620

69

преди 4 години

То не бяха джуки, сицки, татуси, яхти, вили, коли, айфони, чалъми, стойки.Какви културисти и миски бре ? Който е останал на село да разорава градината и да сее, това ще е за месец поне.

619

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 803Кого се опитваш да лъжеш? Напълнили се селата и малките градчета с непознати които никой никога не бил виждал там.И при кого са отишли тези непознати? Или казваш нарочно са дошли да спят три дни на открито на някоя ливада ама преди това да се разходят из селата и малките градчета ,,лошите согиянци'' та да ви заразят. Т*по много т*по,пробвай нещо по смислено.

618

Анонимен

преди 4 години

а сега софиЕнци да ходят да берат краставици и домати във факултета!

617

Българин

преди 4 години

Ей тъй кат стане. Бай *** за парче козунак и агне, ще убият родителите си и бабите и дядовците си. Смъртта им няма да е от най-приятните, но поне ще са приспани на финала, защото ще са на апаратна вентилация, ако има достатъчно машини, ако не ще умират като кучета в коридорите на болниците. Важното е Бай *** да правят каквото си решат, нали са професори по всичко в живота. После ще отливат от питието и ще казват майната му имало да става...

616

Анонимен

преди 4 години

Айде, селяндypи прости- разнесохте заразата по стринки, баби, тетки, майки и бащи. Няма да е голяма загуба, тамън ще им извадите парите изпод дюшеците и хем за погребение ще има (ама май ще сте карантина), хем за ракийка.

615

Анонимен

преди 4 години

Приветствам! Но много закъсняла мярка. Селата и малките градчета вече се напълниха с непознати които никога не са били тук и носят зараза кой се върнал от чужбина , кой от некой голем град.Сега имало постоянен и временен адрес - врата у полето.При Живков имаше само един адрес - където живееш със щемпел на паспорта. Може би е време мярката за София да се приложи и по общини .

614

Защото Мутафчийски

преди 4 години

Е послушен.

613

Тим

преди 4 години

Който напуснал повечето няма да могат да се върнат ако нямат постоянна регистрация

612

Анонимен

преди 4 години

До До ШопитеКолкото да се напъваш и да злобееш няма да те пуснат да излезеш от София,късно е да си се прибрал на село по рано. Опаа,забравих,ако се беше усетил по рано да тръгнеш нямаше да те пуснат обратно щото и на влизане е затворено. Така че пр*е бан си отвсякъде. Разбираме злобата ти Нооо,не можем да ти помогнем,сори.

611

София е празна бе

преди 4 години

Питай всички работещи. Задръствания няма. Какво затваряте.

610

Анонимен

преди 4 години

Ситила се Мара!Че тя вчера половин София се изнесе.

609

Кое е извънредното

преди 4 години

На положението. Хората не ви вярват.

608

Анонимен

преди 4 години

Каква е разликата между тези които се опитват да хитруват на КПП-тата и тези, затворени във "Факултето" ?

607

Бургарин

преди 4 години

Казват на българин "страната е в инзвънредно положение". Той: "А, добре. Ама идни козунаци *** чакат у дома та ша патувам все пак!"Честно казано, сега София е много по-спокойна от колкото преди. Стойте си в "градовете" ако обичате.

606

До Шопите

преди 4 години

Шопите си били "извоювали" привилегии през Турско. Да, като сте "воювали" срещу Българите. Просто сте били страхливци, продажници, мизерници, първи доносници.

605

Анонимен

преди 4 години

Умирам от кеф като гледам как вият простите с*еляни които не успяха да се измъкнат от София. Хората ви правят услуга бе чобани,опитват се да ви направят софиянци вие не та не тегли си ви на село и това е,ама иначе сте с претенции. Сега очаквам поредната с*елска п*остотия,да се юрнете като овце пеша през ливадите в опит да заобиколите КПП-та. Поне ще има забавление за нормалните хора които си седят в къщи. Хайде сега на минусите,СТАРТ.

604

Анонимен

преди 4 години

Бравооооо ! Най после. Всичката зараза дойде от софия. Нека сега имрът там дрогиранти, спинозни и разните му там с модерни евроатлантически недъзи

603

Щаба

преди 4 години

Най-лошото нещо за вашата имуна система е да сте на вън в това хубаво време, да ви грее слънцето и да дишате чист въздух. За това ще стоите в панелките до второ нареждане

602

Анонимен

преди 4 години

Просто е, всички тия ненормалници повече да не се пускат обратно в София, докато проблема не изчезне!

601

Скептик

преди 4 години

Мерките в България досега бяха по-строги от мерките в огромен брой страни, където излизането в парковете или сред природата не бе забранено.Въведоха мерките рано и подтиснаха пика. Затова навсякъде падат броя заразени а само тук се увеличават.Хора се прибират от повече от месец. Все от държави с повече заразени. Инкубационният им период отдавна е минал.Смъртността, с която ни плашат в няма.Което означава че много държави фалшифицират данни за причините.Всеки да разсъждава.