301

1

преди 3 години

До БРАВО НА САШО!,прав си,но ще бъде най-големия политически хамелеон,продал се на герб-комунисти.

300

1

преди 3 години

До българин,кой не го помни,този то....л....уп.

299

българин

преди 3 години

Правилно си преценил гн на "лафа". " Днес е хубав ден за Българската демокрация"!-:) Помним го бо к л у к дърт! Партийката ви бивша ,беше на мракобеси и хора дошли всеки с различен интерес! Филип Димитров еврейчето.Когато беше мин председател.Слизайки от властта година по късно каза;Събрахме се уц с една идея. А се оказа Че всеки е имал лична цел! А на др Борисов Няма да простим! Че ае опита да съживи умрял кон като СДС! Не те понасям лично аз внука на екзекутора на Ястребинчетата!ПОМНИМ!

298

Победител

преди 3 години

Триковете на червените *** в атака.Атакуват Йорданов.А въпроса е в отношението на Червените кхмери към Националният щаб.Дебилска история.Той проф.Христов си ги определи.80% ***.

297

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният "зависим" "търтей" ще ми говори за..........

296

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

Помня времето,когато този тъмен балкански Субект "гладува",но не отслабна.След"гладуването" се накачули на председателското място в парламента по силата на същата Конституция,срещу която "гладува".Търсете в Гугъл и четете"Третия светилник"на емигранта Божидар Чеков,забранена да се издава през 2002г.,за да се посмеете на Барба Йорданьос.

295

сегмент

преди 3 години

Ако, някога не дай си Боже, ми се случи да попадна някъде, където е Ал. Йорданов, веднага ще си сложа маска, ръкавици и всякакво защитно облекло. Този човек е токсичен, противен, носи заразата на предателството... Взе си голямата европейска заплата, да си трае там в собствената *** с парите в ръка. Никой, най-малкото Мутафчийски, има нужда от него.

294

.

преди 3 години

добре че, този дебел вирус е далеч от България. този политически труп разнася смрадтта си другаде. тука идва само да оближе за...ницата на ментора си и пак отива на гурбет.

293

Анонимен

преди 3 години

Ал. Йорданов е един от най-големите престъпници спрямо България от последните 100 години

292

рибовъд

преди 3 години

Има едни риби на които им викат прилепало - залепят се за тялото на някоя голяма, силна, могъща риба и си преживяват отлично като ***. Точно такова прилепало е този А. Йорданов. Жалък човек, за пари е готов да си плюе в лицето. Даже ме е гнус да пиша за него. Кокошкар! Никой не ти иска нито меда, нито жилото, бе Йорданов!

291

БРАВО НА САШО!

преди 3 години

При Новия световен ред, не Бойко, а Сашо Йорданов ще бъде една от водещите политически личности, защото заради позицията му спрямо враговете на Свободния свят, той завладя сърцата на всички честни българи.

290

Анонимен

преди 3 години

Тоз защо все още не е в затвора? Има да обяснява за едни далавери га беше пос Раник в Полша, та чак беше предизвикал разправия с полското министерство на външните работи...Типичен пример за Алековия герой от "Пази боже сляпо да прогледне"...

289

Анонимен

преди 3 години

"Тоя да си отива в дупката от която някой го изкара отново. Защо не ми е ясно."Когато системата е на зор, веднага изкарват политическите трупове, за да ръсят мозък.

288

nina

преди 3 години

Пак се ПРИШИ към Човек с авторитет! Това, господине, няма да накара хората да се отнасят към теб /умишлено на ТИ/ по друг начин, освен с ПРЕЗРЕНИЕ и отвращение.Престани да се присламчваш към хора, доказали се в живота, хора уважавани, хора с авторитет - те НЯМА да ти помогнат, но ти, с присъствието си около тях можеш да им навредиш!

287

Влади

преди 3 години

Добре, че е тоя вирус, че ясно да се видят читавите хора в България !От една страна дисциплиниранитв хора, от друга агнеядците- *** . От една страна хората, умни и почтени, от друга - *** , мрънкала, русо.лизци, абе мръс.ната пяна. И точно защото са пяна ,опитват се с гнусотията си да покрият чистото. 3-*** трола тук вдигат врява за 30. Пусти рубли...

286

Веселяка

преди 3 години

Я, плазмодия бил жив! Фурнаджийската лопата ще ни учи на обноски.

285

Анонимен

преди 3 години

Нека този сбириток се пържи в собствен сос.Сега лаят срещу мерките, но утре ако недай боже пламне и у нас, ще лаят още по-силно че правителството не направило достатъчно.Това са те, неизбежно е. Няма гуйно което да не мирише.

284

Чета и си мисля

преди 3 години

До Киро Сметалото.Не прави обобщения за интелекта на народа на база на своя, който очевидно не е на ниво! Май в първи клас, че и после, не си използвал по предназначение псевдонима си!

283

данчо

преди 3 години

Тоя кво иска да няма опозиция,Член 1 да има само една партия герб. да се гледат само герберски тв. да се четат само герберски сайтове.? туй ли е демократа сашко?

282

Тонката

преди 3 години

Тва горе на Александър Йорданов все едно аз съм го писал,но в по културен вид:):):):):)