194

Зиганшин

преди 3 години

Появяват се *** от най различни браншове.Тия *** настройват българите едни срещу други,за да се препитават в трудните днешни времена. "Проф",социолози,политолози и други пенкилер индивиди, влияят на по необразованата част от българите и то успешно. 200 "ТЕО" от Долен дънер,е олицетворение на простотията и малоумството. За по-кратко,той е един завършен ***,който е на герберската ясла.Дните ви са преброени,после отивате в контейнера.

193

teo

преди 4 години

Крайно време е президента Румен Радев, тази руска комунистическа *** ДА ОСВОБОДИ ДОНДУКОВ 2 и да кандидатства за златната решетка, защото народът неговия работодател ще го изхвърли!!! България отдавна не е имала такъв президент РАЗЕДИНИТЕЛ И РАЗРУШИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА !!! БЪЛГАРИНО ????

192

Обяснение

преди 4 години

Това не са грешки. ББ събра министри, които понятие си нямат от дейността на министерствата, които ръководят: историк начело на МО, философ - вицепремиер, икономисти на МЗХГ, МОН, МЗ, МТИ, МЕ, МТ, МОСВ,юрист на МВнР, бивш шофьор на Мето Илиенски на МВР, артист и сценарист на МК, пожарникар - премиер. От незнание или безхаберие все някой или някои допуска/допускат грешки. Какво прави икономистът К. Ананиев начело на Здравеопазването? Пише заповеди, друго не знае...

191

Анонимен

преди 4 години

Свекървата се изложи като бсп на избори

190

Анонимен

преди 4 години

Кохортата приближени на диктатора правят всичко възможно да удържат статуквото. За тях са добрите контракти, държавната помощ, еврофондовете.За останалите е въпрос на избор - да се повлияем от манипулациите и да чакаме да ни освободят, или да се борим за бъдещето си.

189

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименНяма по-голям *** и продажник от клоуна от Дондуков 2, госпожо филоложке. Грешки може и да има, фактите, че Радев няма морал са истината.

188

Анонимен

преди 4 години

Друго си е цецка цачева Президент.

187

Анонимен

преди 4 години

Аман от платени политически психолози.

186

Анонимен

преди 4 години

Радев е една мрънкашта червена Свекърва дето за нищо не става

185

Анонимен

преди 4 години

Според такива медийни анализатори Пеевски стана номер 4по рейтинг в държавата заедно с другия"дарител"Домусчиев .Вярвате ли им?Ако е така,защо стачкувахме на площадите по времето на Ореха

184

Анонимен

преди 4 години

Антоанета Христова получи "мазничко"в размер на 400 х.лв за да изработи листовки за КАТ от добрата бащина десница на вожда!Нейната професура и партийна лингвистика прегърнати с тази блага сумичка,дават благотворни анализи в очакване на още "мазничко"!

183

Анонимен

преди 4 години

Отличителна черта на демокрацията е толерантността към критиката. Става дума за обоснована, истинна критика, като тази на Радев. Това е свободата на словото, която е гарантирана по закон. Обаче плюенето, лъжите и личните нападки, с които платените и предателите се опитват да обърнат мнението за този достоен българин, не са критика, а срам за тези, които ги ползват.

182

Анонимен

преди 4 години

Щом толкова лаят по Радев платените служителки, медии и ***.ч.ета, човекът е на прав път!

181

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка"Понятията на Радев за морал и за Добро и Зло са обърнати наопъки. Така, че изобщо не ни го давай за пример."Я си преброй грешките в тия две изречения. Груби.Пропагандата цъфти върху полето на невежеството. И продажничеството също.

180

Анонимен

преди 4 години

Магарешкия инат на Радев е причина за неадекватното му бръщолевене и черногледство.Сега разбрахме защо ВВС'то е в разруха след дезертирането му от казармата !

179

Анонимен

преди 4 години

До 192Ами както с мъркане си влязъл в Карантината, така с мъркане и скимтене ще излезеш !

178

Анонимен

преди 4 години

Обоснованата критика при демокрацията е норма и необходимост. Тя може да е "грешка" единствено там, където има диктатура и тирания! При диктатура и тирания и медиите са купени и пеят/спамят в хор възхвали на правителството и същевременно с готовност лаят и спамят срещу който критикува управниците!Радев нищо не е излъгал. Добре е, че има такъв политик. Този президент е една надежда за България и българите! Това, че го плюят платените от медиите само показва колко сме зле

177

Анонимен

преди 4 години

В катантината влязохме лесно, въпросът е как ще излезем, придворната социоложка дали знае....

176

Анонимен

преди 4 години

Интересна ще бъде ситуацията в туризма, очертава се да няма сезон по морето, а всички хотели ще останат празни, е тогава едни 200-300 хил човека ще чакат на държавата, а тя помага само на определени фирми, мастита п..латена социоложка какви ли ще ги стъкмява тогава...

175

бмв

преди 4 години

Правителството е безгрешно!!!!!!!!!