96

Анонимен

преди 4 години

Изключително доволни сме от възможностите и социалните услуги на държавата, кариерното развитие, образование , сигурност, медицина и социалните придобивки за гражданите, да не забравяме и правата ни и възможностите за оцеляване, храната и достъпа до финансиране. Затова все ще се опитваме да останем. Това ако бяхме зле вероятно щяхме да сме под 4 млн българи останали от всички възрасти. Хм ... Поведението на определена група малцинства на която всичко е позволено понякога е недопустимо.

95

един емигрирал

преди 4 години

до Жоро, аз съм там от десет години и добре знам за какво говоря. Отидох с всичките си дипломи, знаех езика перфектно, но просто хората са странни и не ми допадат, много са лицемерни и прикрити. Относно свобода на словото, успех, ако посмееш да кажеш нещо относно клетите бежанци и римляни от религията на мира, за чиято издръжка ти отидат едни 50 % от заплатата. Великия запад, мда.

94

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че щастието не е в голямата къща или скъпата кола навън, но много хора емигрират, защото се чувстват обидени, унижени, оскърбени било то от работодателите или държавата. И с оглед размера на доходите, които получаваме независимо дали работим квалифициран труд или не хората лесно правят компромис със себе си и са съгласни на един по-*** и уреден живот, далеч от суетата и високите очаквания към тях. Разбира се винаги има и изключения.

93

Жоро

преди 4 години

До Истина до Жоро 116 Не разбирам с какво те засегнах?Но съм съгласен с всичко което си написал-без Моят Бойко.За мен Бойко е срам за нацията-добре че не говори английски,щото тогава цял свят ще ни се смее.

92

Хахаха

преди 4 години

Ако си мислите, че в другите държави нямат такива проблеми като нашите, жестоко се лъжете. И там не обичат политиците си и смятат, че са корумпирани, и там богатите се измъкват от закона, и там хората не са доволни от това, което им плащат.

91

se

преди 4 години

При това управление това е изхода за повечето активни българи.

90

бедния българин

преди 4 години

да, само връзкарите остават да работят в бг то. Само държавните служители - мвр, даскали и др. подобни, места където стартовата заплата е 1000 лв чисто и се спазват почивни дни и се дават отпуски. Има все още такива дето се мъчат в частния сектор, ама и те ще поумнеят

89

АНТИ

преди 4 години

Защо не ги харесвате нещата ?Та Вие скачахте за да е така.Пак ДС определя ви съдбата,но нямате го стария стандарт.

88

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 119 САЩ.

87

Истукан

преди 4 години

Тъжно е. Аз ще ви кажа и още по-тъжно нещо. Никой не ме иска за женене, разчитам на *** цял живот. Не знам вече кой създава семейство в такива времена, но проституцията просперира с пълни темпове. Разочаровал съм се от жените и от 15 години съм по компаньонки. Нямам деца и няма и да имам никога. При такава стряскаща статистика, скоро ще останат само управялващите в тази държава и ромите.

86

Анонимен

преди 4 години

на снимката в дияасно сам ас с телефона- ифон 11. работия вав струйтелството. сапругъта ми е с детето- тия не работи ас издаржам семеиството. тази чантичка си я купих от лондон като биях на един обект.

85

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 112 Никога не съм казал или писал,че ГЕРБ са ми любимите.Не ми слагай думи в устата.За мен всички са един дол дренки-боядисани социалисти.

84

Диагноза

преди 4 години

Хмммм! Емигрира , а ? Ако робите по полетата на Запада са емигранти, то трябва да сме щастливи, че "лошия материял" се е махнал от държавата! Ако можем и всички тъмно-сини да се махнат ,направо си е късмет ! Ще остане само да чистим улиците и кофите за смет , но пък за това ще се наемат всички червени бабички и партийни секретари. Така поне ще могат да свършат за първи път нещо за държавата ни !

83

Анонимен

преди 4 години

до Жоро Жоро, в коя държава живееш?

82

бедния българистанец

преди 4 години

вярно е това, в чужбина ако знаеш езика и спазваш законите започват да те гледат с друго око. IT бг. специалисти взимат най - малко от всичките си колеги от цял свят,защото славата на българина не е историята или културата, нито киселото мляко или,, красивите жени'' славата е че са ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА.

81

НСИ

преди 4 години

Поредното велико географско откритие. Абе, къде да се наместя и аз на такава службица, да дават заплата а аз да оповестявам очевидни факти?

80

Жоро

преди 4 години

До до друг емигрирал 107 Вие не сте емигранти.Вие сте временно работещи в чужбина.Затова манталитета ви е такъв.Ако живеете 10-15 или 20г навънка няма никога да искате да живеете в БГ за постоянно.Впрочем както и да го кажа няма и не можете да го разберете.Лек ден на всички.

79

един емигрирал

преди 4 години

Какво ми липсва от България да започнем с това, че хората са нормални и различни. Има свобода на словото, който го отрича просто не е бил в Германия, където за жалост съм аз, да види що е неолиберална диктатура. Липсва ми спокойствието, чувството, че съм у дома. Всичко.

78

Анонимен

преди 4 години

до ЖороИ аз ти сложих минус, защото БКП не е БСП не е едно и също! Също толко комунисти има и в любимия ти ГЕРБ

77

АНТИ

преди 4 години

Българи, нарочени сте за заличаване.Господарите ни, искат само златната българска земя.Малцината оцелели, ще станат слуги на владетелите.