те прави по-мъж. Бая "епилирани" мачкат като за последно.

68

Що?

преди 4 години

До Анонимен 55Ако давате бонуси - аз съм на първа линия! С три висши и пет специалности съм, но фактите са си факти. Затъпях... И то нарочно и преднамерено. Иска се време и тренировки.Иначе трябваше да емигрирам. А имам майка, баща, жена, деца... Не мога да ги помъкна навън, нито да ги изоставя.И така.Понякога си спомням, че бях умен, но вече гледам да не е често.