92

До 93

преди 3 години

Вятър го вее на бяла кобило . . . . .

91

комунист

преди 3 години

Искам да съм като другаря Ким - на бял кон и всички да ми козируват !

90

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа - който критикува СК, всъщност критикува Китай. Като виждате колко им се получава на самите САЩ, си правете изводи колко ще успее някой друг, така че карайте по-спокойно, сипете си кайлъшка и не разсъждавайте емоционално, понеже няма да се получи. В един анализ няма място за "харесва МИ - не МИ харесва", а само за ОБЕКТИВНИ тенденции и факти. Затова във форумите дискурсът е некачествен.

89

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да си предтавя Северна Корея без диктатор .Така че и десет годишен сина му е вече обучен да заповядва.Десет години е заповядвал на всички от бебе !Ко му пречи да е диктатор?

88

Анонимен

преди 3 години

То и за Бойко говореха че бил умрял *** управлява четвърт век !Уж имал болно сърце пък не умира ?Тва комунистите верно не умират !

87

Анонимен

преди 3 години

Горкия севернокорейски народ.А родните фенове на дебелия Ким...ами, отидете там бе. Поживейте малко. Убедете се лично колко добре живеят севернокорейците и тогава ми хвалете една престъпна диктаторска фамилия.

86

Кармен Младенова

преди 3 години

България никога не е имала толкова достоен водач като Ким

85

Анонимен

преди 3 години

Не бързайте да отписвате великия лидер, слуховете са, че жълтите от пекин се докопали до него и го убили, но ако след някой ден въз пълничкия симпатяга Ким се появи в някое клипче, яхнал Зенитна установка да разтрелва китайски шпиони, както преди време в разправията с приятелката му- певица, ще ви заседне залъка на всички, дето го погребвате! Тръмп го каза ясно, не вярва на слуховете за смъртта на Ким Чен Ун и е прав! Дано е жив и здрав!

84

Анонимен

преди 3 години

У нас трябваше Людмила Живкова да наследи баща си - Тодор Живков, но тя почина през 1981г при странни обстоятелства.

83

Анонимен

преди 3 години

Ким Корн Нин

82

до 85

преди 3 години

Да,така е. Ставаше въпрос за комунистическите наследственици. Иначе както и да кажеш: монархия, комунизъм, капитализъм и каквото и да е било. Всеки иска да командва докрай и да взима всичко. Някои просто са по човечни.

81

Анонимен

преди 3 години

То и в България е така.Цар Фердинанд,след това синът му цар Борис,незаконният му син Тодор Живков,после внукът му Симеон.Накрая бидигардът на Живков и Симеон.

80

Анонимен

преди 3 години

До До 75Наследствено е и в САЩ, но династиите не издържат дълго: Адамс баща, Адамс син, Буш баща, Буш син, Клинтън съпруг, Клинтън съпруга (е тя нещо се издъни)

79

Анонимен

преди 3 години

"легимитизира" Моля за легитимен превод на използваното в статията понятие.Не сте и стажант-репортери, по-зле сте!

78

Козела

преди 3 години

А и в Сирия от 1960 година династия Асад

77

Анонимен

преди 3 години

По голям вожд от нашия ВИНЕТУ няма,няма и да има.

76

До 75

преди 3 години

Да не излиза,че съм защитник на червените,но само в Северна Корея е станало наследствено. Абсолютно никъде другаде. Да ви кажа донякъде се радвам,че е така в СК от гледна точка на глобализма и сливането на идеите и народите. Със сигурност доста гадни неща са се случвали заради тази фамилия. Така е навсякъде обаче.

75

българин

преди 3 години

Прав си 85!Що речи изгледах и слушах на др Живков! Та и днес ми липсват! Бяха умерени и в добър тон! На др Борисов днес И НЕ ИСКАМ ДА ГИ НИТО ЧУЯ НИТО ГИ ГЛЕДАМ! Живков на времето,Не си позволи от екрана на тв то.Нито да нахока някого. Нито да му помаха назидателно с пръст! Ей тоя неговият ПАЗАЧ. Така беше през социализма наименуванието на пазачите им.После вече беше прието по "демократично" му " Бодигард"! Та не се спря тоя наглец др Борисов с поуките и еженето да ни напомня че ТОЙ Е НА ВЛАСТ!

74

дърт

преди 3 години

До Е то 75Същото важи и за "демократичните" лидери!

73

българин

преди 3 години

до 83..Ако Ти лично Не си бил роден тогава.То аз бях и съм живял и го помня!-:) Нещо да питаш? То днес от Американофилчетата Не ша научиш много! -:) Питай! Информация от извора дето се казва! Нямам интерес да лъжа когото и да било!