55

Сега просто е

преди 4 години

Страхът от неизвестното предизвиква объркване в иначе толкова миличкият план за разтуряне на ЕС и Вавилон 4. Има един друг проблем : Старият ЕС го няма, Вавилон 4 го няма вече. Идва време на ново строителство, но преди него. Играе номер две ... Тоя дето и руши и гради .... Беззаконие време настана, като началото на 90-те. Колко удобно някой да изяде дървото.

54

Стар набор

преди 4 години

Един от големите играчи, определящи НСР е Бил Гейтс, спонсорът на СЗО. Гейтс иска да финансира нови фабрики в 10-12 държави за производство на ваксина срещу Ковид-19. До започване на производството мин 18 месеца, след това 7 милиарда да бъдат ваксирани, до тогава изолация. Другата му идея е импантиран чип, за контролиране на всеки гражданин на планетата. Гледах интервютата в туба. Гейтс се смята за Бог, ако това не е НСР, здраве му кажете.

53

И сега ...

преди 4 години

Защо цитирам Гьобелс и неговата "Пропаганда" еми тия са нацисти брей ... С техните камъни по тяхната глава ....

52

Да ти го обясня!

преди 4 години

Гьобелс е казал по време на война дръж каналите за информация поддържани за твойте и за чуждите. Но и свой и чужди - дезинформирай, дезинформирай, дезинформирай! Твоите ще знаят кое е глупост, чуждите ще имат грешна представа за теб. И като цяло, толкова разнородна информация съм умишлено дезинформирал, че нямат си и на идея какво им е насреща. Даже и Deepmind горкия няма съпоставка! Няма база -Да може да ме победи, но дефинира поведението ми за нечовешко и не знае какво съм,поради което губи!

51

Анонимен

преди 4 години

правиш ли разлика ,че стандартния грип обхваща сиг повече от над 2 000 000 българи само че да говориш за смъртността е мако тъпо!Нека се разболее от тоя вирус половин Европа и ше видиш как броя на умрелите ще е като на най големите държвати в Европа

50

до Някоя_си

преди 4 години

от Стар Набор> Държанието Ви е за уважение. Виждам, че сте интелегентна дама.Само не мога да разбера защо твърдите, че постигането на "стаден имунитет " на немски Herden-Immunitaet, не помага и че само социалната изолация е решението. Много учени в Германия разчитат именно на Стадния Имунитет, който постепенно да измести неприемливите от обществото извънредни мерки и да даде началото на поетепенно отхлабване на "локдауна". Поздрави от Германия.

49

Абе пилуе

преди 4 години

Условията са следните:Мъртъв Фенрир - тоест Симеон 2 Сакскобурготски и разтуряне на целия план Ран/Ът, защото е леко така, много леко геноцитен!Връщане на справедливостта и вярата на хората, ама не в палестинското овчарче.Преставате да ме следите и да се оставяте да ви манипулират!Чупене на цикъла 2-6-2-6 и селцето си става наше и европейско. Та коя част не разбрахте?

48

Deborah E. Lipshitz

преди 4 години

Хубаво, намерихте си поне тема за писане - корона, та корона! Вече трети ден (почти четвърти) абсолютно нищо не сте писали нито за холокоста, нито за 6-те милиона евреи, обгазени и изпепелени от нацистите и впоследствие използвани за направата на подвързии, лампиони дамски чанти, пепелници от черепи, консерви с храна и супа! Докажете, че не сте антисемити от отразете в публикациите си холокоста!

47

Анонимен

преди 4 години

Вируса мре при 76 градуса така че надеждите ви са напразни. Ако не се направи лекарство до месец два положенито е неспасяемо. Ако изобщо това което ни казват и показват е истина. Щото от доста места идва информация че всичко е пунта мара. Новият световен ред вече ще се определя от други. Подгответе се за тотална промяна.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Що не докажеш, че няма вирус, като приемеш предложението на Петър Москов да се заразиш доброволно, като идеш в болницата му и направиш три дълбоки вдишвания директно от шланговете на респиратора на пациент с коронавирус? Страх ли те е? Нали страхът пречел на рационалното мислене? Значи ако наистина мислиш, че няма вирус, най-рационалното нещо е да го докажеш пред всички, вместо да пишеш във форумите. Думите ти не струват, ако не ги подкрепяш с действия!

45

Анонимен

преди 4 години

"някоя си" е тук по служба.да се игнорира.

44

Анонимен

преди 4 години

Първо разберете дали има вирус(нямам предвид въпрос към щаба или гледане на телевизия) и тогава правилните въпроси ще дойдат сами.Да умувате дали времето ще помогне или маските трябва да се имплантират е леко смешно, ако не тъжно.Ако сте изтръпнали от страх, задача номер едно е да се избавите от него.Когато инстинкта за оцеляване се задейства, рационалното мислене изчезва.В книгите по психология го пише. Най-ефективният метод за активиране на този инстинкт е СТРАХА.

43

Анонимен

преди 4 години

Условията са китайските корпорации и банки , да паднат на колене!!!---Всъщност откакто Индия затвори на практика всичко и спря да изнася, в момента се внася не основно, а почти само от Китай.

42

Анонимен

преди 4 години

След сваляне на първа карантина има риск от втора зараза и закъсняла втора карантина с много повече загинали.

41

Анонимен

преди 4 години

Ненормалните само може да искат карантина заради толкова малко умрели (в света говоря, не нашите 100 човека)

40

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая Швеция!Никак не са ок нещата там, а посочените в справката данни едва ли бихте ги преглътнали така арабийската, ако ви ги съобщи щабът някоя сутрин!"Швеция, която въведе не толкова строги ограничения, отчете, че броят на заразените с Ковид-19 е превишил 10 000, сочат публикуваните днес официални данни, цитирани от ДПА.Общо 887 души са починали от новия коронавирус."Това е от преди 2 дни.И за протокола, Швеция е най-зле от северните страни.

39

до Някоя_си

преди 4 години

Според Вас трябва локдауна (извинявам се за израза) и изолацията да продължат безгранично, докато вирусът "изчезне" - така ли да разбирам ? А през това време психическото натоварване, безпаричието, несигурността, безработицата, нарастващото насилие и др. до какви последствия ще доведат, давате ли си сметка ?

38

до Някоя_си

преди 4 години

предпазни мерки (спазване на разстояние, хигиена, евентуално когато е неоходимо и носене на маски - въпреки, че маските са повече за успокоение ). Има и ще има още много Корони, с които трябва да свикнем, както сме свикнали с рака, от който ссамо за ян.и февр. 2020 в света са починали 2 милиона души, амам никой не изпада в паника. Има и една друга истина - СЗО е ръцете на частни спонзори (Бил Гейтс) и фирми. Те преследват собствени цели и диктуват на правителствата (видях интервю с Бил Гейтс).

37

АНТИ

преди 4 години

Стара фаза, нова фаза,няма спиране проказата.Със или без карантина,доброто време си замина.

36

Анонимен

преди 4 години

44,говориш пълни глупости, тук в швеция няма понятие лична карта, в много магазини може даже и с биткойн да платиш! Много филми гледаш