10

Едно порше за 70 000

преди 3 години

След една година разследване каталунската полиция стига до заключението, че в Каталуня са направени инвестиции, които надхвърлят пет милиона евро. Парите идват в Испания през двете разследвани компании. Агентите не са намерили данни, които да доказват, че моделката и баща ѝ имат законни доходи, отговарящи на този начин на живот. В своите доклади пред Антикорупция те припомнят твърденията в жалбата, че парите биха могли да са свързани с недекларирани средства на част от висшите служители на българското правителство, включително и Борисов. Едно порше за 70 000 евро

9

ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ :

преди 3 години

"Причината за полудяването на света около коронавируса не е медицинска."Преди малко в предаването на Цветанка Ризова по БиТиВи гостува известният вирусолог доцент Мангъров.Той повтори отстояваната от него вече два месеца позиция, че трябва поне 70% от хората да прекарат вируса, за да изчезне той.Доцент Мангъров за пореден път каза, че затварянето на хорота не води до преборване на вируса.Той отново прзова Щаба за повече смелост и каза, че след парковете трябва да се отворят спортните зали.

8

?

преди 3 години

А тия, починалите 77-годишна жена и 72-годишен мъж, от какво са били болни?

7

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама във Видин май му изтърваха края и дано го хванат! Че лошо!

6

Ад!!!!!

преди 3 години

Леле, хора със средна възраст 75 са починали в най-бедния регион Европа. Така е като не слушате щаба. Ако слушате щаба и болните от рак ще живеят още 40 години, на 115-тия рожден ден ще вдигат тост за генералчо далаверчо назначенчо за шефчо на политическа важна болница.

5

До Щаба

преди 3 години

Вземете по строги мерки, не се поддавайте на шепа ревящи неразумни, безотговорни и алчни хора!Въведете полицейски час, забранете парковете, случаите са все повече!Ще станем като Италия и Испания, не клякайте на няколко ревящи, те не са народа!

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Прави ли ви впечатление, че няма нито едно интервю със заболял, излекуван или близък роднина на починал от КОВИД !Просто няма да има защото няма заболели,следователно няма и излекувани и смъртни случаи! А тези които ги обявяват за заболели им е платено с "паница леща"!КОВИД е една супер-измама !

3

Анонимен

преди 3 години

Всички пожарникари, военни коремни хирурзи и други пишман специалисти, които преди 2 - 3 седмици ни обещаваха, че сега ще сме в ада и хора ще умират по улицата да се подведат веднага под наказателна отговорност. Според закона който те сами приеха и предвижда 3 години затвор за невярна информация и създаване на паника. Някой ще изнесе ли статистика с колко са се увечили инфарктите и инсултите? Защото един човек с лабилна психика, като чуе такива лъжи, като нищо може *** от притеснение.

2

Анонимен

преди 3 години

При румен радев е така! Искахте Промяна, гласувахте за м.унчо, на ви сега!

1

MaйMyнатa

преди 3 години

Тва ЩАБА ли съобщава, щото на други неам вера