155

Boko bo

преди 4 години

Да не забравите да си дарите пенсията, социалната помощ или заплатата за медиците на първа линия. Добри жестове на доброта и съпричастност. Но аз плюя на Държава дето има нужда от дарения за да се справи с една вирусна инфекция! Къде са ми данъците? Къде е тоя бюджет дето го хвали Тиквата през ден, бе и Англия и Германия завиждали за него. Скапана Държава и още по-скапан народ. Добре, бе се отървах.....

154

Анонимен

преди 4 години

за пръв път го гледах този ръб днеска.... закъсали сте го. Годжи да дойде!

153

Анонимен

преди 4 години

До ХойоНяма да взима парите. "Цирка " продължава...до края на епидемията.

152

ДртПрч

преди 4 години

60% са в София, ама ги пуснахте да сеят зарази из страната. Иначе как да ви се оправдаят заканите за стръмна крива нагоре и ад две седмици след Великден?На тоя щаб отдавна не вярваме. Нищо не вършат освен да градят бъдеща политическа кариера.

151

Бойко Борисов

преди 4 години

Комунизмът се върна. Няма излизане от тази държава.

150

Социолог

преди 4 години

Разслабвайте я малко вече тая карантина ,че доста хора са в патова ситуация

149

до 192

преди 4 години

Никой не бачка за 600лв. месечно, освен "бедните" шивачки, на които им бутат по 1000лв. в джоба, ама по документи бачкат за 610- минимална.

148

Bluesky1

преди 4 години

Какво да ви кажа, ставам тази сутрин, махам пердето от прозореца и какво да видя - валят трупове като дъжд! Егах ти и труповалежа, валя с невиждана ярост!

147

Хойо

преди 4 години

Кога ще взима Тиквата парите и да се приключва този цирк?

146

Анонимен

преди 4 години

курон вироз ниама! ас си яам аганце 45кг голияамо е не е офтса на пещшт испечено много е фкусно нияама никакви бъктерии и корон вироси нияама заразени в наше село. ште си доийда на софия в лиулин живеиая с жена ми и детсата. никакви курон вирузи нияама казаха ми от сашщт от спетсиалните слушби един преател ми каза.

145

Анонимен

преди 4 години

Вторник ли ще се редиме за кредити не разбрах ?

144

Анонимен

преди 4 години

Преди малко се прибрах от Велиград, на КПП-то само лична карта поглеждат и пускат!

143

Трибунала в Хага

преди 4 години

Тоя от снимката,кога ще го хване коронката?Господин бъдещият президент.Дупнишки цър*ул!

142

Анонимен

преди 4 години

До Црна Мацаприбрах си се в София около 3 часа следобед, никакви проблеми нямах

141

Анонимен

преди 4 години

До жИмах предвид че е варненски сайта и съм наясно че могат да бъдат гадни Тонка...:)Все пак ти благодаря че поне писа да с гмуркам с шнорхел, можеше направо да кажеш да се удавя в морето...:) Шегувам се, не съм в настроение да се заяждам.

140

Forever

преди 4 години

До 181, Много съм по-грамотна от тебе,измисли си нов никнейм,и да не те виждам с моя повече.

139

Анонимен

преди 4 години

до 84 Ей, идиооот, Годжито съобщава на 2 пъти през деня заразените от 0.00 часа предния ден до 0.00 часа следващият ден- 24 часа. Но бройката я казва на 2 пъти през деня- сутрин и следобед, защото едните проби излизат сутринта от изминалото денонощое, а другите проби излизат следобед пак за изминалото денонощие. Разбра ли бе , малоооумен?

138

Bluesky1

преди 4 години

Оперираният щаб - един плешив коремен хирург с пагони, един *** с мустаци и двама други статисти - още ли играят в шоуто на баца Бойко? Питам, че не не съм ги гледал една седмица, че и повече!

137

Црна Маца

преди 4 години

Опашките за влизане в София стават все по-големи. По обиколните пътища, където тарикатите си мислят, че няма КПП-та също. Защо така бе, нали щяхте "да влезете, както сте излезли". Оказва се, че не е баш така. Още онзи ден ви беше обяснено, че работата няма да стане, както я мислите вие. И да не забравите, че влизането е до 20:00 ч. След това чакате следващия прозорец в 06:00 ч.

136

Само питам

преди 4 години

Сега в пика ли сме или да го чакаме следващите 2 седмици? Аз взех да се обърквам