135

До 178

преди 4 години

Не бе,днес почиват.В други ден ще се разработят,за да ни докажат,че ние сме донесли,или отнесли някъде вируса.

134

ж

преди 4 години

До АнонименКАТО СИ ОТ ВАРНА ВЗИМАЙ ШНОРХЕЛА И СКАЧАЙ В МОРЕТО

133

True forever

преди 4 години

Неграмотния си ти. Никът не твой.

132

До 171

преди 4 години

То на 91 год.мозъка така му е клеясъл,че май не знае къде се намира,пък и вече му е все едно.А м-р председателя,който и да е той носи по закон основната отговорност.Ако не може да се справи подава оставка.Така че,Джеров може да си плямпа каквото му хрумне.Простено му е.

131

...

преди 4 години

Брояча пак надъхан

130

КГБ

преди 4 години

Лабораториите работят, пушек се вдига. Не можем да стигнем бройките от онзи ден. Лелееее. Ада беше 48 броя, днес 29 с клизма

129

Анонимен

преди 4 години

До 168Опасни са троловете от Герб в сайта, но все пак съм от Варна и им свикнах на излеянията, заплахите и триенето на коментарите ми.Явно и те свикнаха с мен, но имам едно наум.

128

ПАЦИЕНТ 0

преди 4 години

НЕМА ЛОШО НЕКА СИ ПЪТУВАТ ХОРАТА...АМА НИЕ ЗА КАКВО ТОГАВА СИ СЕДИМ ПО КЪЩИТЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ?

127

АНТИ

преди 4 години

"Лошото мина.Идва страшното!" -- Р.Инджова 2019г.Единствения ни политик, на когото шапка свалям.

126

Анонимен

преди 4 години

до 171На 90г. и на мен ще ми се струва по-страшно.

125

Анонимен

преди 4 години

Тоя генерал-професор си намери една много сладка службица-далече от корона вируса и болните,да брои живите и умрелите.Евала,генерале,така далече ще стигнеш.

124

Кафемашина

преди 4 години

До До кафетоНещата, които те притесняват, щяха да те притесняват, независимо кой е на власт. Така, че спокойно. Неудачниците винаги ви е имало и си живеете като скотове, защото такава ви е природата. Дали в ЕС, дали в СИВ, дали на Марс, все сте си така. На вас скотския живот е естественото ви състояние.

123

До 163

преди 4 години

Лъжеш!Радев никога не е казвал подобно нещо.Типичен пример си за герберски лъжец.Какъвто вожда,такива и феновете му.

122

Анонимен

преди 4 години

За тези мерки е нужен или бърз план за излизане или базов доход.Аз не съм съгласен да се превръщаме в шивачницата на Европа.Т.е Китай на балканите!

121

АНТИ

преди 4 години

Българи, това което стана досега, беше измислено от ДС.Имат и план за бъдещето ни, даже и резервен вариант.Видяхте ли, колко прости се оказахте, скачайки като изоглавени, без да ги разбирате нещата ?!

120

Балкански

преди 4 години

Сакамето инчо.

119

Анонимен

преди 4 години

Добре де,защо от Люлин до Младост/около 25 км.,поправете ме ако греша/мога да отида при родителите си,без никой да ме спре,а съседа ми не може да отиде при неговите,които са на 15 км.от София.Каква е разликата?А всъщност аз не рискувам ли повече от него,при положение,че неговите родители не контактуват с никого и си седят в двора под асмата.

118

Forever

преди 4 години

До края на годината още по-строги мерки за благоденствие на нацията ,който няма пари има програми за социално слаби за почистване на улици и градинки дезинфекция по този начин хем ще имате възможност да изкарате пари хем ще сте полезни на обществото и няма да стоите заврени вкъщи с един удар 3 заека

117

Forever

преди 4 години

До forever,Ходи ти чисти улиците,кой си ти че да казваш кой какво да прави,и ме ми взимай ника,че си супер неграмотен.

116

Класически българин

преди 4 години

Па за мен е по важно да снимам тея без маски от балкона и да ги докладвам . НЕ ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ, ВАЖНО Е НА ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ