15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Чета ама нищо не се знае.Всеки ден се издават нови заповеди и нищо чудно да се поднови.

14

Василев

преди 4 години

Следете много внимателно кои бизнеси се удрят по време на кризата, обръча се затяга и всички фирми,заводи и търговци, които работят с китайским стоки,суровини,машини и материали ще останат безработни или трябва да се преустоят в други сфери!Животът е жесток селяни продти, а аз ви давам безценни жокери!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Не гледайте субтропичния Сингапур, а вижте АВСТРАЛИЯ, там беше сухо лято и Короната не се разпространи много.

12

Не баш

преди 4 години

До Василевчети внимателно - Голдман Сакс казаха че целта на карантината е "да се прекъсне веригата на предаването на инфлацията"т.е. да не се позволи на определени компаний така да го кажем да вдигат цените си а от там и печалбите - тук се има в предвид не само Китай, тук влизат и Русия и ЕС - нищо добро не ви чакаслед карантината в държавички като България ще има гладни бунтове и безредици -такъв е планът

11

Красимир

преди 4 години

Абе никой не говори за отпадане на мерките изведнъж, стига вече експерти са алармирали и пискали излишно. Затова управниците се гипсират и си мислят, че ако малко отхлабим мерките, ще стане мор. Ако отхлабваме по малко, ако хората и бизнесите работят и се излиза свободно *при спазване на социална дистанция и предпазни мерки* (!), дали ще е проблем? Хайде първо да пробваме, да видим и да не сме страхливци. Така може да продължаваме до безкрай и да се побъркаме съвсем.

10

Целта на занятието

преди 4 години

е да се такова таковата на кашика, както се знаеше твърде добре навремето в казармата. И на това занятие целите са всичко друго, но не и грижата за живота на "народонаселението". Основната цел е то да не се усети какво е станало със здравеопазването в целия свят. Затова се раздухва маниакално колко страшен е вирусът. Ами не - спрямо реално преболедувалите, а не според стъкмистиките си остава като грипа. И другите цели са ясни - нов икономически ред и затягане на гайките. За да кротувате.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Заповедта е до 26 април. Не четете ли?

8

Българин от Германия

преди 4 години

Проф. Клаус Пюшел разкри пред ZDF на 9.4. в предаването на Маркус Ланц, че на всичкипочинали (50) в Хамбург, водени статистически като Ковид-19 пациенти, е направена утопсия и нито един не е починал ОТ корона-вируса, и че при всички са открити други сериозни стари заболявания. Няма починал САМО ОТ КОРОНА, а иначе да е бил здрав.

7

Същите като за

преди 4 години

влизането в карантина - заповед от "големите началници",демек от посолството на САЩ

6

АнонимеН

преди 4 години

КАРАНТИНАТА СЕ НАРИЧА БОЙКО БОРИСОВИМА БОЙКО БОРИСОВ ИМА КАРАНТИНА! НЯМА БОЙКО БОРИСОВ НЯМА КАРАНТИНА!

5

Василев

преди 4 години

Условията са китайските корпорации и банки , да паднат на колене!!!Всичко друго е лъжа и измама, следете как се развива китайската икономика, сега заводите им работят с капацитет на 40%, след три месеца ще се обезценят всички акции по фондовите борси!!!Агент Уорън Долф!ЦРУ!!!

4

Bлк

преди 4 години

А никой не споменава Швеция. Пълна свобода и минимално починали от други съпътстващи ги болести. Но това е неудобна тема. А и СЗО си е на ръчно управление на Бил Гейтс и с мераци за ваксини с чипове.

3

Анонимен

преди 4 години

Първо трябва да отпадне заповедта за носенето на маски.Ако заповедта остане и за лятото то ще е трудно излизането.

2

Анонимен

преди 4 години

ново покачване на заразяванията през последните дни в Сингапур хвърля съмнение върху това, тъй като температурата там в момента е около 30 градуса.-------Сингапур е почти остров в почти субекваториалния пояс. Там е ВЛАЖНО. Докато при нас е сухо и е 35*С На асфалта можеш да си изпържиш яйце.

1

Анонимен

преди 4 години

Никаква логика не виждам... 1 заразен е достатъчен за започне всичко от нулата със същия сценарий.