150

Генерал Борисов

преди 3 години

към генерал Мутафчийски:- Как е, Венци, вървим ли по плана?

149

Анонимен

преди 3 години

Откъде Дебелян Пеевски има толкова пари за дарения??Я му направете една сметка, дали може да спести толкова пари ит депутатската си заплата!!Но БГ-медии и журналисти как го изкарват като най-големия дарител............срам за тях!

148

До Асен Симеонов

преди 3 години

Браво👍Съгласна съм с теб

147

Я па ти..

преди 3 години

До герберски грабеж 152 Само че не ГЕРБ е измислил световната епидемия или пандемия.Напиши неща по смислено.И няма никакъв герберски грабеж.Спрете се най после това социалистите.Боли , но какво да се прави ? Съдба !

146

докторска далавера

преди 3 години

До МаллллеПротив хипократовата клетва! Само Бог заразява и лекува, убива и възкресява......

145

герберски грабеж

преди 3 години

До АнонименНито епидемия нито пандемия! - параван за нечуван в историята герберски грабеж!Герб надмина и световния ционизъм!

144

Анонимен

преди 3 години

Лека им пръст, починаха, но не от фалшивия ви вирус.Хората умират вече от стоене в къщи.

143

до 148

преди 3 години

Добре, стой си у вас и действай там. Не търси никого и желанието ти ще се сбъдне.

142

Бургазлия

преди 3 години

Всеки ден 1-2-5 починали, общо 58 за 6 седмици, и то преди всичко преди това болни, възрастни хора. Останалите починали извън статистиката на НОЩ са 290 х 42 = 12 180 !!! Кой ще изчисли вредите, психически и икономически, от извъбредното положение със всичките му забрани.

141

Асен Симеонов

преди 3 години

Аз, Асен Методиев Симеонов декларирам че предпочитам да умра от ковид 19 но не желая да съм лекуван от даренията от ДПС арското пр?*се Пеевски,понеже смятам че парите които дарява са откраднати от от българския народ

140

Малллле

преди 3 години

Световна докторска далавера .Ако попиташ доктор как се лекува няма отговор или кот му е писано.

139

Анонимен

преди 3 години

Нито епидемия има ,нито пандемия.Има нечуван и невиждан герберски грабеж ,какъвто историята не помни.

138

от Плевен

преди 3 години

Плевенчанките са най-големите майсторки на минетухата, поради което вируса при нас е в разгара.Де факто, на душа от населението, при нас в Плевен има най-много лепнали от този куровирус (така му казват в Плевен).Общувайки с хора от Плевен, моля имайте си едно на ум, че може дните да са ви преброени ...

137

Анонимен

преди 3 години

Да бягаш , но все ще те хване . И от грип с много болести се умира , а го има всяка зима , там има много повече заразени , хора защо се плашите , ако Левски се беше уплашил тогава , какво щеше да бъде ?

136

Анонимен

преди 3 години

Чумата тръгнала към Багдад. Срещнал я един ходжа и я попитал къде отива. Да умъртвя хиляда души, отговорила тя. В Багдад умрели 20 хиляди. Срещнал пак ходжата чумата и се опитал да разбере защо го е излъгала. Не те излъгах казала, другите 19 хиляди умряха от страх.

135

Байфидан

преди 3 години

До заслужен глад. Ти пък кой си? И как така точно ти "знаеш" какво ще се случи? Що не кандидатстваш за Нобелова? Аман от кре.тени като теб, те всички други държави са глу.пави като прилагат същите, че даже и по-крути мерки.

134

Ся е интересно

преди 3 години

колко тестове които струват пари са издухани за 2 месеца и средства за болници.А Търговище забравиха да го заразят .А старческите домове ги заразиха а.Ай стига вече министри празни и дофтори.

133

Анонимен

преди 3 години

Защо починалите са всеки ден по двама? От доста време са все по двама? Интересно.

132

1

преди 3 години

Много хора тук взеха да се мислят за безсмъртни и това не ми харесва. Не съм фен на извънредното положение, но току виж се окаже, че е свършило прекалено добра работа и е било въведено на време.Спазвайте дистанция, за да не се налага да разбираме дали сме специални. Няма никаква биологична причина вируса у нас да се държи различно от в другите държави.

131

Анонимен

преди 3 години

От видинската болница официално отхвърлиха твърдението на НОЩ , че двамата пациенти са починали от коронавирус. Посочват, че са починали от неврологичното си заболяване (инсулт).Без много да се замисля Мурафета слага нови две бройки към починалите от короновируса за да плаши и утре сутринта хората. Питам се далиоще има наивници или парализирани от страх хора за да му вярват?