124

Анонимен

преди 4 години

Аре пак маски шоу... Ще вадя пак тая дето закрива лицето. Или пък един противогаз тип "слонче"...

123

ffffffffff

преди 4 години

Уиндоуса е собственост на гугъл, крадат всякакви документи да търсят в тях само за американци, слагайте си стари уиндоуси на дискове и забранете ъпдейтването онлайн, и замундата тяхната, подменили уиндоусите без-мо-зъчните май-му-няци от сащ, и пароли крадат!

122

!

преди 4 години

Хора сме, излезте, разходете се за 1 час с детето да кажем. После жената да излезе с него....Ама нали сме тапири, звънкаме на още 5 приятеля да пием бира, да се пуснем по центъра. И това вече е проблем. От утре като прочетете, че се забраняват основни булеварди по градовете да не сте изненадани.

121

Анонимен

преди 4 години

Нямал маски...Ми, кът няма маски по аптеките вземаш килотите на жената и готово, бе!При това стават за многократна употреба!Мъ проявете малко инициатива, бе!

120

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски, ти си лицемер и измамник. Всички знаем как взимаш подкупи и хич не е тайна. *** си ти, същия като кукловода си

119

Анонимен

преди 4 години

Голата чутора ми омръзна да го гледам....Словакия са направили повече тестове от нас и имат 2-*** умрели. GDP-то на човек им е двойно на нашето....но къде сме ние, нали се сравняваме със Сингапур и Малдивите

118

Ттт

преди 4 години

Боже, колко *** народ има на тоя свят, Боже! Могат да провалят всичко!

117

149

преди 4 години

ами сигурно щото може да чете написаното..тъпия ц'иганин, който и името е може да си напише как да го е страх от хартия

116

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски се вживя в ролята си.То при него положението е все едно полицай да се похвали че е заловил деца които крадат сладки.

115

Тонката

преди 4 години

Другарите как вият безпомощно срещу Бойко и Щаба само:):):):)Голем кеф:):):):)Така е другари,повечето хора одобряваме мерките на извънредното положение:):):)Вие нямате думата,защото сте малко:):):)"Дъртата свекърва"и той няма думата както и началниците му от БСП:):):)Така,че ще изпълнявате какво ви казва ген.Мутафчийски и точка:):):)STAY AT HOME другари:):):)

114

! до 145

преди 4 години

Няма страшно, още малко ще ви траят и ще ги направят законни. Като ти кажат, че имаш право да излизаш само с декларация и си готов. *** сме, спор няма, мъчат се да избегнат най-суровите мерки хората, ама май няма да ни се разминат.

113

да

преди 4 години

мутафчийски ако му стиска наистина да си разбере "рейтинга"..нека си покажа носа на избори за нещо..ние българите ще му покажем колко струва на Сова Харис "неплатеното" проучване хахахаханека само се пробва..втори път няма и да си помисли за политика :)))

112

Анонимен

преди 4 години

До !Те си пишат актове без да мислят така че не е изключено и това ама актовете ще са незаконни.

111

! до 137

преди 4 години

Знаеш ли, гетата се наблюдават зорко и искат не искат спазват. Не четеш ли колко бързо реагира МВР-то на сигнали. Последния случай е от махалата в Петрич....играли хоро, ама се оказало, че трима са под карантина, че и с условна бил единия. Директно в пангото, а други трима ги съдят. Познай дали скоро ще има парти...Българите се държим по абсолютно същия начин, та нали всички сме балакнци. Като осъдят някой гъзар къде се разхожда из центъра и ще мирясат всички.

110

ТРЗ в Швейцария

преди 4 години

До АнонименНе знам колко получава такъв доктор в Швейцария, но защо хабят такъв специалист за правителствен говорител? Във военно положение ли сме? Всички случаи на заразени, заболели в командвана от него ВМА ли са? Министър на здравеопазването няма ли? Главен държавен санитарен инспектор, чиито функции са точно за предотвратяване на епидемии - няма ли? В коя друга карантинирана държава тези функции ги изпълнява генерал - хирург.Изключвам руската военна помощ за Италия.;)Кажи, запознат!

109

Анонимен

преди 4 години

Шеедите умират ама от много причини.От една НИКОГА не са умирали толкова на седмица!----------Аман, от паникьори, бе!!!!Като фалира държавата колко ще измрът от глад и други болести.Вирусът е опасен за възрастни и за млади хора НО с клинични заболявания- астма, бронхити, диабет, бъбречна недостатъчност, сърдечно съдови заболявания, тежки инсулти и болни на стероидно лечение!!!!!!

108

!

преди 4 години

Полицията сега като излезе по главните булеварди на големите градове и запука актовете всичко ще се оправи.....Не мисля, че заради 10 % от населението трябва всички да страдаме още!

107

да

преди 4 години

ако глупостите на ментето Мутафчийски бяха истина у нас трябваше да има поне едно пламнало ц'иганско гето с десетки и десетки заразени и много мъртви,а няма !!!!по гетата никой не спазва правилата на псевдогенерала - по домовете ли си стоят, дистанция ли спазват..за хигиена да не говорим !!!не ставаш, Мутафчийски..гола вода си

106

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ и Правителството за момента всичко изглежда добре.Другарите заедно със Свекървата мътят водата, но короната си знае работата... Скоро ще разберат.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Като не си бърше *** с маската пак добре.