12

Анонимен

преди 4 години

Ким е начело,след него е сесрта му и цялата рода.

11

Кимион

преди 4 години

Ким Бейсинджър, Ким Кардашиян, Кими Райконен или Конан варварина (който е кимериец) са най-вероятните кандидати за поста.

10

Анонимен

преди 4 години

Че то тука стана като в Северна Корея.

9

Анонимен

преди 4 години

Той и на 16 може да е, и пак да е сгънал сергията. Години не винаги имат значение.

8

Анонимен

преди 4 години

Едни яздат бели коне ,други обикалят с джипове.Няма голяма разлика между диктатори и вождове.

7

@

преди 4 години

Единственото сигурно е, че ако се стигне до смяна на властта на обикновения севернокореец ще му стане още по-тежък живота, защото всички диктатори искат да "покажат", че държат юздите. Ако обикновения народ не използва момента, ако наистина има смяна, ще трябва да се случи някакъв природен катаклизъм, за да отхвърлят режима.

6

Тони

преди 4 години

Ким Чен Ун ще управлява поне още 50 години !!!Да живее маршал Ким Чен Ун ! Най-великият ръководител и държавник ! Всеки човек , който поне малко се интересува от Северна Корея е наясно, че тази страна никога няма да бъде управлявана от жена !

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кимчо е жив и здрав. Даде си почивка човека. Много бързат някои хора да го уморят. Той е само на 36 години. До 86 има да управлява поне още 50 години ..Много от нас няма да доживеят следващия Ким на Северна Корея. :)Май коронавирусът се оказа голям гаф на световните лидери и сега с темата за Ким Чен Ун отклоняват вниманието на хората.Между другото казвал съм го и преди, ще го повторя и сега - светът никога не се е управлявал от толкова жалки карикатури като днешните.

4

Свещен Гущер

преди 4 години

В БГ Малкия Тиква 2-ри ще наследи Тиква 1-ви щото е чистокръвен Тиква-Банкски и трябва да ходи в БанкИ на поклонение ако се появи трудност и ще е добре приет от вечно мрънкащата ни и чаллгаризираната ненужна биомаса в БГ

3

Мангърката

преди 4 години

мангър мангър северна кореа не саществува кимченун е измислеца мангърмангър

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Н Р БЪЛГАРИЯ беше по добра от СЕВЕРНА КОРЕЯ

1

Анонимен

преди 4 години

Надявайте се! Другарят Ким е жив и здрав!