221

така е

преди 4 години

прав е, Йорданов, това е един от малкото смислени коментари, които прочетох в последно време.

220

Анонимен

преди 4 години

Преди да благодари на ген. Мутафчийски и НОЩ, Ал. Йорданов следва да благодари на онези, които направиха така, че всички жители на България през 1989 г. (с изключения по медицински причини) се оказаха ваксинирани с БЦЖ-ваксина. Благодарение на това, косата на корона-вируса удари на камък. Освен това, самоизолацията, която НОЩ налагаха на възрастните, нямаше да бъде възможна и да протече безкръвно за тях, ако през 1989 г. 95% от българите нямаха собствени жилища. Колко бездомници щяха да оцелеят?

219

П.Петров

преди 4 години

Много смешно, доносник на ДС, говори за доносници на ДС. НОЩ е създадена с минимум разходи, да се симулира максимум работа. Парцалена кърпичка може ли да спре вирус с размер 60нм- НЕ! Мутафчийски знае ли го - знае го. Защо ни караха да ги носим? UV светлината убива вирусите, Мутафчийски и това го знае! Защо затвориха парковете! Работата на НОЩ беше да създаде паника, която да осигури социалното дистанциране, което да ограничи темпа на разпространението и нищо повече!

218

Бау

преди 4 години

Прав е. *** прекали ...

217

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ нали властта няма да публикува друга стъкмистика освен своята!Стига желание и пипе да имаш данни навсякъде има а и е достатъчно да влезете да прочетете данните на Съвета на Европа!Ама не ви изнася ! Е.С. на кое място поставя България по каквото си избереш напр. по жизнен стандарт макар че за база се взема СРЕДНАТА заплата и всичко осреднено дето да се скрие лакомията на властта ,напр. по свобода на словото ,по смъртност? по размер на пенсиите, по детска смъртност,по разтворена ножи

216

Аз

преди 4 години

Поредният аналЛиз на г-н Йорданов .

215

маалии

преди 4 години

Спрат ли го тоя форум направо не ви виждам!!!:))))

214

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 234Точно в десятката ! Там са се събрали само себеподобни ! Кого да отличиш по-напред ?

213

Аз аз

преди 4 години

Да не му благодорим!

212

Анонимен

преди 4 години

Кой е по гнусен? Александър Йорданов или Спас Гърневски? Отговорът е: Тома Биков!

211

Анонимен

преди 4 години

Дано това тлъсто, мазно е противно нищо чете този сайт зада види истината за себе си.А вие от Днес, ги популяризирайте тези: Йорданов, Плевнелиев и подобните им за да не забравят хората да ги мразят и оплюват!Сега, каквато е обичайната ви практика, изтрийте този коменар страхливо и като горди плуралистични жур......листи.

210

Анонимен

преди 4 години

И откъде пък ги четете тия "истински статистики"?Щото статистиката е една и тя е показана в ГУГЪЛИма карта на света и всеки час информацията се актуализира.И тая статистика не я пише ЩАБА, тя идва от международен информационен обмен.УМНИЦИ

209

Анонимен

преди 4 години

До Анониме225Хей подлого ние за разлика от теб четем истински статистики а не стъкмистиките на твоя вожд и грам не ви вярваме ! Ние на очите си ли да вярваме ,на празните си банкови сметки и хладилници ли да вярваме или на вашите ежедневни лъжи !

208

Анонимен

преди 4 години

Интересно къде е лицето Бареков, който според инфо завлече 20 милиона от КТБ за да стане евродепутат?

207

Патриот

преди 4 години

.Самата дефиниция на това що е "психо-дясно" на снимката!

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 225Ние май наистина сме прости щом 30 години си избираме все едни и същи айдуци. 30 години не можем ги нахрани въпреки че 80 % от нацията е на ръба и едва мърда. Особено пък Герб е за награда от Гинес по ЛАКОМИЯ И НАГЛОСТ !

205

Анонимен

преди 4 години

Българи виждате ли какви ЕВРОДЕПУТАТИ СМЕ СИ ИЗБРАЛИ ? Малко ни наритва бат Бойко та сега и този ни нарече какви ле не ,прочетете ,съгласни ли сте с неговото мнение за нацията която им плаща огромните заплати ?

204

Анонимен

преди 4 години

До 216Коя държава е с по малка безработица? Коя държава няма срив?Турция,Сърбия,РУСИЯ имаше коменданси час и с дни забрана да излизат от дома.Само нашите ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ ОБВИНЯВАТ !КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПАНДЕМИЯТА!Настина сме много малък народ ама много ***,ЩОМ ПАНДЕМИЯТА Е ДЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

203

Анонимен

преди 4 години

Абе този откъде изпълзя,такава гнус ,що поне не си седи в Белгия или там по-страшно,тука да няма запазено място във ВМА.

202

кольхоз

преди 4 години

Според Центъра за гендерни изследвания "Белград" над 95% от страдащите от русофилия, евразийство или комунизъм се самоопределят като трансгендерни.