75

до 127

преди 4 години

Че има хора, които си гледат интереса, има. Но чак толкова конспиративно, едва ли.

74

Да бяхте гръмнали

преди 4 години

Ш.иб.ани.я нацист много ядове да си бяхте спестили! Да му не бяхте постилали червения килим, много ядове да сте си спестили. Да бяхте се отнасяли с уважение а не да толерирате чалга и простотия - много ядове да сте си спестили! Нещо друго да искате да знаете. Гошко, Снежанка и цяла тумба са много прибрани и не само те!

73

Анонимен

преди 4 години

Като чета всичко май стигам до извода, че това е изкуствен вирус с двее цели:-Избиване на дъртите хора. На запад пенсионните фондове се формират на акции от борсата и ценни книжа - това е зануляване на дълговете на фирмите, които ---ще бъдат закупени от големите играчи за жълти стотинки и с по-малко тежестСлед дъртите идва нещо за дебеличките, които не могат да бачкат ефективно, след това хората с психични отклонения, инвалиди и т.н. Всичко това правено от режима на Хитлер.

72

до 122

преди 4 години

Колкото си по- черен, толкова повече дискриминация има. Колкото си по- бял, толкова по- малко дискриминация има. Там са много бели, направо кисело мляко. Там няма никаква дискриминация. Те си поживели хората. Ти сега какво искаш? да живеят още 1000 години ли?

71

Абе Стефане

преди 4 години

Естествената тъпота винаги е била по-силна от всеки изкуствен интелект.Мойте уважения към USA или USSR - това посяхте - ***, прости, необразовани, безмозъчни, буквално *** на мястото на една от най-древните култури и цивилизации.Много лошо, че това са си вашите камъни в нашата градина!И честно ли? Много ги предпочитам пред ония нацист. Ех лошо,ех лошо е този свят устроен.А може другояче, другояче може...Всеки използва пионки в тоя свят, обаче това си беше техен избор да ги вземат или не!

70

Егати

преди 4 години

Преди малко четох една статия на Индепендент и съм потресен.Наистина не знаех, че има толкова жестокост.Болницата към най-елитния медицински университет в Швеция има указание да не приема пациенти над 80 години изобщо, а тези над 60 години с усложнения също няма да се приемат.Ето го вашето хуманно общество. Пълна Касапница.Това е нещо, което не може да го побере ума ми. Това си е жива форма на фашизъм.Дискриминация по възраст не е ли дискриминация, или гледаме само по цвят и пол?Без комен

69

до Някоя_си

преди 4 години

от Стар Набор> Благодаря, но аз нямах предвид ваксинации, а естествено, дори понякога незабелязано отминаване на инфекцията - под това се разбира "имунитет на стадото".

68

Анонимен

преди 4 години

A kъде са тези всичките данни за България?Българските медии могат само да преписват от чужди сайтове(често с лош превод) .Защо не зададете тези въпроси на оня с генералската униформа,който всеки ден дава пресконференции без да каже нещо наистина важно?

67

до лапащия

преди 4 години

Баце, тая схема от 2013-та я прилагаш. Стига си лапал! Не ти ли омръзна?

66

Шаббат Шалон

преди 4 години

До някоя_сиАнтисемитизмът не е благодетел. Криминално престъпление е!

65

Паникьосан демокрад

преди 4 години

Нови 99 случая на COVID-19 за изминалото денонощие в Китай, 97 от тях внесени от чужбина.В град Ухан и провинция Хубей за изминалото денонощие не са регистрирани нови случаи на COVID-19. В страната няма и починали.Синхуа

64

Знаеш ли к'во?

преди 4 години

Тая група роми дето ровят по кофите и ровят навсякъде пусни ги при Симеон 2 да видиш какво ще му направят. Ще има горкото русо бебенце. Ще му пръснат мозъка без страх!

63

до Някоя_си

преди 4 години

от Стар Набор> Очаквам Вашия отговор на моя въпрос в коментара ми 79 за Стадния Имунитет. Благодаря.

62

Шаббат Шалом

преди 4 години

До Deborah E. LipshitzПрава си сестро моя давидова, на мен баба ми също е по чудо оцеляла от холокоста, но дядо ми не успял и сега е лампион в хола ни. Само големият му, крив като клюн нос стърчи от едната страна на лампиона и ни напомня за чудовищните престъпления на Адолф Хитлер и нацистите. Добре, че сме ние, евреите да спасим света на гоите. Сега Бил Гейтс ще разработи и предостави нова и прекрасна ваксина срещу коронавирус. Ай вей, гоим. Ай вей!

61

Паникьосан демокрад

преди 4 години

Шанхай и Гуандун ще отварят училищата от 27 априлКопи пак оттам

60

Паникьосан демокрад

преди 4 години

Контрола и блокирането за напускане от Ухан официално са премахнати.Copy from> Радио Китай на български

59

И друго:

преди 4 години

Има нещо наречено етично и алтруистично използване на технологии.Deepmind е инструмент като психиатър опитва всички варианти за да намери пролука и в крайна сметка срива опонента с груба сила.Да ти го обясня така -never you do something like this just for fun! Nope!Сега обаче поведенческият модел, който страшно бърка дълбоко в мозъка на мозъка, не е нито на животно, нито на човешко същество, а е неопределено!И не може да разбере каква му е мишената,а ако разбере много сме прецакани!Изключете го!

58

Анонимен

преди 4 години

Като умрем от глад ще излезем от карантина

57

Оуууу

преди 4 години

Да Deepmind се държи от едни хора, повярвали, че да си най-умния и реципрочно най-самообучавалият се мозък ще ти спаси дирника в тая ситуация. Ain't happening. Да ако пуснеш Deepmind на борсата или срещу играчи в симулация, ще сгази всички на борсата и всички играчи. И точно там е проблема. Deepmind винаги бива сринат от обикновена щанга тип кози крак. И или ще се научат да говорят като хора с хора или малкото им инструменче е безпомощно отвсякъде в реална среда.

56

Deborah E. Lipshitz

преди 4 години

До някоя_сиМислип ли се, че незнам какво означава 88? Хайл Хитлер. И децата го знаят! Вие сте антисемит и като такава трябва да поемете отговорност за поведението си. И не, България не е спасила никакви евреи, реално 150.000 евреи от Македония и Тракия бяха откарани на хитлер от българите за обгазяване и изпепеляване и суровина за подвързии на тефтери, дамски аксесоари, кожени ръкавици, портфейли, пепелници и модерни кожени поли и панталони. Аз зная това добре, защото баба ми е почудо оцеляла!