660

Анонимен

преди 4 години

Тиранията си я получихте, сега ще си получите и вируса.

659

Анонимен

преди 4 години

до 744 - така наречените права, някои ги наричат вече "закони", не били спазвали хората закони - смешно

658

Нели

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКО ПОДХОДИ СЕЛЯНИТЕ СА ТРЪГНАЛИ ПРЕКО ПРЕ СОФИЙСКО РАВНО ПОЛЕ ПЕШИ НА СЕЛО

657

тиша

преди 4 години

ДА СИ ИЗБЕРЕ СЕЛЯНИЯТА В СОФИЯ ИЛИ В СОФИЯ ИЛИ НА СЕЛО

656

ПроСоТо

преди 4 години

Ще попитам нещо и моля,ако някой може да ми даде СЕРИОЗЕН отговор,да го направи!-Кой и как,съгласно кои закони бяха делигирани тия "ПРАВА" на така наречения "Кризисен щаб"?Защо точно "щаба" налага забраните и ограниченията,а не правителството?...Моето мнение е,че това е поредната "игра" на Тиквата..-Когато трябва да се наложат нелицеприятни решения, бабуина от Банкя бута ДРУГИ...А дойде ли време да паднат забраните-ТОЙ ПРЪВ ще се изпъчи с ножицата...."И така делото му ще преуспее"..

655

Анонимен

преди 4 години

колкото и да се напъват герберизаторите, Годжи няма да стане президент, не вярвам

654

Анонимен

преди 4 години

Браво на НОЩ. Хората помолиха за още малко ограничения, но ние нали бяхме гяволи, и сега никакво излизане! Как може да има още хора, неразбиращи, че това е за тяхно добро???

653

Анонимен

преди 4 години

По руски образец столицата на освободена България е избрана да е в западната част на територията и. Както Санкт Петербург е бил столица на Руската империя. После и те я изместват в източната част на европейска Русия - Москва. България е единствената страна в света със столица в западната част на територията и. Погледнете картата на света. Всички столици са в източната или централна част. Австралия - Канбера е в източната и част. Буенос Айрес къде е ?

652

ined

преди 4 години

Ужаст, ами сега как ще отидат кореняците софиянци по родните си села?

651

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

650

Анонимен

преди 4 години

Търся някой да ми преТака киселото зеье....

649

До 738

преди 4 години

По време на Освобождението София е била над 30000 човека, повечето турци както във всички по-големи градове в България. Турците масово бягат в Турция и през 1880 година българите само в София от голямите градове, са били малко повече от половината население, което е било 20501 човека, на четвърто място в България след Русе - 26163, Варна - 24555 и Шумен - 23093 човека. След София е Видин с 13704 човека, а Велико Търново с 11247 човека е на девето място по брой на населението.

648

Анонимен

преди 4 години

Ами те точно тези 10 000 кореняци софиянци са си баш селяци, дървени шопи от калното село. Сбирщина от неграмотни и полуграмотни ceляндypи.

647

Анонимен

преди 4 години

Ами те точно тези 10 000 кореняци софиянци са си баш селяци, дървени шопи от калното село. Сбирщина от неграмотни и полуграмотни ***.

646

Кой е софиянец?

преди 4 години

Европа се наводни от араби и др. , които вече второ поколение живеят тук. Но едни приеха европейските ценности, говорът, манталитетът религията и те станаха европейци. Други си държат на неандреталсите си разбирания и мътят водата на европейската цивилизация.В София се получи същото: най-интелегентните и будните от цялата страна (и по призива тогава на държавата) преди 150г. се насочиха към селото София и го направиха Европеиски град. Но немалко ДНЕС сeлски тaлибани си довлякоха манталитета ...

645

Анонимен

преди 4 години

Всички голями градове в България са били като едни големи села при Освобождението ни от турско робство. Всичките тези градове са нарастнали благодарение на преселване на хора в тях, главно от селата. Така е било в цял свят. По същият начин е трудно да кажеш кореняк жител на Русе, Пловдив, ..., Букурещ, Прага, Брюксел, Лондон, Москва и т.н. В България може би само в Мелник повечето жители са кореняци.

644

До 743

преди 4 години

София е бил град като всички останали градове в България когато София е обявена за столица на България. Тогава всичките ни градове са приличали на кални села, вкл. изброените от теб Русе, Велико Търново и Варна. Има снимки от време оно, потърси в нета. Тогава разликата между София и другите градове в България е била, че в София са живеели най-много българи и че София е била най-близо до центъра на земите населени с българи.

643

izh

преди 4 години

До Анонимен 754Софиянец е този на чийто дядо са вземали нивата, за да направят площад "Народно събрание". Другите са"гражданя" с шопски манталитет. Не напразно вече 150 години все още не могат да се научат къде се слагат ударенията в българския език

642

Марков

преди 4 години

Оставете ги да излязат, а после забранете влизането в София за 14 дни...

641

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от Пловдив, и като чета коментарите се питам от къде се пръкнахте толкова много кореняк "столичани" и с такова настървение плюете тези които вършат най много работа в София?!Когато София е обявена за столица е била прашно и мръсно шопско село с не повече от 10 000 жители как станахте 1млн кореняци не знам. А Русе, Велико Търново и Варна когато са били градове,вие сте пасли патки,така че по спокойно.