52

Анонимен

преди 4 години

До 56Защо Чехия и Унгария са много преди нас, защото нямат фалит на държавата си 1991 и 1997г. Много по слабо влияние на Русия и местни комунисти в тези държави им даде шанс да се развият по - бързо.Кст цяло и двете държави имат сходни на България проблеми с корупция, бивши ДСта, сива приватизация.....

51

Калеко Алеко

преди 4 години

До ... до Калеко Алеко ... Не съм адвокат на ББ, нито пък ми е патрон, но за мен както и за повечето българи той е по-малкото зло в сравнение с другите политически опоненти, някои от които вече ни управляваха. Освен това той като Председател на Европейска партия, поне не води червените бабички на Бузлуджа, не чества 9-ти септември и не гори знамето на Обединена Европа на яз.Копринка, където Импексова и беквокалистите и, продължават да скрепват остатъците от "българосъвеЦката дружба" ... !!!

50

Анонимен

преди 4 години

до Калеко АлекоСмени плочата прескача и засича, додох ти пример с Чехия и Унгария.И там са имали сходни с нашите ученически организации и са носили връзки.Ако си прочел какво съм написал няма да продължаваш да пишеш едни и същи глупости. Вярно забравих, че на пристрастен *** не можеш да му се казва истина той защитава това за соето му се плаща.България е на всички последни места по всичко и най бързо изчезващанация, благодарение на всички бивши и настоящи членове на БКП-БСП-ГЕРБ.

49

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 48Е как какви постижения - не помните ли, че сев. корейски кораб със космонавт на борда кацна на слънцето на скоро и се върна жив и здрав? разбира се през ноща когато е по студено но това не омаловажава подвига на човека. Сега при новия ръководител и велик кормчия се очаква техен кораб да кацне и през деня ама този път без връщане.

48

Калеко Алеко

преди 4 години

До...до Калеко Алеко ... повечето български граждани в зряла възраст са били ако не членове на БКП, то поне чавдарчета, пионерчета и комсомолци. По онова време нямаше база за сравнение ние живеехме в един концентрационен лагер от *** тип, извън телените огради на който се стреляше на месо. Въпроса е че след перестойката някои все пак успяха да си сменят ЧИПА, а за други Европа продължава да е заплаха с Джендърите си, евроге.йските си ценности, двойните си стандарти и различните си скорости..

47

Анонимен

преди 4 години

до Калеко АлекоРазбрах само, че си поредния *** на ГЕРБ другарю Калеко Алеко по нищо не се отличаваш от тези на БСП. България нама нужда от бивши и настоящи кадри на БКП.

46

Анонимен

преди 4 години

до Калеко Алеко Заслужаваме си съдбата щом предпочитаме един бивш член на БКП пред друг бивш такъв.Щом предпочитаме една бивша полуграмотна мутра, изключително глупав, с ограничени умственни познания и много нагъл крадец и лъжец да ни управлява.За другарите от БСП е ясно те са доказани лъжци и крадци. Но тук става да има по добър избор за България това в никакъв случай не е некадърника Борисов.Не можеш да направиш сбирщина от бивши на БКП и да искаш прогрес. Затова сме последни по всичко.

45

Анонимен

преди 4 години

Кардашян?

44

Калеко Алеко

преди 4 години

До ... до Калеко Алеко ... Този индивид ни управлява, защото повечето български граждани го предпочитат пред другия индивид, който не е бил член на БКП, но по времето на Костов приватизира "Техноимпекс" за жълти стотинки, а после яхна електората на червените бабички и носталгията им по Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба", като пое и усвои цялата философия на една ретроградна партия, зачената на Бузлуджа с указ от Кремъл ... !!!

43

Анонимен

преди 4 години

До смешника, Какви са постиженията на Северна Корея?Ще ги изредиш ли?Как разбра за тях? Имаш вуйчо който работи там и ти е казал? Или на стринка ти учинайката ти го каза.

42

Изчел нета

преди 4 години

Малка вече стана Земята за неудобните.Сателитите - убийци на Мъск, взеха първата си жертва.На кой ще ги разправя тоя, че интернет щял да прекарва в Тихия океан, Сахара и на полюсите...

41

Bond

преди 4 години

Дреме ми на шмайзера (едва ли съм единственият) кой ще наследи Ким. От 5-6 дни има по две два материала на ден за него.Няма ли да пуснете нещо за евреите и концлагерите, че нещо тотално ги пренебрегнахте покрай Ким?

40

Анонимен

преди 4 години

"Не казвам, че Севеверна Корея е пример за подражание, но не може да не отчитаме постиженията на един народ принуден да живее в изолация" Че кой ги е принуждавал да живеят в изолация? Техните братя от Южна Корея не живеят в изолация.

39

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 37"Все повече доближаваме към тия"Ако имаш предвид диктатурата си прав, но в технологично отношение сме много назад от тях. Като народ също. Като социална система също. Като армия няма място за сравнение.Изкривената дезинформация, която достига до нас за Северна Корея създава грешното впечатление за една изостанала държава.Не казвам, че Севеверна Корея е пример за подражание, но не може да не отчитаме постиженията на един народ принуден да живее в изолация.

38

Сакамето

преди 4 години

Генади Косев

37

Анонимен

преди 4 години

време му беше на тоз гаун, даже закъсня с няколко години! следващият в списъка е рижия паляч0!

36

Корнелия Нинова

преди 4 години

- Аз!

35

Nobody

преди 4 години

Тея всичките са Ким-ове, братче...

34

Анонимен

преди 4 години

Защо не направат император някой от децата му нищо ,че са малки какво толкова?

33

Анонимен

преди 4 години

Все повече се доближаваме към тия.Честито!