164

ха ха

преди 4 години

Верно заглавието кърти хаха "648 са случаите в България на COVID-19, починалите с двама повече" .... демек починалите са 650 !

163

толям праз

преди 4 години

До Е иКато моя! Какъв този *** на екрана? Ние сме гражданско общество а не войници!

162

Е и

преди 4 години

Голям праз

161

До До 170

преди 4 години

Незнам какво разбираш пид свестно семейство. Всички хора които познавам в един момент са в "мирно съвместно съществуване". Сигурно има някакви идеални двойки.

160

Анонимен

преди 4 години

Хареса ми как ББ освобождава ген. Мутафчийски: "Мутафчийски, свободен сте, отивайте да почивате" Забрави да добави само "и махнете тоя смешен костюм".., Аз съм бил само младши сержант в казармата, но поне това научих, че цивилен не може да командва униформен военен.

159

****

преди 4 години

При 7 000 000 милиона население,при 648 заболели се падат по един човек на 108 025.Вие си направете сметката каква епидемия,какво чудо е.А в момента продължава агонията на Перник,закрива се болницата в Белоградчик,масово фалират фирми ....но това не е интересно.Важното е да ограничим "епидемията" Нашия е с маска а носът му е навън...див популизъм.

158

до 170

преди 4 години

Инфантил. Парите помагат, да. Но наистина важното в живота не се купува с пари. Купи си свестно семейство, купи си свестен партньор в живота, купи си приятели, купи си здраве, купи си щастие. Може и да си помислиш, че може да си купиш, но същото ли ще е? Купи си!

157

Мк 1200

преди 4 години

Генерал- майор- професор - доктор - тоя се е олял със тия титли..Иначе е прав човека..

156

кон Стипаций

преди 4 години

650 - пиша си слаб по математика -

155

кон Стипаций

преди 4 години

Заглавието отново кърти мивки ! От него се разбира , че починалите са 250, ( да не дава Господ) т.е. с 2-*** повече от заразените !Жуналисти , сър !

154

Нищо ново

преди 4 години

До Българин 1: Ето, това е гербаджийското мислене. Жив, но беден! Вече трети мандат на Бойко и дружинката му все сме на последното място в ЕС. По времето на Станишев ни слагаха на едно ниво с Румъния, а сега те са далеч пред нас. И сега Бойко и дружинката му продължават да се трудят за да ни държат все на опашката.

153

Шопо

преди 4 години

Лаладжийски се разкри-платен агент на ГЕРБ е !!!

152

11

преди 4 години

До Димитър"КОИТО ОЦЕЛЕЕ" - Мите, твоето IQ не е повече от 7.

151

Анонимен

преди 4 години

софия огромно гнездо на зараза и няма никакви мерки по карантина, никакви, по улиците е някакъв панаир не може да се разминеш от хора и деца пълен ужас

150

а1

преди 4 години

софия що не е под карантина там е най голямата зараза ...

149

Спиро

преди 4 години

Починалите са двама плюс икономиката. На държавата не й дреме че хората обедняват и че не могат да работят. Защо няма работни места за повече от 500 лв на месец? Защото никой не иска да инвестира в корумпирана държава.

148

Анонимен

преди 4 години

КОИТО ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЕЧЕНИЕ.....ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ....ЛЕЧЕНИЕ НЯМА АКО НЕ СИ ПРОУМЯЛОТКЪДЕ ДА ВЗЕМА ПАРИ ДА СИ ХРАНЯ ДЕЦАТА ? ВИЕ СТЕ ТОТАЛНИ И З Т Р Е Щ Я Л НИ ЦИЩОМ ПОДКРЕПЯТЕ СИСТЕМА СРИНАТА ОТ ЕДИН БАЦИЛНЯМА ДА СПАЗВАМ ИЗОЛАЦИЯ

147

Анонимен

преди 4 години

648 са случаите в България на COVID-19, починалите с двама повечеНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

146

13349

преди 4 години

В момента се полагат грижи за всеки - независимо дали е здравно осигурен или не. Не дай, Боже, при пика да се окаже, че липсва възможност за лекарска помощ на човек, редовно внасял осигуровките си, защото ресурсът е изчерпан, какво ще бъде обяснението? Че всички сме се оказали равни? Че сме провили солидарност към неплащащите? А правото и гаранциите за здрравно осигуреният? А солидарността с порядъчния? Задържа ли се резерв, който да гарантира, ч здравно осигуреният ще получи лекарска помощ?

145

Докога?

преди 4 години

До лагери за нарушители: Хайде сега "нарушителите" да ги обявим за русофили и да ги затворим в концлагери затова, че искат да живеят като нормални хора. Бойковщината не само създава хаос с разпоредбите си, които се менят през няколко дена но и води до прогресивно о'глупяване.Никой не говори за струпване на тълпи като в стадионите. Но метър и половина на опашка пред аптеката или магазина може, а в парка - не, така ли. Хайде де. Колко IQ му трябва да човек, за да го измисли това?