50

аз-ът

преди 3 години

аз ПОРДЪЛЖАВАМ ДА ЧАКАМ НЯКОЯ МИСИРКА да попита женералето поне ЕДИН от долните въпроси:1. Защо изчислявате смъртността на база брой население, а не брой заразени. Защото по втория показател даже центъра на световната цивилизация Република Джибути е по-добре от нас, дето сме най!2. Колко миналата година са заразените у нас от конвенционале грип. И колко са умрелите?Ама те нашите баджак-джурналистки такива неща не питат, че да не им се наага да питат после за нова работа.

49

Анонимен

преди 3 години

много загрижени за здарвето ни, ама никой от НОЩ неможе да обясни защо сме на последно място в Европа по брой на тестовете на милион население, и то половината са направени в частни болници, изцяло за сметка на здравноосигурените лица, защо здравната каса не покрива и стотинка от цената на излседването.ЦИРКАДЖИИ, нагли, безочливи и неграмотни ЦИРКАДЖИИ !!!

48

Лудите

преди 3 години

Пак пуснаха лудите без надзор. Цял свят е против вас и е измислица всичко и конспирация. Те хората се преструват на умряли. А ако почине някой ваш близък от ковид, пак ще уревете света, но сега конспирации са ви в главата. Племе тъпоъгълно.

47

Бубето

преди 3 години

Не се уточнява в статията, че и двамата починали са били с множество съпътстващи заболявания.

46

?

преди 3 години

Защо Бил Гейтс не е ваксинирал децата си, я кажете??Предполгам и други милионери и милиардери на Запад знаят повече от нас за ваксините и не вакиснират децата си!!!

45

аз-ът

преди 3 години

в момента сте опитни мишлета в един ГРАНДИОЗЕН СВЕТОВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ. Целта е да се види, доколко масата ще поддаде на един постоянен контрол. Защото всеки твърди, че под една или друга форма НИЩО НЯМАЛО ДА Е СЪЩОТО (АУ ! РАЗТРЕПЕРИХ СЕ) .полеви експерименти за бъдещи цели. И понеже изолацинистите пляскач-терсаджии и в живота по-принцип да си МИШ.ОЦИ те първи откликнаха, смъкнаха дънките, наведоха и заголиха. Ми щом ви харесва наздраве. Аз ще се въдържа.

44

Какво правиме

преди 3 години

Учим първо и второ спрежение на глаголите и се стараем да пишем и да говорим правилно, а не като Тиквунеца.

43

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски трябва да бъде изправен пред военен съд. За престъпления срещу Българския народ

42

резултати

преди 3 години

Да ви кажа ли резултатите от тая масова писхоза?1. средната класа в повечето страни в света ще изчезне2. голяма част от хронично болните и старите хора ще измрат.............те са излишни за т.нар. световен елит3. богатите ще станат по-богати, бедните няма да имам какво да ядат4. някои от най-големите фармацевтични компании ще спечелят милиарди от ваксините, с които ще ни карат да се ваксинираме............ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

41

Анонимен

преди 3 години

не е опасен изобщо 10% смъртност в някои държави в 21век, ако беше в 1900 година щеше да е 50%, засега само чумата е била по смъртоносна, но да *** не му дреме, смучи си там ракията и трай ако обичаш

40

Анонимен

преди 3 години

На голяма измама намирисва тоя корона-вирус................не е толква опасен, колкото ни го представят от т.нар кризисен щаб!!Прав е доц. Мангъров............причините за тая масова психоза не са медицински, да не мислите, че на световният елит му пука дали ще живеете или ще умрете..............да, да ...............много са се замислили за вас Бил Гейтс, Рокфелер и Ротшилд!!

39

аз-ът

преди 3 години

с нетърпение чакам да видя как НОЩ ще обясни защо на 14 май сутринта, ще сме ЕДИНСТВЕНАТА ЕС държава с все още действаща ДВУМЕСЕЧНА карантина.

38

KamKam

преди 3 години

Да не се заблуждаваме ,че вирусът покосява само възрастни хора с разклатен имунитет.За съжаление ще се увериме в това в следващите 2 седмици(моля се да бъда опровергана).Цитокинова буря:(Пазете се и бъдете здрави!

37

ОЖАСЕН ОЖАЗ

преди 3 години

7450 починали в България от 1-26 април.50 починали от коронавирус (може би)3000 починали от свински грип в Бг преди година, предимно млади хораХора с онкологични заболявания чакат лечение и операции, докато болниците са празни. Вместо да се лекуват 3000 души, има по 100 човека с корона, от които 85 могат да правят лицеви в стаите си. Данни от медик в Пирогов.

36

Мдааа

преди 3 години

Днес наблюдавам, че бай *** е хукнал пак като луд по магазините, явно трябва сопата да играе! Сам си го прави!

35

KRADLIFOTO GOFFETO

преди 3 години

MALKA SPRETNATA kyshturka...v BARSELONA..s 2 PORSHENCA otpred..v BARSELONA..tuka BANHQNSKATA mutra okrade de shto IMA NARED!!!!

34

#НаСтрахаОчитеГолеми

преди 3 години

На някои вече им се привижда апокалипсис.Истината е далеч по-прозаична.

33

Сюлейман Кескинкьльч

преди 3 години

А за селата никаква информация!За какво плащаме даньци, само да се помага на градовете ли?

32

Василев

преди 3 години

Доцент Мангъров каза, че трябва да се търсят политически и икономически причини в изкуственото напомпване от медиите на коронавируса!Доцент Мангъров срива всички усилия на българското общество да застане редом до англоскаоснските братя, които трябва да надвият китайския елит и пак да бъдем икономически независими, над нас трябва да е само небето, нито господари, нито богове не трябва да има, а най-малко 5G Huawei!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

31

Психиатър

преди 3 години

Б..о...р...и...с..в .е патологичен случай. Сам си вярва, сам се хвали и продължава напред без да вижда идващия влак.ПсихиатърВИРУСА е БОКИД -11