74

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 62
Като казваш лекува деца, вероятно имаш предвид, че познанията му по остри респрираторни заболявания, от каквито боледуват 100% от децата са значително по-високи, да кажем в пъти от тези на хирургът, специалистът по гъбички и униформения. Нали това имаш предвид? Или педиатрите не са лекари, а децата на хора?

73

Анонимен

преди 11 месеца

Преди повече от 10 години много учени искаха да се забранят експериментите в областта на генното инженерство.....................но никой не ги послуша!
Сега резултата го виждаме............след време атомните бомби ще ни се струват като детски играчки!

72

До 68

преди 11 месеца

Примерът беше статистически, тъй като явно не го схващаш заради маската:

Ако тестнеш само такива, които са много зле в болницата, процентът смъртност в статистиката ще е висок.

Ако тестнеш всички, които имат грипни симптоми, ще е по-малък.

Ако тестнеш целия народ, ще е още по-малък.

Влез в worldometer, ако се оправяш с английския и виж, как в държави с повече тестове на глава население, смъртността пада... Пак казвам - НЯМА ОБЩО С ХИВ, А Е МАТЕМАТИКА. Учи се първи курс в Унсс.....

71

gf hf mf :>

преди 11 месеца

До аз-ът,

Писах затова още в началото на март, не си открил топлатa вода.
Първо създаваш проблем, след това гледаш реакцията на хората, и накрая предлагаш решение, в случаят ваксина, с тази уловка плебса сам да я пожелае.
Ако това е заговор, то тогава стана ясно, че овце.те лесно се подадоха на паниката, страха и ужаса на една пандемия. Светът не е готов за глобална промяна, но именно това ще стане, чрез НСР. За съжаление гоите не са готови да противостоят, този вирус го доказа. :)

70

Анонимен

преди 11 месеца

дo 46
Не знам за Годжи, но Ананиев си е за разстрел!
Направи хората на маймуниии да ходят до 13 май с маски.
А може би и след това.
Няма такава гаврa!

69

До 59 и 61

преди 11 месеца

Има една хипотеза, че корона -вируса е модифициран вирус на ХИВ.............само дето се предава много по - лесно, и не само по полов път!!!

68

Реалист

преди 11 месеца

Гледайте интервюто с доц. Магънров. 5% от тестваните са изкарали вируса без да разберат. Близо 350 000 човека. Ето ги истинските цифри. Какво въртят и сучат от тоя измислен щаб и си измукват от пръстите по 30-50 бройки. Ама от колко теста и какви? Да не стане като онзи човечец дето 3 отрицателни имал ама все пак накрая го хванали положителен за корона. Който иска да се крие вкъщи и с *** на устата, лична преценка.
При 350 000 изкарали не виждам полза от затворени заведения и КПП-та.

67

до 68

преди 11 месеца

Добре, иди в Африка, хвани ХИВ и след 5 години кажи нормален живот ли водиш и доволен ли си.

66

Василев

преди 11 месеца

Самокарантинирайте се бе селяни прости, колко пъти трябва да ви казвам, че не блокираме ли китайскаъа икономика и телекомуникаци пето поколение мобилен интернет, нищо хубаво не чака ЕС и НАТО!!!!
Агент Даниъл Каванах!ЦРУ!!!

65

Анонимен

преди 11 месеца

Като си помисля какво забавно интервю даде Джонсън за коевд преди месец и как си смени мнението с точно противоположно....

64

До 61

преди 11 месеца

Данните показват статистически закономерности. Ако искаш същата статистика си я направи с пияни шофоьри, непияни шофьори, хора с книжка и цялото население по отношение на ПТП. Ти от страх на разбра, че говорим за математически принципи, а не за страшния вирус.

63

Активист на БСП

преди 11 месеца

Важното е за 9 септември да падне карантината и да направим парад по случай победата над монархофашизма !!!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Спокойно, всички ще пукнем някой ден....................дали от корона вирус, рак, инфаркт
или инсулт..............все тая!!!
Но май тука целта е друга.................да се види до каква степен може да се екепсриментира с обикновените хора по света и доколко те се потдават на контрол!!

61

Анонимен

преди 11 месеца

В Германия за разлика от Италия тези, които умират от корона, наистина са от корона. В Италия по време имаше баби на по 97 с 10 болести. Това е все едно болен от рак да си отиде и да пишеш, че е починал от инфаркт. В Германия няма масова практика за интубиране, която (подобно на маските, които упорито носите) носи рискове от бактериална пневмония. В Италия я имаше, в Италия населението е мн старо, в Италия вкараха болни в старчески домове, в Италия умрелите от грип са 68000 за сезон 18/19...

60

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на доц. Мангъров. Повече от два месеца не промени изобщо вижданията си, отстояваше ги, не се уплаши от гневните изблици на Бацо, не измени на науката заради дребни политически сметки. Времето доказва, че е прав.

Но най-интересното е, че и Бацо май вече с вслушва в препоръките на този специалист.
Деца и родители навън, всички да си гледат работата без пречки, а стари, болни и такива със сринат имунинет да си стоят в апартаментите и къщите.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Навън времето е прекрасно и се вижда чудесно на 20 километра. Не се забелязват вируси.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Доц. Мангъров като дава съвети, ще поеме ли лична отговорност за рязко покачване на заболяване от ковид! Ще поеме ли вината ако болниците се препълнят, ако лекарите се заразят и нямаме кой да ни лекува. На него не му пука, той лекува деца. Едва ли ще гледа смърт след смърт в отделението си за бебета! Искам вирусолог, който лекува и работи с ковид в момента, искам такъв човек да ни каже какво да правим. А не някой който в частния си кабинет за едно преглече и ваксина взима 100 лв.

57

до 59

преди 11 месеца

ХИВ-позитивните пият по една шепа лекарства и водят стриктни диети. Иначе си отиват по- млади и често от пневмонии. Никога не могат да се изчистят от ХИВ. Доста добро сръвнение.

56

Анонимен

преди 11 месеца

10% смъртност къде по-точно?
Законът на големите числа е, че колкото повече данни имаш, толкова по-верни са те!
Например, ако тестваме за ХИВ само такива, които са в напреднал стадий, можем да кажем, че смъртността за 1 година е 45%.
Ако тестваме всички ХИВ носители, ще видим, че е 3%.
Ако тестваме цялото население, ще видим, че стойността е пренебрежима.
Същото в Италия - тестваха само такива с тежка симптоматика, останалите си го изкараха вкъщи и не фигурират. Защо в Германия е под 3% ;)

55

До 44

преди 11 месеца

Не че подценявам заплаха от вируса, но преувеличаваш. И Кунчев го каза, че около 5% от българите вече сме го изкарали и имаме антитела. Това означава, че 350 000 вече са минали през вируса, огромна част от тях - безсимптомно или с леки симптоми. и излиза, че като процент смъртността е около 0.02% - малко повече от сезонния грип.
Подобни са данните и за другите държави, бъди сигурен. Да не мислиш, че в Италия при огромния пик са имали възможност да изследват и хванат безсимптомните.