154

Alastair

преди 4 години

Благодарим на такива като (!?)професор Христова. Те показват нагледно как в България смисъла на титлата "професор", както впрочем на всички други титли, все повече гасне под ударите на корупцията. Може би и самата титла е придобита чрез инструментите на корупцията, понеже "авторитета", който я носи, си позволява да я ползва с такава цел. Аз чета статия "бла бла бла - уу за Радев и БСП само ГЕРБ само Борисов". Не , че интелекта й не е достатъчен за обективното, тя просто е продажница

153

Чебурашка

преди 4 години

До Истина и правдаПонятията на Радев за морал и за Добро и Зло са обърнати наопъки. Така, че изобщо не ни го давай за пример.

152

Истина и правда

преди 4 години

Не е грешка, а морлана отговорност на всеки човек пред Бога соствената съвест Конституцията и пред народа и човечеството да се прави морална преценка между борбо и зло, правилно и неправилно морлано и неморлано и да се избира което е добро пред Бога и моралния закон,според истината и съвестта.И морален избор прреценка за делата на другите е и основна отговроност на презиента, който се грижи за защита на правовия ред и човешки права и свободи на народа, не за влстта и парите си като управляващите

151

Чебурашка

преди 4 години

До ФедотовКакто казах Радев е срам за българското офицерство защото има манталитет на крадлив старшина артелчик. Какъв офицер а още повече генерал може да назначи любовницата си на с равен пост без тя да има ценз за това? Какъв генерал си щом една куха лейка като Корнелия може да те изкомандва да се ожениш за Деса за са имаме първа дама а не първа любовница? И нищо не е пазил освен кариерата си. Защото ако наистина мислеше за България нямаше да клати лодката, в която сме всички.

150

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименПросто пиша истината за Радев. Той е срам за българското офицерство, има превратна представа за морални ценности и поставя руският интерес над всичко. И не може като мъж да загърби нараненото си его и да работи за България, хейти националния щаб и правителството. Както образно каза Борисов държи се като "злобно свекърва". Той е срам за поста държавен глава. И не трябва да съм платен или с равен чиновник за да напиша това.

149

Федотов

преди 4 години

До "умникът"под -167,който ми напомня за нашите пра,пра,"родители"!"Радев просто е вреден за България". Думи на един платен ***,за който няма почивен ден,дори той денят да е Свят. Аргументирай се аланкоолу,с какво вреДи на държава единственият истински българки генерал,днес президент на родината ми!?Когато той е пазил небето на България,ти си си бъркал в носът от където си вадил "залежи". Отивай да си вземеш белия плик,който така очакваш за празниците ни!

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157Чебурашката е държавен чиновник, той захлебва ежедневно с бюджетни средства. Без значение, че хиляди хора останаха безработни от началото на ИП.Затова хейти срещу Радев.

147

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен с "заключенията"на кухи професори,социолози,психолози,политолози и други лози,които слугуват на днешните "управници"!Имам поглед върху живота в България във всичките направления,които оформят физиономията на държавата. Какво ще каже леля Антоанета,то буквално ще премине покрай ушите ми.От първите думи на даден "специалист",става ясно,кой плаща на кучето за да лае.

146

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименНе съди по себе си за другите форумници. Радев просто е вреден за България, затова коментирам. И психоложката греши фундаментално. Това не са грешки, защото всеки нормален човек ги допуска, но след това се учи от тях. При Радев няма грешки а целенасочено поведение за атака срещу правителството в труден за България момент. Само и само да задоволи нараненото си его и да повдигне клюмналия си рейтинг. А ти и другите *** като оня дето се прави, че е в Германия му помагате в антибълг

145

ivailo

преди 4 години

До ЧебурашкаА ти , че си съвсем явен :))

144

Чебурашка

преди 4 години

До ivailoОтново потвърждаваш диагнозата, че си латентен гей.

143

Анонимен

преди 4 години

Чебурашка, ББ се налапа с милиарди, ти в събота сутринта за 250лв партийно подаяние счупи клавиатурата...

142

Анонимен

преди 4 години

Сега след като Германия се различава от мутрата ти, значи и там е Москва, така ли? Наистина демократите се раждат по соца в Симеоново.

141

Чебурашка

преди 4 години

До Поздрави от ГерманияПо ти приляга да хейтиш от Москва и да се разхожда по Москва река. Ако конните казашки патрули те допуснат.....

140

Поздрави от Германия

преди 4 години

Времето е супер, с колеги от банката ще се разходим по Майн (реката). Детето утре е на училище и планираме лятната ваканция, която може да се измести малко. Поздрави на генералите ви, КППта ви, униформите ви, заплахите ви. Чакайте си пика от 30 заразени. Тук всичко мина с масово тестване и регистриране на повече от случаите, далеч не всички. Затова и % смъртност не е като в Италия. Поне в БГ е силна икономиката и ще се справим хахахахах

139

ivailo

преди 4 години

До GGОще един филмиран... Партията за която съм гласувал , е твърдо против ИК...

138

ivailo

преди 4 години

До ЧебурашкаEврогeйчe, като теб, няма как да ме вбеси...Ама продължавай да опитваш ***.

137

Чебурашка

преди 4 години

До ivailoЯвно много се засягаш на хомосексуална тема та затова се правиш на мъжкар. Но не не ти се удава.

136

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименА ти от кои си? Защото от руско-червената част са най-миризливите и разтурянето трябва да започне от там. Или имаш фиксация към Герб?

135

Чебурашка

преди 4 години

До анонименНикой не обича миризливият ***, Анонимен. А ти три пъти използваш в коментара си думичката "софра", да не би да си седял на нея и Баце да те е отстранил, та затова си станал такъв отявлен радевист?