195

Анонимен

преди 4 години

До ИдеалистКато разбираш толкова,... колко % ще са починали, докато тези 70% придобият "имунитет" за който никой... досега не е потвърдил, че е сигурен....?

194

Анонимен

преди 4 години

До seiraдиктатура е но не е фашистка а от много по високо ниво

193

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

192

Анонимен

преди 4 години

До ИдеалистВерно си идеалиистИма закон приет от народните избранници. За какви мерки говориш. Мерки има в Европа и в Америка,, тук има закон дори, журналистите веднага схванаха разликата....

191

Идеалист

преди 4 години

И все пак епидемията ще се ограничи, когато между 50 -70 % от населението се срещне с вируса. Нама друго средство в момента. Мерките, които сега се налагат, целят само отлагане във времето.

190

Анонимен

преди 4 години

Медийните изяви са шуробаджанашки, особено си пролича на среднощните включвания.Всеки народ си заслужава управниците и придворните им лакеи, които са много старателни.

189

Анонимен

преди 4 години

До Бибитко ми днес е почивен ден, но ако и утре не ги намали ти сам прецени и реши

188

Бибитко

преди 4 години

Данните от МЗ за общ брой заболели в близките 5 дни са:747, 800, 846, 878, 894Това прави разлики (новозаболели на ден съответно):53, 46, 32, 16Имаме 4 последователни дни с намаляване на новозаболели. А помня, че един човек на държавна ръководна длъжност каза, че ще отмени извънредното положение, когато имаме три последователни дни с намаляване.

187

ще видим

преди 4 години

Великденските екскурзианти ще помагнат на вируса да се разнесе из цялата страна. Това е пълно безумие и безотговорност. Но няма да умрат само техните близки, но и хората с които са контактували. Никой не може да бъде спасен от собствената му простотия.

186

призив

преди 4 години

Г-н Мутафчийски, нито вие, нито който и да е щаб не може да предпази човек от собствената му вродена тъпота. Препоръчахте човешки - не излизайте от София, половин София хукна с пълни багажници да яде и пие на село! Разнесоха вируса и там, където не го е имало. Настроиха хората срещу себе си - гледах репортажите от морето. Сега се чудят как да влязат обратно. И пак властите и държавата са им виновни. Не ми се иска да съм на Ваше място, господин професоре!

185

Гешо

преди 4 години

Много

184

Анонимен

преди 4 години

почнаха да изследват по масово и се вдигна броя на заразените. А СТИГА БЕ

183

Анонимен

преди 4 години

днес събрах пари за глобата и от утре ще ходя без маска

182

Мевляна Руми

преди 4 години

Честит ни нов световен ред.

181

Анонимен

преди 4 години

До ФенбПикът ще настъпи като Европа преведе над милиард живи пари на Бойко и щабаи те си ги разпределят.Тогава ще падне извънредното положение

180

Фенб

преди 4 години

Освен по градове, дайте да видим най-сетне колко теста се правят-какви са резултатите?!?! Нали пикът щеше да е 13.04, после заради безотговорното поведение на всички ни(!)-пика се премести за 19.04 и Адът щеше да настъпи, но не, сега отново се отлагат нещата за след 10-14 дни..В края на Април ще изкарат данни че има увеличение в пъти, и хоп-продължаваме извънредно до Коледа. А иначе при нас болницата е полу-празна, в очакване на ковид пациенти, другите са изоставени в домовете си - да се оправят

179

БАЧКАТОР

преди 4 години

Цели десет(10) човека????? Ужас! Това е невероятна пандемия, смъртоносна и безмилостна. Ужас ужас ужас. Армагедон направо! Веднага хирурга да заповяда затягане на мерките. Всички панелки в София да им се зазидат входовете!

178

Анонимен

преди 4 години

Уникални смешници ! Хубаво е, че все по-малко им вярваме !

177

Анонимен

преди 4 години

Да каже от колко проби ?! От 500 ? От 1000 ? От колко са тези 10 ?

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Променя си стила на писане, може би е интелегентен въпреки че подкрепя овчаря на стадото...Абе харесва ми да ги държа в напрежение, може и аз греша, човешко е.