114

128

преди 4 години

Синоптичката като го поема да не би да е умрял , я как усмихнат ходи ...да не би и на Баце да му е станало нещо от авантюрата в Симитли?!

113

До 127

преди 4 години

Разбирача от локуми , дори и при бай ти Тошо имаше "разделеление на властите " друг е въпроса че той управляваше и всичката власт беше съсредоточена в него .То и аз сега мога да кажа за какво ни е мин.пред. като има власт но не може упраявлява и злоупотребява с нея.А иначе е необходимо да има коректив на всяка власт , защото това е необходимо за изграждане основите на едно демократично общество , защото без това ти си един обикновен член на ДКМС или член на групировка.

112

северозапад

преди 4 години

Много сте ***.Ще ви гледам сеира след няколко месеца какво ще запеете.

111

Ра3тегaчи на локyми

преди 4 години

Просто изумявам как може да му даваме от джоба си всеки месец по 12 бона суха пара на тоя пълен бeзпoлeзник!! Т. нар. президентска институция доказа своята абсолютна непригодност и излишност във времето на истинска криза. Т. нар. президент, а в конкретния случай даже резидент, по необходимост е или празно дpънкaлo - спомнете си само Пешо Коня и Чexльо - или откровен вpeдител като Ceлянина от Веселиново и Гoцe. Безсмислена, пapa3итна, кyxa и абсолютно ненужна структура, гълтаща милиони!

110

Хихи

преди 4 години

Грешка направиха тия, дето гласуваха за него. За какво ни е тая смачкана фуражка?

109

Пенев

преди 4 години

Искам и аз интервю, днес.бг, моля ви. Ще псувам тези без маски и тези по парковете, ще целувам ръка на Слънцето плюс Униформичко. Ще казвам колко е страшно. Може ли и аз да имам трибуна, експерт съм!!!

108

Анонимен

преди 4 години

Стилът на Радев бил ***.В сравнение с Боко, който е извисен. Е, малко бърка ударения и говори като полумутра, полу-общак..

107

Анонимен

преди 4 години

Ама таз не е купена. Дава оценки на Бокича и Венци далаверата. Осъжда мислещите хора. Ясно - затова има глас!

106

Тцтц

преди 4 години

И виждам едно обединение последния месец от 85 % от политически анализатори шамани гадатели , та дори и сеизмолози да му крепят кесиите в борбата против разеденителя ! И всички тия са една трапеза , но яденето и пиенето го плащаме ние , и това ако не е изкривена демокрация , с парите на народа тоя си осигорява медиен комфорт ...е та няма как вече да не сме разминали Германия , и да сме първи в Европа и всички него копират ...гьоте верен и!

105

Тцтц

преди 4 години

Е та и тръгнали да коментират жените му , е та потентен е .Вие какво искате да се отдаде на еваната ви кауза и да стане ляв тестис на един нискоинтелеген самовлюбен човек .Вас не ви ли обижда , факта , че този човек непрекъснато лъже , само това е достатъчно ?

104

ИСТИНАТА :

преди 4 години

Само Радев казва истината за Шайката на Суджука.Затова цялото тиквено войнство от платени клакьори е призовано да плюе против президента.

103

Мдаа

преди 4 години

Каквото мисли народа , президента го казва от неговата трибуна .Това , че не се харесва от шайката е факт , и за това са тия неистови писъци и врещенета ...само бил критикувал , и най голямата им тъпня " бил разеденител" , и с кого да ме обединява, с вас зомбираните ? Е как всичките ви тези се припокриват и са близки с начина на управление от бай Тошовото време , та копирахте и простащината му , но в най грозния му вид.

102

До 114

преди 4 години

Да, в момента със сигурност си е на мястото - в леглото до втората си жена (която изобщо не може да се сравнява с първата), а не на президентския стол !

101

Комадданте Че Говада

преди 4 години

До не съм заразен БРАВО

100

не съм заразен

преди 4 години

Къде се скри Деса от минетния батальон, че само този баламурник го коментирате?

99

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Тая бабичка дето се подмокря пред снимката на Бойко Борисов да не дава оценка на президента Радев, ами да си гледа Тиквата.Президентът има кой да го оценява и това ще стане на изборите догодина, когато го изберем за втори мандат.

98

До 105

преди 4 години

А и всичките му речи написани предварително <навярно заради "висиокото" му ниво> ! Не помня веднъж да съм го видял да излезе и да каже нещо от себе си, като истински интелигентен човек ! Тръмп например преди няколко седмици държа повече от час реч пред конгреса, без да се запъне или да погледне към някакво листче, като при това спомена цял куп статистически данни, исторически факти, план за бъдещо развитие и т.н. ! Дори опонентите му на моменти го аплодираха !

97

49

преди 4 години

Нивото на тези, които плюят срещу мерките, е ниско. Много ниско.Направо е трагично.

96

воевода

преди 4 години

Радев прекалено много дърдори , но за съжаление нищо не казва. Като кречетало което се върти и само вдига шум. Във всички държави управляващи и опозиция се обединиха срещу коронавируса, само в БГ социалисти и президент искат да използват ситуацията за да яхнат държавата и да напълнят бездънните си джобове. Не че ББ е светец, но поне все пак прави по нещо. А от всичките мандати на червените останаха само мрачни спомени.

95

До 99

преди 4 години

Виж сега, донякъде си прав, но има хора, които много рядко качват друг човек в колата, а освен това изобщо не е трудно зоните, които има вероятност да бъдат пипнати от друг, да се почистват с дезинфектант. В такъв случай, при условие, че вирусът оцелява върху такива повърхности около два дена, рискът е минимум.