113

Без КПП

преди 3 години

Сводката за починалите вече става смешна: починалият в Пловдив прекарал инсулт, а този в Сливен имал онкологично заболяване. Та те са били готови да умрат само от тези болести, без Ковид 19! От ЛекС предлагат да се премахнат КПП-тата като излишни при положение, че готвещите се да работят родители предават децата си на баба и дядо. Други помагат на издръжката си с отглеждане на зеленчуци,трети имат работа по вилите си, а полицаите със своите адресни декларации само им пречат.

112

аноним

преди 3 години

До Анонимен 116 Ба си късмета! Баш у нас пак най! Господ е българин!

111

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Болен от ковидне съм виждал, но от новите безработни заради ковида видях.108 000 безработни от началото на извънредното положение. Тъпоумници!

110

Анонимен

преди 3 години

Лъжат, за да ви плашат. Работя в голяма варненска болница. Болен от новия грип не съм виждал.

109

Питай колкото си щеш

преди 3 години

До Само питам....В Италия започва проверка/анкета от ЕС за броя на починалите от корона вирус.Макаронаджиите нещо май преиграха. Ама те са си артистични натури италианците ;)За Испания още не се е чуло за такава проверка, но ще видим.Много, много голям балон излезе тая пандемия, но ще видим, кои ще пострадат, като гръмне балонът.

108

аноним

преди 3 години

До Бачо *** Имаш нещо зелено между зъбите!

107

До 110

преди 3 години

Докато по света има още огнища на Ковид и да отворят хотели и ресторанти, пак няма да имат клиенти както преди. За хората работещи в автомобилния сектор, как да правят мигачи за мерцедес като самия завод не произвежда мерцедеси? Магазини за дрехи? Айде, в 21 век сте, отдавна може онлайн да си предлагате стоката. Строители? Те никога не са спирали, не знам за какво говориш. И в момента строят нов блок на 800 метра от нас.

106

Анонимен

преди 3 години

До До 112има 50 хиляди свободни :))) те тия цифри си седат е така без промяна от 2 месеца, погледни реалностите, най-големите потребители на ИТ сектора, туризъм, логистика, транспорт, търговия, автоиндустрия всичко това е в колабс, това че още си работите по някакви проекти дошли преди кризата, незначи нищо

105

избирател

преди 3 години

Според заглавието,починалите от ПУСТИЯ му вирус,са 1555....?!

104

Анонимен

преди 3 години

Хората ви го написаха вчера в същия този сайт. Ковид има няколко щама , както стана ясно у нас е най-слабия му вариянт , обаче властта се възползва от този факт и направи внушения за предстоящ апокалипсис едва ли не , което на практика скова икономиката ни , дали това беше умишлено или не , предстои да разберем.

103

До 112

преди 3 години

Ще усетят друг път. В момента има 10 хиляди свободни работни места за програмисти. Ходи ги заеми, ей тези от хотелско-ресторантьорската индустрия могат да се пробват. Хахаха

102

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Брей, тая България била на Марс. Само в нея няма вирус. Браво.

101

Анонимен

преди 3 години

Вече е направена втора трансфузия на кръвна плазма е направена върху тежко болен заразен с коронавирус.Състоянието и на двамата пациенти вече се е подобрило, те са афебрилни, тоест без температура, при положение че за втория случай разбрах, че преди това е бил интубиран.Това е много добра новина и смятам, че е един добър начин за лечение.Надявам се в скоро време други тежко болни да могат да бъдат лекувани така, което е още един аргумент за отпадане на забраните.Лекуват се само тежко болни.

100

Анонимен

преди 3 години

Не са засегнати засега програмистчетата, които си работят от хоум офис и си мислят, *** всичко е 6. Само дето забравят, че техните фирми приемат поръчка от други бизнеси, които в момента са закъсали. Така че ще го усетят и те - до няколко месеца.

99

Опа

преди 3 години

Фалшиви новини май нещо а

98

Анонимен

преди 3 години

До 105200 хиляди в туризма60 хиляди в транспорта60 хиляди в строителния сектор50 хиляди в изнесените и аутосорсинг предприятия50 хиляди в търговията200 хиляди самоосигуряващи сеДаже за повече, със съпътстващите дейности

97

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Господа от Щаба, циркът свърши ! Маските паднаха и народът прогледна.Идва времето за търсене на отговорност.Такава гавра с народа никой не си е позволявал да си прави !И не си мислете, че като сваляте мерките ще ви ръкопляскаме. Не трябваше изобщо да ги въвеждате, защото в България нямаше, няма и няма да има епидемия на коронавирус.Съсипахте цели отрасли от икономиката. Оставихте стотици хиляди хора без работа и без доходи.Сградата рухна, очакваме да видим пораженията като се разсее праха

96

Анонимен

преди 3 години

До 73Някой с онкологично заболяване+ диабет+ ХОББ ще живее още 19-20-30 г ама друг път.Уви, повечето от тези заболявания са си смъртоностни, дори без да са в комбинация.

95

Само питам....

преди 3 години

Като гледах те кво става в Италия и Испания февруари... Що не бехте такива ербапи като сега... София първите две седмици беше празна! Ама сега Бойко крив щаба ***. Що се криехте като мишки в началотоСега умници мнго като разбрахте че само възрастни хора мори вируса!

94

Анонимен

преди 3 години

Тези "1000 хремави циркаджии " за нула време може да станат в пъти повече ЗАТОВА!!!!