70

gf hf mf :>

преди 3 години

До аз-ът,Писах затова още в началото на март, не си открил топлатa вода.Първо създаваш проблем, след това гледаш реакцията на хората, и накрая предлагаш решение, в случаят ваксина, с тази уловка плебса сам да я пожелае.Ако това е заговор, то тогава стана ясно, че овце.те лесно се подадоха на паниката, страха и ужаса на една пандемия. Светът не е готов за глобална промяна, но именно това ще стане, чрез НСР. За съжаление гоите не са готови да противостоят, този вирус го доказа. :)

69

Анонимен

преди 3 години

дo 46 Не знам за Годжи, но Ананиев си е за разстрел! Направи хората на маймуниии да ходят до 13 май с маски. А може би и след това. Няма такава гаврa!

68

До 59 и 61

преди 3 години

Има една хипотеза, че корона -вируса е модифициран вирус на ХИВ.............само дето се предава много по - лесно, и не само по полов път!!!

67

Реалист

преди 3 години

Гледайте интервюто с доц. Магънров. 5% от тестваните са изкарали вируса без да разберат. Близо 350 000 човека. Ето ги истинските цифри. Какво въртят и сучат от тоя измислен щаб и си измукват от пръстите по 30-50 бройки. Ама от колко теста и какви? Да не стане като онзи човечец дето 3 отрицателни имал ама все пак накрая го хванали положителен за корона. Който иска да се крие вкъщи и с *** на устата, лична преценка. При 350 000 изкарали не виждам полза от затворени заведения и КПП-та.

66

до 68

преди 3 години

Добре, *** в Африка, хвани ХИВ и след 5 години кажи нормален живот ли водиш и доволен ли си.

65

Василев

преди 3 години

Самокарантинирайте се бе селяни прости, колко пъти трябва да ви казвам, че не блокираме ли китайскаъа икономика и телекомуникаци пето поколение мобилен интернет, нищо хубаво не чака ЕС и НАТО!!!!Агент Даниъл Каванах!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Като си помисля какво забавно интервю даде Джонсън за коевд преди месец и как си смени мнението с точно противоположно....

63

До 61

преди 3 години

Данните показват статистически закономерности. Ако искаш същата статистика си я направи с пияни шофоьри, непияни шофьори, хора с книжка и цялото население по отношение на ПТП. Ти от страх на разбра, че говорим за математически принципи, а не за страшния вирус.

62

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е за 9 септември да падне карантината и да направим парад по случай победата над монархофашизма !!!

61

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, всички ще пукнем някой ден....................дали от корона вирус, рак, инфаркт или инсулт..............все тая!!!Но май тука целта е друга.................да се види до каква степен може да се екепсриментира с обикновените хора по света и доколко те се потдават на контрол!!

60

Анонимен

преди 3 години

В Германия за разлика от Италия тези, които умират от корона, наистина са от корона. В Италия по време имаше баби на по 97 с 10 болести. Това е все едно болен от рак да си отиде и да пишеш, че е починал от инфаркт. В Германия няма масова практика за интубиране, която (подобно на маските, които упорито носите) носи рискове от бактериална пневмония. В Италия я имаше, в Италия населението е мн старо, в Италия вкараха болни в старчески домове, в Италия умрелите от грип са 68000 за сезон 18/19...

59

Анонимен

преди 3 години

Браво на доц. Мангъров. Повече от два месеца не промени изобщо вижданията си, отстояваше ги, не се уплаши от гневните изблици на Бацо, не измени на науката заради дребни политически сметки. Времето доказва, че е прав.Но най-интересното е, че и Бацо май вече с вслушва в препоръките на този специалист.Деца и родители навън, всички да си гледат работата без пречки, а стари, болни и такива със сринат имунинет да си стоят в апартаментите и къщите.

58

Анонимен

преди 3 години

Навън времето е прекрасно и се вижда чудесно на 20 километра. Не се забелязват вируси.

57

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров като дава съвети, ще поеме ли лична отговорност за рязко покачване на заболяване от ковид! Ще поеме ли вината ако болниците се препълнят, ако лекарите се заразят и нямаме кой да ни лекува. На него не му пука, той лекува деца. Едва ли ще гледа смърт след смърт в отделението си за бебета! Искам вирусолог, който лекува и работи с ковид в момента, искам такъв човек да ни каже какво да правим. А не някой който в частния си кабинет за едно преглече и ваксина взима 100 лв.

56

до 59

преди 3 години

ХИВ-позитивните пият по една шепа лекарства и водят стриктни диети. Иначе си отиват по- млади и често от пневмонии. Никога не могат да се изчистят от ХИВ. Доста добро сръвнение.

55

Анонимен

преди 3 години

10% смъртност къде по-точно?Законът на големите числа е, че колкото повече данни имаш, толкова по-верни са те!Например, ако тестваме за ХИВ само такива, които са в напреднал стадий, можем да кажем, че смъртността за 1 година е 45%.Ако тестваме всички ХИВ носители, ще видим, че е 3%.Ако тестваме цялото население, ще видим, че стойността е пренебрежима.Същото в Италия - тестваха само такива с тежка симптоматика, останалите си го изкараха вкъщи и не фигурират. Защо в Германия е под 3% ;)

54

До 44

преди 3 години

Не че подценявам заплаха от вируса, но преувеличаваш. И Кунчев го каза, че около 5% от българите вече сме го изкарали и имаме антитела. Това означава, че 350 000 вече са минали през вируса, огромна част от тях - безсимптомно или с леки симптоми. и излиза, че като процент смъртността е около 0.02% - малко повече от сезонния грип.Подобни са данните и за другите държави, бъди сигурен. Да не мислиш, че в Италия при огромния пик са имали възможност да изследват и хванат безсимптомните.

53

До аз-ът

преди 3 години

Масите много лесно се манипулират и потдават на постоянен контрол...................факт!!!Да................светът се командва от около 10 богати еврейски фамилии , няколко големи банки и транснационалните корпорации!!Сега е момента да се прочисти малко Земята от излишното население и да се напечелят фармацевтичните картели!!

52

Василев

преди 3 години

България не трябва да предава САЩ,НАТО и ЕС, трябва да изкараме карантината до край и да сме солидарни със западно-европейските икономики и страни, защото после ще имаме аргументи, когато трябва да се пренарежда пъзела и да се разделя баницата с апетитните китайски пазари, които нашата икономика може и трябва да поеме!Това е Български Национален Интерес и той е обоснован и си струва да не предаваме усилията на западния елит, който се е вкопчил в битка с Китайския Мъдър и Древен Дракон!Моли!ЦРУ

51

Анонимен

преди 3 години

Двамата починали вероятно са заразените неподвижни от старческия дом. Пак ще попитам: След като за неспазване на карантина осъдиха (пресен скучай) човек на 6 месеца и 10 000 лв глоба, не е ли редно лицето, което се е шматкало насам-натам и е изпозаразило куп хора на няколко места, да носи някаква отговорност? За мен отговорността за медицински лица трябва да е по-строга. Но няма да посмеят. Гарван гарвану око не вади.