116

popa ot razgrad

преди 4 години

някои казват, че родина е вече не мястото където си роден, а мястото където ти е сит стомаха...

115

Анонимен

преди 4 години

България не е като Африка, но българите са като африканците. В общи линии само цвета на кожата ни е различен. Колкото и да се напъвам не намирам различия в манталитета ни.

114

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 137 За съжаленее не е измислица.Тук в САЩ е много тежко(където аз живея).Но хората не хленчат а се борят да оцелеят-затова и живея тук,а не в БГ.Различен манталитет и начин на живот.

113

муспи

преди 4 години

България е в положение на война с евреите. Те воюват с цялата бяла раса, но провеждат геноцид над българите за да ни вземат територията, - и също така, българите им са заклет враг през цялата история, значи има по важна причина и от територията. Нормално е да се воюва с врага който ти е влязъл в къщата и седнал на чинията ти, иначе става по страшно от изчезването на държавата - превръщаме се в евреи!

112

Анонимен

преди 4 години

Тая заби последния пирон в ковчега на Баце, визирам тезата му как българите се завръщат масово в стабилността :D

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Харесва ми как мислиш, за очакванията и суетата си абсолютно прав.Имам чувството че тук в България, очакват да можем да караме космически кораб, но условието е да имаме опит...хахахах.Това уж в кръга на шегата, но се доближава до истината, да не говорим за заплащането за този "космически кораб", това отказва и нормални и ненормални :)

110

То защото

преди 4 години

В другите държави няма чернокожи и латиноси. Ти откъде падаш? Мексиканците също са емигранти в Щатите, както и българите емигрирали там. Да не мислиш, че културни хора има само сред белите, а другите раси са само образовани и високо образовани?

109

Бугария ке падне

преди 4 години

Файда няма от злобен,крадлив и мързелив матрял да съществува

108

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден работя в тази посока. Да Емигрирам! По добре да храня чужденци отколкото нашите мутри!!!!!!!!!!!!!

107

izh

преди 4 години

След Симеонча комуномутрите съсредоточиха 90% от държавния ресурс в ръцете си / в това число и медиите/ Какъв бизнес да правиш тук, ако не се присламчиш към някоя групировка от бивши. Знаете какви бяха доходите при Луканов и Виденов . Сега процентът им намаля до около 60 и жизнения стандарт на работещите се учетвори. Махаме неграмотната необразована ***, от която и тук няма полза. Все някой трябва да чисти тоалетните и мие чиниите на тези които никога не са имали комунизъм.

106

MaйMyнЕта

преди 4 години

До ИстуканИ аз съм така, в подобна ситуация. От 15 години броя левче по левче, и ги давам на кой ли не, (за бензин ) да ме прибере на постоянния адрес!Ама от скоро, мерките не признават мойте левчета, шоферот ми няма причина да пътува в мойта посока!!

105

Анонимен

преди 4 години

Жоро, живееш в САЩ, сигурно взимаш добри пари, но аз лично не бих живял в зоопарка САЩ . Там е пълно ннегри, мексиканци всякакви дивации, а живота не е само пари трябва и да си заобиколен с по културни хора!

104

Да ама не

преди 4 години

Ами "братята" роми защо тогава се връщат и мъкнат корони.

103

Брей

преди 4 години

Хора който? Работно място е фалирало? Как фалира едно работно място?

102

Хората емигирирали ?

преди 4 години

Ами след като държавата бе ограбена, а сега фалирана, кои и защо да стои тук ?

101

Жоро

преди 4 години

До друг емигрирал 136 Абсолютно си прав.Аз говорох само за непознати случайно засечени на публично място-като летище,МОЛ и т.н.

100

Анонимен

преди 4 години

До два месеца и малкото хора който бяха останали ще емигрират, защото покрай тази измислица с този вирус, фалирала и малкото останали работни места.

99

Жоро

преди 4 години

До един емигрирал 133 Аз съм тук(не там) вече 30г и мойто скромно мнение е точно обратното на това,кото ти пишеш.Успех,където и да си.

98

БАНко

преди 4 години

ЗАЩОТО НЕ ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА СЛАНИНАТА ОТ БАНКЯ .

97

Жоро

преди 4 години

До друг емигрирал 129 Прав си.Аз ако чуя българска реч се правя че не разбирам и им говоря на английски.