640

Анонимен

преди 4 години

Продължавам да се чудя и мая защо след толкова много вирусолози, пулмолози, епидемиолози и прочие "лози", досега почти не чуваме мненията и на психолози, психиатри и други, които се занимават със психичното здраве на хората???Вместо това, продължава всяването на паника сред населението, плашене с чували с трупове, закани за космически глоби и арести, гестаповщина с други думи.Така другарите от властта няма да изпишат вежди, а ще избодат очи!Напрежението ще избие скоро! И ще стане страшно!

639

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама като си учил за милиционер, ще си вършиш работата без да мрънкаш!Ама били понасяли обиди? Ауууу! Колко лош народ?Ми нали вие, милиционерите сте от същия този лош народ от когото се обиждате?Да не сте марсианци случайно?В никакъв случай не оправдавам кръшкачите и тарикатите, които отиват "за киселото зеле" и т.н.Но по тази милиционерска логика, милиционерите ще се обиждат и на бандитите, крадците, убийците, защото не се оставят да ги хванат с мир и любов?

638

Анонимен

преди 4 години

Коментарите отново са балканска трагедия. Едни разправят, че България щяла да пламва, други се радват, че една "европейска" провинциална столица опустявала, трети квалифицират хората по признак урбанизация, четвърти зоват да затварят църквите... И както се казваше в един роман - и само лудият излезе най-нормален и каза истината!

637

Анонимен

преди 4 години

Ето сравнението:1.В Германия живеят германци.2.Дeбилите в Германия не са 80%.

636

Анонимен

преди 4 години

На всички с инвалидни пенсии да им се наложат строги мерки относно карантината. Никакво свободно придвижване.

635

Анонимен

преди 4 години

Великден беше миналата седмица в Германия, държава в пъти по-голяма и с много повече заразени. Хората пътуваха. В магазините на касите има заграждения някъде от стреч само. Продавачите са без маски. Хайде сега сравнете със случващото се в България.

634

Чочо

преди 4 години

При такива ситуации няма граждански права . Военно положение , бой до посир-не ,големи глоби , затвор за тежки нарушения за ***-те и така ще се дисциплинира народа . Щаба иска да ви спаси от най-тежкото , а вие ги оплювате . Що за безпределна неблагодарност е това ? Осъзнайте се сънародници - това което се случва изобщо не е шега работа . Иска ми се след като всичко това свърши да се срещаме усмихнати по улиците , а не умислени по алеите на гробищата . Здраве за всички !!

633

Анонимен

преди 4 години

Шопи, вентилирайте!

632

Анонимен

преди 4 години

Путин хич не умолява гражданите сиНарежда, проверява, глобява и си ляга спокоенТук - веселба, кеф, обиди та полицаите?!?

631

Анонимен

преди 4 години

Този град беше проектиран да поеме 650 хил.жители и затова там приемаха само хора до запълване на тази бройка. Сетне броят беше повишен на 800 хил. души. Дойде СДС на власт и през. Ж.Желев премахна това ограничение, махна и записването на гражданите по адреси в РУ на МВР. София вече брои официално 1,2 млн. жители, неофициално около 2 млн., като 800-те хил. разлика са пришълци от провинцията - без жителство, почти 1/2-1/3 от тях - на квартира.Тъкмо те пътуват в събота и неделя в провинцията.

630

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен "Това не са гражданите на София! Това е провинцията дошла в София сега си отива!"---Тези провинциалисти за София са точно това, което са нашите гастарбайтери за Германия , Англия или Холандия. Ще има доста да търсите кой да вади аспержите, да бере ягодите или лалетата, образно казано, докато се пържите в собствен сос.Не ви го пожелавам, но натам отиват работите, и да не се окаже "льотчика" прав, след време?

629

Анонимен

преди 4 години

Това не са гражданите на София! Това е провинцията дошла в София сега си отива!

628

Анонимен

преди 4 години

Причина..работа,е как бе празник,сега е време даде напълни хазната,нали глобата беше 300 лв както гледам опашките са поне 20000 хиляди,ей работни сафиянци

627

69

преди 4 години

Следващите са другите градове дето има големи гета.Пловдив, Стара Загора, Сливен, Пещера, Ямбол, КОТЕЛ, Нова Загора, Пазарджик, незнам, навсякъде има *** махали.След това ще затворят всички градове, като у Италия.

626

818,

преди 4 години

В такъв случай защо пискате? Наистина трябва да е нeнормален човек, за да иска да се върне тук. Стойте си по места и ни оставете да страдаме, вместо да се възмущавате от новото нареждане :)Ние също не възразяваме нещата да останат така по-дълго.

625

69

преди 4 години

Защо някой да иска да се връща у София, като так ще стане зле като у Бергамо, Италия.Там падаха трупове по улиците, с мотокара товарят телата у тира, копаят общи гробове.По добре гладен и жив на село, отколкото болен у Софето.След месец, тези от София ще искат да избягат от ада, ама няма да ги пускат.

624

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази заповед? Някой може ли да ми я посочи черно на бяло? Обявена в 23:00, влиза в сила час по-късно, а 11 часа след това я няма никъде официално....

623

до 810

преди 4 години

Обичайният аргумент - кой ще храни София. Ще си внасяме от Сърбия и Македония, пиле. Тамошният зарзават е несравнимо по-вкусен и безвреден от нитратните бомби, с които ни "храните" вие от селата.

622

Анонимен

преди 4 години

Сега се усетиха п*ростите с*еляци че няма да могат да се върнат т.е няма да могат да отидат на работа след празниците и като няма как да оправдаят отсъствието си ще бъдат уволнени т.е пак обратно на село с мотиката. Затова вият.

621

урра!

преди 4 години

Една от малкото положителни страни на ИП. Играта "Кой откъде е" много ми допада! Браво! София ще си отдъхне от ******