281

Анонимен

преди 4 години

За какво да му благорим,че измори толкова много хора.

280

ааа

преди 4 години

А този е другаря 10% за себе си..... Не че сега не са 30% и повече за Върховните НИ.....

279

Анонимен

преди 4 години

Ал. Йорданов е прекалено рационален, за да бъде разбран от опростачените.

278

Киро сметалото

преди 4 години

Правете си сметка, колко *** народ сме, щом този от снимката сме го избрали за евродупедат. Друго няма да коментираме, то няма смисъл. Всеки народ си заслужава управниците, а ние най-много от всички. Този сладур е за линч (от снимката)!

277

Сашо Роман

преди 4 години

Дано коронавирус да го хване на тоя лайновоз

276

Анонимен

преди 4 години

Родопа:Ела ти, да не дойдем ние.Не е нужно да си епилираш. Имаме система за пърленеРодопа, концерн оборудван с касапски, мелачни кабинети за термично сушене на мръвки всякакви.От ръководството на ЦК на ГКПб (Гепна Компирническая Пардия-бомбонъшки)

275

Анонимен

преди 4 години

Днес не е добър ден за българската демокрация,щом тоя дето се продаде на ГЕРБ пак се изявява по медиите.От такива като него България няма нужда!

274

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че благодари на ген. Мутафчийски, задето не е затворил реално границите, а само по телевизора.

273

Анонимен

преди 4 години

Този застарял и окръглен индивид е една от най-ярките илюстрации защо СДС умря.Умря, защото бе създадено да обслужва БСП като дирижирана и държана на каишка опозиция. Такива като видния от всякъде еднакво Ал, Гърневски и Георги Марков се превърнаха в жалки гербави еничари преди отидат окончателно на политическото бунище!

272

Анонимен

преди 4 години

Тоя и агент Николай (Жорето) са утайката на СДС. Облизват всеотдайно за да са на хранилката. ГНУС!

271

Щирлиц

преди 4 години

Видяхме отново още един политически труп.

270

Анонимен

преди 4 години

Ще се пръснеш бе другарю Йорданов не само от лакомия ами и от злоба ,аз някога когато гласувах за СДС ти се радвах на гласовитите ти нападения към комунистите,но вече не ти се радвам а те съжалявам ,ти ако си демократ какво правиш при комунистите в Герб ? Там май се събрахте от всички партии само далаверата да има ! И ми прави че всички дето се събрахте сте с ограничени интелектуалнен капацитет ,много смени на министри и кой от кой по-умен и надарен ...

269

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 288Той се самоуби за пореден път бе госпожо и лошото че повлече както преди години СДС така и Герб.....защото той върви като Бойко винаги след парите а не след партията си ! Когато както дойде само далавера да има !

268

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамобоядисал се ,защото те се самобоядисват и винаги върват след парите а не след някакви идеи...

267

Анонимен

преди 4 години

Браво на Йорданов !Уби ги !Точно така е всичко,което казва !!!!

266

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 275Ти другарю за кои червени гадове говориш тези дето са в БСП или в Герб ,защото те са като две капки вода и по наглост и по лъжи а по лакомия май Герберите вече са за оскар ! Бооже ,боже като започнат едни комунисти да се наричат демократи дали лакомията им е по-малка от тази на другарите им ,защото Борисов и Станишв и Гергов са първи приятели не от вчера....ама за това мълчите ?

265

Анонимен

преди 4 години

Поредното алогично действие на властта.Сега ,когато идва голямата криза няма да има брифинги.

264

Анонимен

преди 4 години

До КейтиВ България другарко по европейски живеят само овластените хора а 80 % от ганъовците им плащат огромни заплати и безброй измислени глезотии ,плащат им луксозни коли ,плащат на дебеловрати мъже да ги пазят от "народната любов " и смеете да обиждате тази най-бедна нация в Е.С с най оялите се и алчни политици ,този народ дето 30 години ви търпи лакомията ,наглостта и всекидневните лъжи а ти другарко марионетко намаза ли от народната трапеза продължавай да ръкопляскаш

263

Кейти

преди 4 години

Въпреки, че Александър Йорданов е този, който години наред насаждаше омраза и противопоставяне, този път съм съгласна с него. Генерал Мутафчийски и щабът, който ръководи си вършеха много добре и отговорно работата. Генералът всячески се стараеше българите да разберем, че тези мерки трябва да се спазват. *** обаче, свикнали да се правят на демократи, направиха така, че да се видим колко струваме. Само след 10 дни това ще проличи. Жалко за тези, които ще загинат.

262

Анонимен

преди 4 години

Кланница номер едно Родобскагрухня Порк-Швайне-Свинюхен приканва Льошата сам да им идел преди краа на работния ден