104

!

преди 4 години

Логиката, че щом няма толкова умрели, значи няма проблем е типична за българина. И понеже сте много отворени и си мислите простотии ще ви дам един пример. Правителството на Беларус извърши престъпление срещу народа. И те не приемаха сериозно вируса, мач си цъкаха, никакви мерки не взимаха...вчера имат ръст от 25% на заболелите или 495 за ден! И както преди дни бяха зад нас, вече са с 2000 заразени! И те са от източния блок, и те са минали през ваксини. Мерките са решаващи!

103

Анонимен

преди 4 години

мачкай Мустафчийски - българите само от дебела тояга по гърбината разбират. Бой, затвор и унижения за българите и българофилите!

102

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаАз лично не знам някой да одобрява щаба.Може би от щаба са попълнили анкетите и също техните роднини и приятели.

101

Анонимен

преди 4 години

Тоя си бършеше очилата с маската.

100

Доктор Хаус

преди 4 години

Трябва да има затягане на мерките на обществените места и строг контрол по спазването , но за ВСИЧКИ !!! И да се молим откриването на ефективни лекарства да е по-скоро !

99

Тонката

преди 4 години

Добрутро другари:):):)Вие тук хубаво плюете по правителството и щаба,обаче видяхте ли вчера резултатите от проучването на Сова Харис?:):):):)Бойко и Мутафчийски с рейтинг до небето,а БСП и тяхната "дърта свекърва"далече надолу:):):)И това е от сериозна агенция за соц.проучвания,а не некви Червени Кольовци,Кънчовци и Райчевци къде и аз познавам повече от тях изборните резултати:):):):)

98

Анонимен

преди 4 години

Вече се убедих че българина е *** като ***, затова ще търпи без пари и работа! Стойте вкъщи мишкии

97

Анонимен

преди 4 години

Искаме си ДПС и БСП обратно в управлението и властта!

96

Анонимен

преди 4 години

Да бяха поканили на брифинга Домусчиев да разкаже как толкова бързо се излекува и да успокой народа.

95

Стокхолм

преди 4 години

Шеедите умират ама от много причини.От една НИКОГА не са умирали толкова на седмица!

94

Петър

преди 4 години

милиарди потъват в тази бездънна яма здравеопазване и все се закриват боници, все не достига, да не говорим че няма елемнтарни маски по 0.20 лв за има няма 5млн българи. Нямали 1 млн за маски, потънали милиарди.Ми че то се оказа, че бай Тошо е бил факир - всяко село имаше училище и лекар.Закриха хиляди училища и клинични заведения и пак недостига.Този шут на снимката трябва да го набучат заедно с кукловодите му

93

Заразените

преди 4 години

Повечето са индуси и истамбулски конвенционери!Създания с пословична хигиена и дисциплина!Но за това пък супер шумни на улицата и вече по вестниците!

92

Анонимен

преди 4 години

до 96: Във Швеция БЕЗ корона вирус на ден умират по 250 човека средно, за седмица 1750, т.е. твойте 900 са почти 2 пъти по-малко?!?!?!

91

Анонимен

преди 4 години

През тия земи колко народи са минали и са си омешали кръвта със славянските ни предци, или по-точно пра-майки.

90

Анонимен

преди 4 години

Импичмънт за радев ! всички Олигарси които са зад него и Плащат за провокациите - Конфискация на сметки и имущество !

89

Анонимен

преди 4 години

Още сме били в самото начало на кризата каза Генерала, тоя ни готви затвор до декември!

88

Анонимен

преди 4 години

Семействата на жертвите на вируса и икономическата криза трябва да заведат колективен иск срещу Китай, също и ние останали за ограничаване на правата ни на свобдно придвижване заради това,че китайците ядоха плъхове, и не предупредиха света колко е заразен този вирус,и не се поставиха под каранитна от останалия свят. Също и СЗО,която също си замълча,и дори протестираше,че се спират полети от и за Китай.

87

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли какво означава Пандемия???Смъртност при над 20% и повече!, тоест, при 100 човека загиват над 20 души!Няма млади, няма стари!Няма здрави, няма болни, хванеш ли го - край!Имаше такъв през 2012г, казваше се MERS. Смъртноста му надхвърляше 30%.Коронката не може на нокътя му да се опре.Но, страно, обявена Пандемия в глобален мащаб нямаше.Добре, че просто изчезна внезапно, така като се появи... за сега!

86

Абе

преди 4 години

На който не му харесва,да пали чехлите за Швеция или Турция!После ще му се извинят на опелото!

85

Анонимен

преди 4 години

Ама не се ли накрадохте вече?