115

До кафето

преди 4 години

Притеснява ме факта че индийците ни завземат и вече са около 2.5 милиона, че българката не ще да ражда че всеки ден има дамоубийства от безисходица и мизерия че 13 години член на ЕС живеем като скотове в мизерия с африкански заплати а един самозабравил се нарцис Т..ЪПАК мачка и убива народа .. притеснява ме факта че еврейски организации унищожиха Европа и България и още хиляди други неща. Ама теб явно те боли за тези дето са отишли да ядът и пият.. виждаш ли колко си дребнава душичка завистлива

114

Истукан

преди 4 години

Това извънредно положение е жалко просто. Така се забавя и краят на вируса. Маски ще се носят до края на годината, а може и догодина пак да носим маски, а градовете ще си останант затворени, както и бизнесите. Скоро развръзка няма да има.

113

Сакамето

преди 4 години

Много

112

Forever

преди 4 години

До края на годината Още по строги мерки най добрия вариант за благоденствие които няма пари има програми за социално слаби улиците трябва да се почистват все пак и да се дезинфекцират

111

Анонимен

преди 4 години

Сега ще чакаме 1 месец в гетото да се създаде стаден имунитет явно.На 3к случая на ден Германия обявиха ,че са овладяли положението. В Гърция не се оплакват от мерките с по 800 евро на човек ..засегнат от мерките.Аз 1лв не съм видял...Мерси!

110

АНТИ

преди 4 години

Какво ще им е на гербаджиите ?!Колкото по-фанатичен гербар познавам, толкова по-добре живее.За останалите остават, евроатл.ценности.

109

Анонимен

преди 4 години

Като мине пандемията,генерала трябва да бъде назначен за шеф на националния статистически институт.Много се е изпедепцал(ако ме разбирате) в това отношение.

108

Анонимен

преди 4 години

До До кафето"Както са излезнали така и ще влезнат."---------------------------------------------Като гледам, колко неграмотно пишеш, изобщо не се учудвам, че нямаш никаква предтава, какво ви чака тарикатите.

107

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с алгоритмите бе ооооу ? Професориииии!

106

Анонимен

преди 4 години

Според института на Бил Гейтс утре ще имаме пик. И починалите от вируса трябва да са 66 души.Няма как да стане! Според Борисов ще е на 24 април. И дотогава няма да докараме починалите от заразата до 66.Наблюдаваме тотален цирк, но като отмине ще плачем за жертвите на безработицата, глада и психясването. И ще бъдат хиляди!

105

Анонимен

преди 4 години

Организираха перфектния хаос от тоя т.нар. Щаб. Нито имат идея как ще излязат от ситуацията, която сътвориха, нито какво ще се случи с останалите без работа хора.Не случайно вече ни дават за пример за лошо справяне с кризата.

104

Анонимен

преди 4 години

До 133Предполагах че е така, все пак си е близо до мисълта че е един вид подигравка от арабите.Иначе за какъв че п ще ни изпращат тонове фурми.

103

Кафемашина

преди 4 години

До До кафемашинаНа мен ми е ясно, че все още си мислите, че може да се подигравате с държавата и обществото. Затова сега ще разберете по много неприятен за вас начин, кой кара влака. Изобщо не си прави илюзии, че влизанто ще е като излизането. Отвори Гугъл мапс и виж как вече има струпвания на входовете на София. И това е само началото.

102

Ттт

преди 4 години

Агънце ли ядете или прилепче, приятели на Китай!

101

Анонимен

преди 4 години

В Бг до момента има МАКС 10'хил контактували с вируса а трябва да станат 4 милионаза да приключи всичко това.Правете си сметка КОГА ще е това !!!2021-ва може би към средата а може и към края.Готови ли сте ??

100

цвъку цветанов

преди 4 години

давайте обреченици. още малко му остана на генерала и че ги закръгли на иляда. всеки да помогне с квото може. а ако има и малко повече смъртни случаи преписани на коронката също няма да е зле. подвига на Щама и Порко ще е още по безсмъртен. освен това ако ви умре котката и нея че я пишем жертва на короната. обадете ни се.

99

Анонимен

преди 4 години

А умението да ползваш интернет, и пишеш на клавиатура не променя липсата на познания от средно редовно образование. Там някъде се учи как се изследват криви и кое е пик.Нивото което демонстрират мисирките, въпреки че ги дават по телевизията е под средното ниво на организираното образование. И е добре хора с пропуски, да са наясно, че клиентите на техните тези, могат да бъдат само по неумни от тях. За останалите е пределно ясно, че щаба от висшисти знае какво и защо го прави.Роми държава нямат

98

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

97

Анонимен

преди 4 години

Много малко ми се виждат излекуваните за 40 дена вече

96

Анонимен

преди 4 години

Ще ги докарат с мъка 1000 след няколко дни.