216

Костадинов

преди 3 години

Ще емигрират, защото гладът е по силен от тока.

215

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите и така ми се избистря, че с тоя мат'риал нищо не може да стане. Мрънкащи, меркантилни, нагли, бездарни, неуки, но с големи претенции. Не е лошо човек да иска нещо, но да може да се аргументира и да докаже, че е прав. България ще се оправи, когато дойде някой безкомпромисен и високо морален човек, който ще следва дадени принципи до край. Сега всички хейтъри да си помислят имат ли принципи и спазват ли ги докрай и с какво допринесоха за общото благо? Мишки сме

214

Анонимен

преди 3 години

До Бубето Бубе дай кординати

213

Шуши

преди 3 години

Глобализацията позволява на всеки да щъка където си ще и да живее където си иска. Който си има уважение в България и имоти , няма нужда да ходи да робува в чужбина. В чужбина се ходи само по островите за кеф. И Бълагария няма нужда да бъде 15 милиона изобщо - вижте Индия, Пакистан, Виетнам , те добре ли са с толкова народ , нямат място .Малка територия като българската изхранва точно колкото е нужно хора.

212

Д

преди 3 години

Народ имащ поговорка: "Преклонена глава, сабя не я сече" не заслужава да съществува!

211

1234

преди 3 години

Според герб не емигрира а се връща насам! Нещастници! Пуснат ли самолетите още 500 хил ще избягат, по чисто икономически причини. Освен че има ик криза, има пакет мобилност влязъл в сила, а герб не правят нищо да спасят малкия бизнес! Пари не дават, но пък спасиха колекторска фирма и Лудогорец

210

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах!Нали имаше пик на завръщащи се не?Има едно ново понятие по Европа, което искам да обновя за България нарича се ОТРИЦАТЕЛЕН РАСТЕЖ!Тъй, че сме в крак, течение исках да кажа!

209

Уточнение

преди 3 години

Отново манипулативно заглавие .Имигрант означава човек който е напуснал родината си и е поискал ,или търси убежище в друга страна За ПОСТОЯННО или ЗАВИНАГИ. Българите които са в чужбина в болшинството не търсят убежище а по добре платена работа.Едни за да подпомагат семействата си в България други за да спестят пари също за в България.И третите са Роми без професии.Всички тези хора които пълнят с милиарди хазната ни от години се наричат ГУРБЕТЧИИ .

208

50 000 на година

преди 3 години

С толкова намаляваме всяка година. Това е все едно да изтриваме по един град като Видин, Казанлък, или Кюстендил. И това е непрекъснат процес. От началото на управлението на Боко 550 000 намаление на населението.

207

10--хвалене

преди 3 години

20--г бягане. !

206

Анонимен

преди 3 години

И аз емигрирах защото не мога да търпя да ми се подиграват *** с връзки.Не се търпи. Няма справедливост в България.

205

Любен Стойков

преди 3 години

Мерките са:1. Закон за предоставяне на българско гражданство на всички външни българи, по кратка процедура чрез РПУ-тата и безплатно.2. Осигуряване на медицинско и финансово на инвитро процедурите. 200 000 двойки се нуждаят от това, а се осигуряват пари само за 3-4 000...!3. Веднага да се спре стимулирането на раждаемостта "на калпак" и се премине на принципа "Според образованието" Колкото по високо образовани са родителите, толкова повече детски надбавки.4. Обявявяне на "демографски борд"!

204

Анонимен

преди 3 години

Глупавото население бяга от безпрецедентната стабилност, цъфтяща икономика и гарантирания успех с усилия и труд. Що така, бе, народе? Не ви трябва американска или европейска мечта, тук получавате българска! И си оставате само с нея...

203

Любен Стойков

преди 3 години

Тия долу можаха да заключат всички заради един вирус причиняващ десетина жертви месечно, но не им идва на ум да обявят извънредно положение заради демографската чума налегнала народа им, от която губим десетки хиляди българи годишно. С милиардите хвърлени за борба с вятъра българския етнос можеше и още може да се спаси от изчезване точно за две години. Само че, трябва да си издигне водачи, които са българи по дух и български патриоти на практика.

202

Любен Стойков

преди 3 години

Има три-четири мерки които за една година ще спрат и обърнат тенденцията, но след 10 години биене на камбаната стигнах до извода че България е завладяна от българомрази-русо и сърбофили, чиято задача е да довършат физически българския етнос. пРезидентът вместо да се заеме с демографията, лиже руски *** с грипени, крим наш, клати лодката и държи полите на жена си, на партийната му шефка и на вицката.Правителството и парламента са залисани в кражби на европари и бюджетни такива. Медиите лъжат

201

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с това миене на чинии, НЕДОСТОЕН ТРУД НЯМА. И *** да работи, плаща си данъците и и си изкарва парите честно, за разлика от България, където богатите хора масово са със съмнителни доходи, това по-често ли е? Питайте политици и брокери, масово връщане и купуване на имоти. С тези абсурдни мерки, емигрантите ще се увеличат.

200

Росица

преди 3 години

Не мия чинии, мениджър съм в средно голяма фирма. Исках да се връщам миналата година но родителите ми казаха да не съм посмяла.. И са прави, за какво да се връщам? Вървя по разбитите улици, пенсионери продават чорапи дето сами са направили, къса ми се сърцето но как да помогна на всички? Това е от нашите прекрасни управници. А за манталитета няма изобщо да споменавам, те тея хора идват от народа. И така...ще си седя тук и ще знам че до някой време ще се погрижа моите родители да не са на улицата

199

анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ЛИ ЕМИГРИРА НАСЕЛЕНИЕТО???? ЗАЩОТО ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ. СРИНАХТЕ ВСИЧКО. ИЗНОСА КОЙТО ПРАВЕШЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 89 Г БЕ ПОДАРЕН В РЪЦЕТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕС. В СТРЕМЕЖА СИ ДА СЕРВИЛНИЧАТ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НА ЕС ОСТАВИХА НАСЕЛЕНИЕТО БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ. И КАКЪВ Е СЕГА РЕЗУЛТАТА. НАРОДА СЕ ТРОВИ ОТ ГМО ХРАНИТЕ НА ЕС А ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ ДА НЕ ГОВОРИМ. ОТ ЕДНА АГРАРНА СТРАНА СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В ПУЩИНАК.

198

Георги Марков

преди 3 години

Другарят Джери Марков написа "Кой създаде легендата Запад?. Прочетете малко преди да говорите, вече не само другарите могат да пътуват!

197

Анонимен

преди 3 години

България и Сърбия имах предвид...и сърбите са на изчезване