94

Анонимен

преди 4 години

До 10497-*** бях на протестите,докато ти си бил в кожената торбичка на баща си!Дойдоха едни господа, яхнаха протеста,заблудените *** като теб гласуваха за тях, и ограбиха държавата.Това еМъка с толкова *** матрЯл

93

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМноого над нивото ви е Радев, за да го съдите, камо ли, да разберете какво ви казва!*** сам не знае какво говори бе другарю. Я му прочети една от речите да видиш, че всичко е сбирщина от нямащи нищо общо помежду си изречение. Толкова е ***, че едва фъфли докато се сети за следващата фраза. Алцхаймер ли има, не знам, но е жалка картинка.

92

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА и се оказа, че е имало "жанвиденова зима" защото Жан е отказал да клекне на Сорос.това по Каскет-ТВ на Нинова ли го чу бе каскет смачкан?

91

До 99

преди 4 години

Да ве,прав си ! Спор няма ! Така е,но по друг повод и друго имах предвид за маската в колата .Както и да е...Ай,лека и бъди здрав

90

Анонимен

преди 4 години

Мноого над нивото ви е Радев, за да го съдите,камо ли, да разберете какво ви казва!Дребни, елементарни душици.

89

Анонимен

преди 4 години

стилът на говорене на президента Румен Радев му е изиграл лоша шегаеми той си е най-обикновен комплексиран пpocтaк

88

То

преди 4 години

Критиката е позитивно нещо, но не и жалкото оплюване ни в клин, ни в ръкав, на което сме свидетели от страна на Радев спрямо правителството ! Дори в по-нормални времена такова поведение е неприемливо и недостойно за един президент, а камо ли в критичен момент като сегашния !

87

Анонимен

преди 4 години

До 93Умникмаската е да не ЗАРАЗЯВАШдругите, не толкова да се предпазваш!.ПримерВ колата си. Нямаш симптоми.Кихаш Врднъж.Взимаш пътем някой колега, приятел, жена ти.Той докосва, повърхност с капчицитеот кихавицата, и дори да си вечр с маскаи той да е,пак може да се зарази.Мислете с тези глави!

86

До 95

преди 4 години

Аааа,отказал да клекне на Сорос ?Виж ти колко осведомен си ! И какво е искал Сорос ? И защо Жан е отказал като знае какво го чака !?Я да изчезваш с тея глупости !Жан бил отказал на Сорос !Борисов пък отказа на Путин !Затова си беден !

85

Анонимен

преди 4 години

РадеФ няма грешки.Самият Радеф е... грешка...

84

Анонимен

преди 4 години

БСП си имат криза на тяхно име -ВИДЕНОВА ЗИМА !Няма такъв резил и срам в Света !Тея ни фалираха два пъти,Радев тръгнал да говори за икономически кусури на правителството,при което българина има най-висока покупателна способност !Нагъл,лицемерен популист !

83

Анонимен

преди 4 години

До 89Бате , леко с хапчетата!Какво е било преди 20 години е било!Тоя кьорфишек се изтърка вече!А и се оказа, че е имало "жанвиденова зима"защото Жан е отказал да клекне на Сорос.Чети повечко!

82

Анонимен

преди 4 години

Разбира се и аз като всички останали баламурници ходя на работа и в почивно време продължавам да спазвам изолация, но какво би отговорил генерала на въпроса за все по - зачестяващите случай за предлагане на сума от 1800 та дори и от 2000 лв от лекари на пациенти или близки на починали пациенти да се представят за болни от корона вирус или съответно да подпишат ,че техен близък е починал от корона вирус , това не е ли гнусна и незаконна измама , която рано или късно ще сдобие обществен отзвук и тогава тълпа от смешни *** ще ви е най- малкия проблем.

81

Анонимен

преди 4 години

Ти,под мен,маски се носят,когато имаш допир с човек на разстояние под 1.5 метра ! В останалото време,естествено,че ще ми е на врата.И колата ли да карам с маска като съм сам ?

80

Пинокио от Дупница

преди 4 години

Малий, ама и Мутафчийски къф лъжец е ... 15 тона медицински фурми. До края на извънредното трябва да му порасте носа.

79

Бих казал, че

преди 4 години

Дори Първанов проявяваше повече политическа толерантност и здравомислие, когато беше президент ! Този в момента е просто една марионетка на БСП, и най-лошото е, че дори не се опитва да го прикрива !

78

д-р Шпиндел-Шлос

преди 4 години

Аз над тебе ще ти кажа- не е важно, какви са мерките, а да се спазват!А то, Бойко като седи пред камеритес маска под носа и на брадатаи всички тарикати си викат:"Той след като може- и аз мога!"Номера от селски вечеринки...

77

Анонимен

преди 4 години

Ти под мен,дай пример за адекватна мярка да те видим бе !Може да си скрит джиниъс !Я кажи какъв е изхода,да се посмеем малко !

76

д-р Шпиндел-Шлос

преди 4 години

Кое се оказа смислено!?Карантината, маските, дистанцията!?.Маските ги носят, масово на брадата и под носа, одеве даже по телевизията даваха такива .Пред магазините седят на опашка по на 2м да влязат, а вътре се скупчват като *** пред някой щанд по 10 човека.Пародия.

75

Радвам се

преди 4 години

Тестовете започнаха, както призоваваше Радев.