115

Анонимен

преди 4 години

До KazarmaНяма по-точно казано! Поне малко да се опитваше да прикрие болното наслаждение, което изпитва, че най-накрая се е докопал до власт. А от подарена власт по собствено желание никой не се е отказал. Изобщо човекът, който го е изровил от дупката му и го е сложил началник на щаба много добре е избрал човека си. Болно его и желание за изява на които до сега не им е давано поле и в момента са отприщени.

114

Анонимен

преди 4 години

До ВалерияКарантината може да спре вируса, разбира се. Ако всеки заразен го преболедува, без да зарази никой, вирусът ще изчезне. В Китай са го преболедували 0.005836243% от населението и в засегнатите райони имат 0 нови случаи на ден (вкл. в Ухан), и вече отварят училища и т.н. Новите случаи са единствено внесени от вън, и тях ще ги угасят също, преди да е пламнал отново пожар, защото китайците си спазват карантината, за разлика от някои други държави.

113

Анонимен

преди 4 години

Не ми е чудно вече какво е станало с динозаврите

112

Свиня

преди 4 години

След време ще се рабере че тази крантина е върховно постижение на човешката глупост....за съжаление за много хора тази чужда глупост ще е изпитание и филии с мас за години напред...докато тези които я сътвориха ще се направят на разсеяни и дори извинявайте няма да има...и ще продължат да си карат мерцедесите пият шампанското и ядът хайвера ...ако някой си мисли че този вирус ще умре е голям наивник...ще се наложи да живеем с него и това обезмисля сегашната ситуация...

111

Ултра Ваксина Z

преди 4 години

Действително много хора се смеят, ако се отвори някоя тема за манипулации от световно ниво, или пък конспирации.., или пък каквото и да е, но пък истината няма как да ни заобиколи, а тя е че най - много се печели от фармацевтичните продукти. Повече от оръжията, повече от технологията. Точно така - лекарства, или... ваксини. Който не иска да го водят за носа мас медиите и ала-бала учените да прочетат повече за живота на Кери Мулис, създателя на PCR теста.

110

Валерия

преди 4 години

Исторически факт е, че големите пандемии не минават с една вълна!!!! Испанският грип например, се е бил раэпростанил на три вълни, от която втората най - смъртоносна!!!! Също така, карантината не би могла да спре вируса а само неговото эабавяне эа иэвестно време а и може би эа голям период от време трябва да ходим всички с маски!!! МАСОВ СКРИНИНГ на населението!!! Апропо съществуването ни е поставено на карта!!!

109

Kazarma

преди 4 години

Едва ли има някой толкова да мразя колкото този генерал-***, който се наслаждава на това казармено положение, което ни натресоха!

108

някой

преди 4 години

До Чукундуримам генератор,за мен не се безпокой.А това,че ти не си имал никога ток и не знаеш какво е,си е твой проблем.Само не знам кой пише вместо теб?Кой се е наел да пише несвързаните ти ...думи?

107

някой

преди 4 години

даааа,трябва да се защитава с цената на всичко....властта

106

Анонимен

преди 4 години

Колко месеци още ще има карантина , хората без работа какво ще правят ? Кога ще отворят градини и училища , особено самотни родители какво да правят , ако гледат децата си сами и трябва да се изхранват ?

105

Анонимен

преди 4 години

Значи според Премиерът ни,цял свят ни давал за пример за противоепидемичните мерки.В статията горе никъде,ама никъде не е спомената България относно това.Въобще СЗО не ни споменаха и похвалиха.

104

Анонимен

преди 4 години

ЧукуРдуре....жалко е да си *** в 21 век....води до психично и стомашно разстройство.

103

кой ще надделее?

преди 4 години

До А сега деКоминтерна или вируса?

102

комунисти-комсомолци

преди 4 години

Заедно в труд и борба с вируса! Кой ви познава вече за живи? Да живее вируса!

101

Анонимен

преди 4 години

До А сега деНяма никакъв смисъл от твоя "анализ"... Абсолютно никакъв...

100

Световен ционизъм

преди 4 години

Икономическата война настъпи!

99

А сега де

преди 4 години

В Щатите си проличаха две групички със съвсем различни намерения в пропагандата "преодоляхме най-лошото" и "ужасът предстои". Тръмписимо се пени, че само той имал правомощията да нареди кога да се съживи отново американската икономика, но 3 щата на западното крайбрежие и 9 на изток вече се уговарят как да премахнат ограниченията. Едните май решиха, че последствията от тази икономическа война са прекалени, другите искат да си пробутат сценария докрай. Да видим кои заповядват на нашите ***.

98

Анонимен

преди 4 години

До И за добро утро!Ами за момента само вирусът е на плюс - явно той е автор на цялата световна конспирация около себе си! :)

97

Good morning!

преди 4 години

Твойте пари не са в компаниите, а в Один. И второ - някой граници сте преминали дето никога не е трябвало да минавате. И докато не си оправите *** дето сте забъркали аз ще си взимам моя данък скандинавска справедливост. А тя е - ще жънеш, каквото си посял.

96

И за добро утро!

преди 4 години

Ден грее! Абе да ви питам нещо като си видите разходите след тая ситуация само да питам ще има ли някой на плюс? Отговор: Нито един! И защо стана така? Оказа ае, че маймуните не били маймуни а?