32

Анонимен

преди 4 години

Жив е, северно корейските учени са го изпратили назад във времето,за да обсъди чучхе с баща си и дядо си. В момента изпитват проблемс връщането му, но работят върху отсраняването на проблема.

31

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоДа ти кажа ли защо Чехия и Унгария са много по добре от нас ? Направиха точно това което трябваше да направим и ние забраниха комунизма със закон, въведоха лустрацията и отсяха всички червени до девето коляно. Не ми говори за червени, а в същото време ни управлява индивид който е бивш член на БКП и шофьор на Тодор Живков.

30

Анонимен

преди 4 години

Защо не продължи Ким Борисов, Ким Фандъкова, Ким Цачева, Ким Павлова все бивши комунистически величия. Списъкът на Ким от ГЕРБ е много по дълъг от този на БСП. Затова сме на дъното управляват ни само комунисти.

29

Анонимен

преди 4 години

"Скъпи севернокорейски другари комунисти"-у нас има много по-страхотни ким-овци,моля вземете някой от тях за вожд,а най-добре всичките-ето напр. Ким-радев,Ким-нинова,Ким-каракачанов,Ким-станишев..Само тия ако вземете-българския народ ще ви е вечно благодарен!

28

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоГовориш постоянно едни и същи глупости за Импексова, Бузлуджа, каскети и всевъзможни определения за комунистите. Казах ти не виждаш кой ни управлява в България. Над 75% в некадърната партия на ГЕРБ са бивши членове на БКП и от комунистически семейства. Бройката в БСП е 50% ставате за смях. България ще се оправи когато спрат да ни управляват бивши от БКП и да няма право да си в управлението ако си от ДС и бивш на БКП. До тогава пишеш глупости и нищо друго.

27

Анонимен

преди 4 години

Дреме ни за Чий У*й Ял. Кажете за Кристиан Амфетата, за кацналите от Холандия заразени ромски чада, за 291 000 безработни. А не само да четем за плачещи хотелиери, певци и артисти. Певците, които взимат между 3 и 10К на вечер за участие. Ако не са успели да спестят някой лев от толкова пари взети под масата, не знам.

26

Калеко Алеко

преди 4 години

До ... до Калеко Алеко, съпоставката на България със Северна Корея е абсолютно неуместа, това че другарката Импексова губи няколко последователни избори не означава че ББ е несменяем, той вече 2 пъти си подава оставката ... Просто нашата политическа среда още не може да се отърси от белезите на посткомунизъма, а тези дето всяка година ходят да възраждат свастиките му на Бузлуджа и които още честват 9-ти септември, са от кохортата на "БСП и СиЕ"АД ... !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Снимката ме предизвика в мен съчувствие и към народа, и към коня.

24

Анонимен

преди 4 години

Току виж от безизходица кого да сложат преминат към демокрация

23

Анонимен

преди 4 години

Е, понятие като наследствена република няма. Северна Корея е всъщност наследствена монархия, като в същото време е диктатура с хем комунистически, хем нацистки елементи.

22

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоАбсолютно както при нас, досега са ни управлявали само червени. И тиквата Борисов е червен и то му личи по диктаторския му подход и управление. Гледаш в чуждата паница а не виждаш какво се случва в България.

21

Калеко Алеко

преди 4 години

Пак ще е Ким, това име е записано в генетичния код на Щама на "Червения Ковид - ЧУЧХЕ"

20

Анонимен

преди 4 години

Този бидон може да е всякакъв, но е живял и учил над 10 години в Швейцария. Наш Бойко е бивша охрана на Тошо Живков. Така че ние не сме цъфнали особено.

19

Анонимен

преди 4 години

Ние се смеем на Северна Корея но все повече започваме да заприличваме на нея. С диктаторския подход на тиквата Борисов, и методите му на управление много скоро ще ги настигнем. Там най отпред е Борисов със некадърната си кохорта.

18

Ми Сир Ка

преди 4 години

Другари, предлагам за председател на Корейската Комунистическа Партия другаря Бо Ко Тик Вун!

17

АнонимеН

преди 4 години

СКАПАНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДРАМА

16

vlady

преди 4 години

До Искам да знамСеверна Корея е наследствена република, такава беше и Сирия - синът на президента става президент.

15

Анонимен

преди 4 години

Ееее, там в дъното на снимката е Куурнелия. На кон, засилил се да стигне до идола си.

14

Анонимен

преди 4 години

До 8Па някои се возят в мерцедеси на НСО. И жените им правят графика на НСО, абе генералшата требе да ръководи нещо.

13

Анонимен

преди 4 години

Айде Ким като даде оставка два пъти, тогава го сравнявайте с нашия