144

лагери за нарушители

преди 4 години

Нарушителите на карантината са предимно русофили на средна възраст, драскащи тъпотии по форумите за копейки. Добър повод да ги изловим и затворим в лагери

143

Димитър

преди 4 години

ДО ВСИЧКИ ПРЕВДО "ЕКСПЕРТИ" И ФОРУМНИ МИШОЦИ. ДОБРЕ, НЕКА СВАЛЯТ ЧАСТИЧНО МЕРКИТЕ.КОИТО ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЕЧЕНИЕ, ДА МОЖЕ ДА ИЗЛИЗА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ. ТЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ ВЯРВАТ НА ВИРУСА. ОСТАНАЛИТЕ С IQ НАД 70, ЩЕ СПАЗВАМЕ. КОИТО ОЦЕЛЕЕ, ОЦЕЛЕЕ.

142

Докога?

преди 4 години

До Анонимен 178: И защо намесваш тук случая в болница Света Марина? Да не би там някой да е тръгнал да се разхожда?Ако има виновни за този случай, никой не е тръгнал да ги защитава. Но огромната Морска градина стои празна, а хората се гъчат в панелките си. И глобиха няколко човека с по 5000 лева за това, че са се разхождали там. И даже го видяхме по телевизията - "голям успех" на Бойковщината.Сутрин по първи канал на телевизията - Мутафчийски, по втори канал - Мутафчийски, по трети - Докога?

141

До 173

преди 4 години

Да прав си! Отдавна столицата трябваше да е под карантина. Там в момента е огнището на заразата. Да не се влиза или излиза от нея, само доставките да се пропускат след дезинфекция и задължително шофьорите да са със защитно облекло и маски. Основно почистване и дезинфекция на всички публични пространства, ако това го бяха направили в началото броя на заразените нямаше да скочи и да плъзне по цялата страна.

140

да

преди 4 години

всичко до тук в борбата на коронавируса е благодарение на народа,а на някакъв измислен генерал и мерките му,с които си мисли,че е открил топлата вода

139

Анонимен

преди 4 години

До Докога?Да. Трябва! Ако имаш съмнения питай убийците от св.Марина как с безхаберието си утрепаха близнаци на 7г. Влошават се, отиват в болницата. Връщат ги в къщи на сиропчета. 3 дни по-късно издъхват обратно в болницата. И протестите си дай на почерненото семейство!

138

Анонимен

преди 4 години

Мисля че хората е хубаво да излизат за по малко и да се разхождат, но не и на групи или улиците да са пълни с народ. Максимум 2 човека заедно и по възможност до час разходка. И не да седем по пейки или пред блока да пушим цигари и да пием кафе. Може да отпуснат КПП-та да се ходи в планината или на излет, там трудно ще срещнеш други хора. Имаме си нужна от движение.

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (169)Няма как да счупиш нещо, което вече е счупено. И не е само от коронавируса!

136

Докога?

преди 4 години

Ако в един 300 хиляден град като Варна има десетина човека доказано заразени с вируса, трябва ли заради това да глобяват хора затова, че са излезли да се разходят в Морската градина или в някъде другаде. Когато човек сложи униформа, започва да мисли как да командва, мисли повече с шапката си, отколкото с главата си.

135

Наблюдател

преди 4 години

Номер 700 печели пакетче лукчета.

134

Анонимен

преди 4 години

Огнището на короната е в София и там правете каквото искате. Оставете на местните власти в областните градове да решат как да процедират според ситуацията в даден град или област. Крайно време е решенията да се взимат от местната власт на съответната област или община а не от София защото има градове които нямат регистрирани болни.За какво ги избиране тези кметове като всичко се решава от централната власт?

133

Не е за Годжи

преди 4 години

Говори се, че веднъж немският химик Юстус фон Либих извикал свой докторант, за да обсъдят как последният решава задачите, поставени му от научния ръководител. На въпроса на Либих към докторанта какво прави сутрин, преди обед, след обед и вечерта, отговорът неизменно бил един - работя. Вместо да похвали докторанта си, обаче, ученият след кратко мълчание недоволно го попитал кога... мисли.

132

черната брада

преди 4 години

Тази нощ с маски.

131

Анонимен

преди 4 години

Застъпниците на мерките да ги питам - до кога? Месец мина. Два? Три? До 2021-ва? До 2023-та?А храна и работа - от къде? Ще се храним от Слънцето? Дъновисти ли ще ставаме? Не се ли усещате че така няма смисъл? Само отлагате неизбежното? Пазели сме здравната система, на която явно капацитета й е 200-300 хоспитализирани? А социалната система кой ще я опази? А икономиката? Пазим една система, чупим други пет?

130

Анонимен

преди 4 години

Генерале предлагам 2 мерки. Първата е да давате пари хората да си седят вкъщи.Втората е най-суровата която може да съществува е да изкарате армията и който е навън без основателна причина - разстрел. Аз друг начин за справяне не виждам. Не искам да имам кожни проблеми заради една маска че и на лекар не мога да отида.

129

gf hf mf :>

преди 4 години

"Novos Ordo Seclorum",Кой разбрал, разбрал. :)

128

!

преди 4 години

Естествено, че започва с лошите новини. То те не спират българина, а ако започне само с позитивните смятай, че по градовете хора ще се извиват, скари ще се палят, манифестации ще започнат. Българинът трябва да се държи под напрежение, иначе се разпускаме!

127

Анонимен

преди 4 години

На 36 години съм и имам 17 години стаж, нямам 1 лев заделен! Какво ме плашат с тоя вирус, плашат се тия с парите!

126

Петър

преди 4 години

а ваксините кажи, кога ще ни инжектират нашите братя отатък океан начело с филантропа (човеколюбец) и евреин Бил Гейтс? Силно се интересувам, кога ще ми праснат една инжекцийка. Били е много добър в борбата с държавите от третия свят - там ги парализират от опити. Гледам вече чукa и на нашата врата.Шалом, Били!

125

Ром'с

преди 4 години

Мутафчийски май изпитва удовольствие когато ни собщава какви са сводките по "жертвите" на фронта, винаги започва със загиналите... да всява ужас психолгически в народа... той работи на "парче" - той вижда само пред носа си -да се справя със задачата-да удържа стадото оФце в кошарата... колкото Е възможно повече... а това че, това лекарство Е има много странични ефекти ... това не Е важно.