261

Анонимен

преди 4 години

Али Йорданов няма никаква офицерска чест.Гейнанал Муфатанчиев има чест и затова често честно честа си таковата че завинаги си изчестира изчестената чест..Алията Йюртупонов продължава да нама често честна чест, а генралят ги имъ и трити дедо попе

260

Не ви ли е срам

преди 4 години

За какво да благодарим ?Втори месец в неплатена отпуска. С какво да пазаруват ?И решението не е кредит. Защо не вземат от щаба кредит. А ?Нали е криза. А те си вдигнаха заплатите плюс бонуси че са на "първа " линия. Нещо излъгах ли ?

259

клиентите им нямат п

преди 4 години

благодаримПубликувано във факти.бг: Месопроизводители от Югозападна България алармират, че са пред фалит. От бранша се оплакват, че работят на загуба, а клиентите им нямат пари за месо.

258

ми да, не го знам

преди 4 години

Това е единствената му литературна творба, която съм виждал. Какво друго натворил?

257

Анонимен

преди 4 години

Александър Йорданов е ДС сектант

256

Анонимен

преди 4 години

УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКТАНТ БОЯДИСАН КАТО ДЕМОКРАТ

255

Анонимен

преди 4 години

А тук някакви прости евтини *** плюят по личността на човека,защото няма какво реално да кажат за истините,които е написал.

254

Анонимен

преди 4 години

Браво, някой да им каже публично истината в очите на гадните червени манипулатори,които не им пука за бълг народ,ако беше както е в момента в Белгия тука,ами само мислят как да заработят рашистански долари. Даже СЗО им каза да не се използва пандемията за политически цели,но не се спря цялата червена пета колона начело с Гадев. Ето днес впрегнаха и онзи *** Йотова да налива масло в огъня-вицепрезидент,който досега мълча и с нищо не подкрепи хората в кризата,но излезе за сее зловредни интриги.

253

Анонимен

преди 4 години

Генералът е главният опсихонител на българския народ.Той професионално се захвана скурана вируса. Днес той е днешната-утрешната-и-вдругиденната гордост на БГ-оцелялите

252

-

преди 4 години

До СмехуркоГосподине, давате оценки по български и литература. Ако искате ние да ви дадем политически оценки, като например: какво като Александър Йорданов е Някой след като България е толкова зле, да не би да сме объркали човека и Някой е трябвало да стане Койчо.

251

Което беше загуба

преди 4 години

До Койчоза народа голема!Сега ако имаше СДС...:))))))))))

250

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимават с тези бити карти като Ал Йо. Политически трупове реанимирани от ГЕРБ. На следващия мандат ще са го забравили. Като Методи Андреев, Едвин Сугарев и други подобни келепирджии. ГЕРБ унищожи десницата тотално, но слагачи като тези винаги ще има.

249

Да си жив и здрав,

преди 4 години

Да 266ще видиш.Скоро ще е.

248

Мършите се хвалят

преди 4 години

взаимно. Този с *** изплава в политиката!

247

Смехурко

преди 4 години

До КойчоКойчо, виж какво,моето момче. Твоят проблем е, че Александър Йорданов е някой, а ти си никой. И как не можа пет думи да напишеш правилно. Проспал си първите четири години в училище, а си тръгнал оценки да даваш.

246

Анонимен

преди 4 години

Аз едно нещо не мога да разбера (питам сериозно и не съм гласувал за никого/никога) - Щом при вирусна пандемия брифингите се правят от Щаба, това означава ли, че при война брифингите ще се правят от лекари/вирусолози?

245

Тоя е от матрицата,

преди 4 години

До 123която не може да си управлява и *** на дебелото подгръбие.Ако не беше ГЕРБ да го прати в ЕП, щеше да сади доматето на дедо си в лозето. Учител по литература, с цялото ми уважение към останалите такива, които нямат неговите претенции да управляват България, Европа, Света и Вселената.

244

Койчо

преди 4 години

Такива като този пор разипаха СДС

243

Анонимен

преди 4 години

алйо е най-отвратителният гну.сар в новата история на България.този и тиквата са най-големия срам за родината ни

242

123

преди 4 години

И тоя муфлон е от матрицата управляваща света.