134

анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ ЯВНО СА НА ДЪРЖАВНА СОФРА И МНОГО ГИ Е СТРАХ НА СОФРАТА ДА НЕ И СЧУПЯТ КРАКАТА И КРАЙ НА АВАНТАТА. ВСЕ ПРОТИВНИ И МЕЕРКАНТИЛНИ ХОРА. УМНИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ ГИ ИЗГОНИХА В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО НЕ ПОНАСЯТ НЯКОЙ ДА Е ПО УМЕН ОТ ТЯХ И ДА ГИ ИЗБУТА ОТ СОФРАТА И ПРАТИ НА НИВАТА НА СЕЛО.

133

K.Коцев

преди 4 години

Не знам какъв е бил като военен / знаем как растяха по чин и длъжност офицерите при комунизъма :))) / но като президент издиша отвред.Г,син Радев оказа се в погрешно време на грешното място - хубаво е и за теб и за народа да го освободиш това место за някой действително по-достоен...

132

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименФилмирани са създания като теб, приятелю. И със сигурност не знаеш колко са жертвите на СССР през ВСВ.

131

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка"Ако не беше щаба , щяхме да надминем Италия и Испания..."Хахахх, дообре филмиран... Даже щяхме да задминем по брой и жертвите на СССР , през втората световна война.

130

GG

преди 4 години

До 162Богати са само от партията, а за другите нищо. Винаги е било така. Те затова подръжниците червени са толкова озлобени, от немотия...

129

ivailo

преди 4 години

Антоанета Христова... Тая експерт по какво беше ??? Явно е поредният експерт по френска любов , с която обслужва ГЕрП и циркаджийският му щаб.

128

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНЕдин свободен човек не може да защитава недоразумение като Радев, който е еманация на егоцентризъм, русофилщина и теснопартийни интереси и, който с действията си вреди на България. И щом си извън България нямаш моралното право да налагаш на българите извратените си представи за истина и лъжа.

127

Чебурашка

преди 4 години

Този който наричаш Лакей е сто пъти повече Генерал, хиляда пъти повече, повече мъж, десет хиляди повече българин и милион пъти повече професионалист от "льотчика", който се опитва да се прави на държавен глава.

126

Политически Сводник

преди 4 години

В момента защитавам Професура в БАН

125

Дамата от БАН

преди 4 години

Дамата от БАН с фирмите за социология е на къса каишка, и винаги хвали ББ. Сега дори раздава грозни квалификации на хора, които не са съгласни с ББ и неговия лакей Генерала. Докъде я докарахме, това го нямаше и при Тошо.

124

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНПри Радев понятията за Лъжа и Истина за Добро и Зло са тотално сбъркани.

123

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Не искам да си представя да съм в момента в България!!!!!Дойдоха времена,в които в Северна Корея е по-добре от България!!!!!!"Р*бите" си го заслужават......

122

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименРадев и за портиер не става бе приятелю. При него се наблюдава силен дефицит на интелект, морал и мъжество. Единствено егоцентризма, злобата и отмъстителността са в изобилие.

121

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Най-голямата "грешка" на Президента Румен Радев е че казва ИСТИНАТА!!!!Ако слушам такива "анализатори" и "психо--лози" досега да съм пропаднал икономически и психически!!!!Искам да мине още време и българския народ да "ОГЛАДНЕЕ" ДОСТАТЪЧНО и тогава да видим какво ще е "доверието" към БОКО ТИКВАТА и ген.Майтапчийски!!!!!Български народ е толкова умело заблуден от "вожда",което показва "елементарността" на възприятието на ФАКТИТЕ......

120

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че след критиките и препоръките на Радев бива оплюван. Дни по късно Борисов и обкръжение правят точно това, което президента е казал и за което е бил "хокан"

119

GG

преди 4 години

До 141Не напъвай толкова пич. Всичко се вижда по избори. Недей сега на този хубав празник бълваш омраза и кълнежи. То типично за вас де...

118

HeinrichHimmler

преди 4 години

Всички *** на ГЕРБ под мен, пожелавам ви да няма ккво да ядете и да умирате от глад, за да видите , че мутрата от Банкя е минало и няма бъдеще! Какво да направи Радев като няма пълномощията да го направи без хванали да коментират ама не са запознати с властта в тая държава и правилата. Наложи вето там където можеше, но мутрите всеки път просто си приемаха на ново законите без да го бръснат за фактор.Ами затова Бойко ще свърши на въжето , а вие платените ми кряскащи к*рви ще останете без хляб

117

Анонимен

преди 4 години

Радев от толкова много злоба, която хвърляше, сега всички ти я връщат: политици, политолози, обикновени хора, коронавируса и Гьоте. Сипват ти и мажат, размазват, а ти все повече се обезличаваш и смърдиш.

116

Анонимен

преди 4 години

Мразя хора,които не спират да дрънкат празни приказки,не казвайки нищо съществено,а само празни приказки и точене на локуми!Тая горе е същото празно дрънкало.

115

Чебурашка

преди 4 години

Радев е комплексиран, дребен човечец, който силно надценява собствените си интелектуални възможности и позицията си в българската политика. Нараненото му его го кара да се държи като главен хейтър на републиката и да разделя българската нация в този труден за нея момент. И то с единствената цел да навреди на омразната му изпълнителна власт.