200

Анонимен

преди 11 месеца

значи тоя вирус за да стигне до тия хора или цяла българия го е изкарала или нещо ни будалкат. той не може да отиде до тоалетната да се изпикае на ски в банско ли го хвана тоя вирус?

199

Анонимен

преди 11 месеца

Така ми липсва това всекидневно облъчване до обяд от Муфтачийски от всички министри подред ,от бат Бойко ,кой ще ми казва сега :Завий на дясно ,карай на право ,спри !

198

seira

преди 11 месеца

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!

НАРОДЕ!!!!!

197

Анонимен

преди 11 месеца

Единия с онкологично заболяване, другия с инсулт - Коронавирус ! Абе вземете се в ръце бе, съвсем за балами ни взехте ...

196

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро ще започне да се рестартира туризма.
Сега да помислим(който може да мисли),Дали България с толкова малък брой починали ще стои добре на туристическия пазар?!

195

Подкрепям 191

преди 11 месеца

Сега като няма брифинги на генерала с какво ще си чешите езиците.За тези които възхваляват шведския модел трябва да знаят че при тях смъртността е около 300 на 1 милион а за България в момента 8.Ако бяхме без мерки като Швеция това означава около 2100 починали при 70 сега.Но 2100 би било оптимистичен вариант защото имаме 1400 легла за тежки случаи а при претоварване на системата като Италия,Испания отиваме на 600 на милион или 4200.Това е цената която ви бяха приготвили Мангъров,Слави,Корнелия,.

194

До Тъпомер

преди 11 месеца

" ... няма СД, няма чували ... ". Ами нали това е целта бре бунак. Да няма.

193

Анонимен

преди 11 месеца

Затвориха ли ви 4 блока на АЕЦ, затвориха ли ви фабрики и заводи, девалвираха ли ви левчето, спряха ли ви 3 енергиини проекта, продадоха ли ви непроизведени самолети, взеха ли ви 3 000 000 работоспособни отгледани българи???
Така че и ваксина ще ви ПРОДАДАТ не се бойте.
И ЕВРОТО ще ви набутат и 20 тв милиарда в МВФ ше ви вземат и ще обеднеете за пореден път.
Тъпо 80% тно *** племе.
Срам сте за прадедедите ви който не са си загубили и род и език и вяра 500 години.

192

предателството

преди 11 месеца

То е по-ненавиждано от т.н. турско робство - благоденствие за раята!

191

европейски евреи

преди 11 месеца

До Анонимен

Дотам ли я докарахме? Плана МОИСЕЙ започна да дуйства в България.

190

Е С К А Л А Ц И Я

преди 11 месеца

Неспирен възход под грижите на БКП-Герб! Олеле!- затъваме в комунизъм!!!!!!

189

Анонимен

преди 11 месеца

Боко в момента има само една цел- да замита следи от барселонската афера, да могат да откраднат последното което може да се краде (един и шест милиарда за саниране), да изнесе заграбеното и да се завърши мандата

188

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБ вече и за утре ли дават бройките?

187

Анонимен

преди 11 месеца

ББ се хвалеше, че БГ има евтина работна ръка, за да привлече някой Западняк, сега ще се хвали, че има опитни мишоци Българи за без пари да се правят експерименти на ваксини. Геноцидът срещу Българите е пълномащабен. НЕ усещате ли, че на мястото на Европейските Евреи от IIсв. война сме ние Българите в днешни дни. Тези които работят ниско и без пари на ЗАПАДНЯЦИТЕ и тези на които ще се извършват експериментите на ваксините, за да станат ЗАПАДНЯЦИТЕ по-богати от продажба на ваксини за нещо с ниска смъртност, по-ниска от грипът, както разкриха световни медици.

186

Анонимен

преди 11 месеца

Сега пика ли катерим или дремем на платото.
Женерал льо Манекен от Дупница, кво вика по въпроса?

185

Клоунски Свят

преди 11 месеца

До На 107
Какво не е различно ? Шведистан има 15 ПЪТИ повече смъртни случаи от съседите си Норвегия и Финландия, и тепърва ще тръгват нагоре. Германия тръгна да отваря миналата седмица и пъкнаха веднага нови бройки. Америчкото ХЕИ излязоха със изследване че R0 e МИНИМУМ 5.7 (1 инфектира близо 6 човека). Мичиган където реднековете влезоха в т.нар парламента на щата вчера въоръжени са под карантина до 28 Май. Ако си толко ербап - излез, ближи брави и *** и се зарази да те видим.

184

Досега като

преди 11 месеца

Махнем Плевен всички случаи са със съдействието на правителството:
- медици
- махали с екскурзианти
- детски дом
- старчески дом

Шипка, Банско, Цветница и Великден ... са победа на гражданите.

183

На 107

преди 11 месеца

Да така е хората се стреснаха, но видяха, че строителите на Артекс работят, че няма осигурени предпазни средства и ,че ИП е проформа. Видяха и неадекватните решения на правителството, че нищо от закона не се изпълнява,и че са оставени сами да се справят и не вярват в никакви мерки. Също видяха и страните където нищо не е затворено, че не е по-различно от другите. Чак сега ще удължават сроквете на сметките, а до сега не, чак сега дават заеми. Просто видяха, че ИП е за адни, а за други - не.

182

Тъпомер

преди 11 месеца

Май сеира не се състоя,нема АД нема чували,и кво ша правят сега нашти мързели,вай вай,те били човеколюбци!!!

181

аноним

преди 11 месеца

До От дек на дек бе Ти добре ли си? Имаш ли температура?