13

лъжете

преди 3 години

От вчера има новина в moreto.net че във Варна има оздравели 19 човека и болните са 5 .. Тази сутрин ни вопъл ни стон от щаба .... кой лъже ??

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

не мислите ли защото не е нормално да си играете с хората

11

Анонимен

преди 3 години

До Радкодано не се налага и ти да повярваш по лошия начин - като загубиш близък човек

10

Анонимен

преди 3 години

Наблягаме на маските, на дистанцията, а никой не се сеща и не иска да говори, че класически средства от преди 50-60 г. като обеззаразяване на средата, обеззаразяване на водата и на въздуха водят до значително снижение на процента на заболелите.

9

да,да ама не

преди 3 години

Време е да се обърнат медиите! Да станат като ония страници от вестниците с некролозите! Да съобщават за такива , които са си отишли без коронавирус обаче! Те тия с коронавирус видимо са малко - с другите по ще си запълните мястото!

8

Анонимен

преди 3 години

Спрете 5G клетките бе ***!! Всички ли искате да убиете!!

7

GG1989

преди 3 години

Споко, неделя като пак дигнат случайте на 100 на ден и кажат как не се слушка и върнат маските да слушкате и да слагате отново, че иначе!!!

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

малко хора ви вярват господа от щаба

5

Анонимен

преди 3 години

Тва сигурно се дължи на туй, че са били без маски.. Я от утре пак с маски, че Ада идва

4

Анонимен

преди 3 години

"Пациентът е страдал от хронична обструктивна белодробна болест. Прекарал е и инсулт. В областната болница в Сливен е починал и мъж на 65 г., който е бил с онкологично заболяване."Жалко, още двама здрави и прави човека си отидоха от коронавирус. Ако си бяхте седяли още вкъщи, нямаше сега да ги четем по новините. Е, пак щяха да са починали, но нямаше да ги четем по новините... Мир на праха им иначе

3

ммм ..!

преди 3 години

Страхотно нагаждане на данни!Няма как, никои от нас простосмъртните няма достъп до истината. Те управляващите, например, утре 2 май, събота могат да кажат, че заразените са 15 човека, а излекуваните са достигнали до 99 човека, умряли, представете си няма, просто няма ...Така е в нашата Държава ...Мога с 99,999% да отгатна утре каква ще бъде бройката на ...А Вие ..?!

2

НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИ

преди 3 години

карантината гадове глобалистки !никой не вярва в измислените ви статистики !!!ОСТАВКА И СЪД - за про-западната хунта на ТТиквоча !!!

1

Радко

преди 3 години

Няма кой да ви вярва повече.