153

Ko40

преди 3 години

Когато сте болни от грип, тестват ли къв точно грип. Обикновена грипна епидемия, която този път тестват. Пълна трагедия. Толкова е опасен, че не познавам някой да познава 62 братовчед, който има познат по 50 линия и да е болен

152

Анонимен

преди 3 години

До 163В Швеция няма 200 000 човека в неплатен отпуск, които работят по заведения, кафенета, фитнеси и т.н

151

Ммм

преди 3 години

Швеция, която не спря икономиката си също я чакат тежки последствия и прогнозите са за свиване на БВП с 6-7%. Не си мислете, че ако ние бяхме последвали същия пример нямаше да имаме проблеми с икономиката. Просто толкова е свързан светът, че ако има проблем някъде, то ще има и при нас.

150

Анонимен

преди 3 години

Този вирус няма да изчезне от самосебе си. Или ще го преболедувате и изградите имунитет, или ще седите заключени 2 години, докато ви бият ваксината на Бил Гейтс, който открито е признавал, че иска да намали световната популация. Всеки сам да си прецени кое е по - удачния вариянт.

149

Терминатор 6

преди 3 години

Рошко го чипосали , вече е свързан с 5джи и машините

148

До 152

преди 3 години

То и сега машина почивка хотелската стая, чистачката има само спомагателна функция. В Япония има хотел в който не работи нито един човек. За подстригване, ами то едно време е имало и професия перачка, сега има автоматични перални машини. Като те подстригват използват едно и също повтаряемо действие, лесно ще го автоматизират

147

Анонимен

преди 3 години

Вируса е респираторен, тоест предава се по капков път.Топлото време и имунната система на човека вече почна да го унищожава.Силата му отмина вече и нека господ накаже злия биотехнолог който го разспространи в света!Надявам се да е мутация без човешка намеса, но много ме съмнява това да е случайност.

146

Ужс!

преди 3 години

Тук ни плашат с някакви си трупове, ав пловдив ги разтресло здраво. Паднали са ЦЕЛИ ТРИ КОМИНА!

145

Анонимен

преди 3 години

герберастко иго - иска ми се да ви изринеме, паникьори!

144

Мама Росо

преди 3 години

До 149Прав си....значи май за ракийка в бидон ще си мечтая.Най-добре!!!!Ще си я пиивам за вътрешна дезинфекция и за добро настроение...пък каквото ще да става.

143

Зо 148

преди 3 години

Хахахаха. Боже, боже, вярвай си. Бе аз се чудя толкова безработни инженери, хирурзи, програмисти, софтуерни разработчици, пък то машините ги заменили.

142

Анонимен

преди 3 години

пика на платотоплатото на пиказа политическа кариераго стяга чепикаКойто е карал ГЕРБ изкарва короната на крак.БАНПродавам юбилейна маска гоблен с лика на ген мутафчийски, ръчно бродирана по случай стотния брифинг на щаба. Маската притежава вълшебна сила. За цена на лични.Аз може и да не съм прав, ама земетресенията без брифинг, не ги признавам.Много по добре е катарзисите на щаба да ги отбелязваме със сирени, вместо със земетресения.Много ми е притеснено, дали достигнаха фурмите до нуждаещите се?

141

Анонимен

преди 3 години

Във Варна втора или трета поредна седмица са 26... Аман от глупости! Който иска - да вярва!

140

Анонимен

преди 3 години

и какво, машина ще чисти стаята в хотела, или ще ти готви в ресторанта, или може би ще ти прави прическа :)))) може, ама ще ядеш нещо малко по-гадно от храна в макдоналдс

139

Анонимен

преди 3 години

и какво бастисахме целата икономика, напълнихме бюрата по труда с безработни, фалираха сумати фирми и бизнеси, за какво ? за някакъв митичен ПИК, който го чакахме в началото на април, после за Великден, после за 1-ви май, сега за кога да чакаме за Гергьовден ? или......... :)

138

До 147

преди 3 години

Отиди в една компания за производство на автомобили и виж :) После потърси агенция да си закупиш самолетен билет или да си наемеш хотел. А да не забравяме, има доста държави, където на бензиностанции не работи нито един човек. Има и такива магазини за хранителни стоки. Опа, сега следва транспорта. Страх тресе добитъка.

137

Анонимен

преди 3 години

Пълна бъчва с вино на балкона на 1-ви май е нещо като бомба.Пий бързо, че след седмица ще имаш пълна бъчва с оцет.

136

Анонимен

преди 3 години

До До 142машините заменят високоплатените, а не нископлатените, ФАКТ !

135

Анонимен

преди 3 години

До 144Щом го има и не е умрял от глад, значи пазарът не го е определил. Досега колко робота си видял? Вкарваш се в някакви филми. Не ти се отразява добре карантината.

134

Мама Росо

преди 3 години

До 145Тогава си мечтая за бъчва пълна с вино !!!Ще си я сложа на балкона да дразня съседите ,който ще умират не от Корона , а от яд ;)